maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
εεε πες τι τον σκας τον ανθρωπο?για αυτην ξερω να σου πω εγω ;)
εεε πες τι τον σκας τον ανθρωπο?για αυτην ξερω να σου πω εγω ;)
την παζαρευεις στο 100 και για 2ωρακι ;)100 την ωρα νορμαλ από ότι καταλαβα δεν εχει απαντησει για εξτρα
απλα ειχα φωτο αλλα φαινεται φατσα και δεν μπωρο να ανεβασω ;)εεε πες τι τον σκας τον ανθρωπο?
δεν ασχολήθηκα καθολου από το νορμαλ κ μετατην παζαρευεις στο 100 και για 2ωρακι ;)
εγω απο τι μηλησα γιατι και εγω θελω κουλουρι μου ειχε πει αναλογα το μεγεθοςδεν ασχολήθηκα καθολου από το νορμαλ κ μετα
ρε στο νορμαλ δρομο.... κ να το πουν θα εννοουν μέγεθος από τυρογαριδακιεγω απο τι μηλησα γιατι και εγω θελω κουλουρι μου ειχε πει αναλογα το μεγεθος
το ναταλακικ εμενα μου ειχε βγαλει την ψυση για καφε?
το ναταλακι ειναι της δουλειας φυσικα αλλα ψαρευει τον πελατη και αναλογα τη συμπεριφορά του κινειται κι αυτή . παντως αν αποφασισει να παιξει πιο δυναμικα στο χωρο πολλες από τις γνωστες μας θα βγουν στη συνταξη η θα βλεπουν πελτη με το κυαλι το μαμπα εχει πολύ ψωμι ψαξτε περα από τις συνηθισμένες δωστε και 20 ευρο το τριμηνο να εισαστε βιπ και θα γνωρισετε πολλεςτο ναταλακι δεν είναι της δουλειας θελει τροπο κ γλυκια προσεγκιση αν την κερδησεις είναι ωραιο τυπακι
ρε στο νορμαλ δρομο.... κ να το πουν θα εννοουν μέγεθος από τυρογαριδακι
: 2funny:δεν εισαι ο μονος..εχω φαει και εγω αρκετες παραμυθες με εκδιδομενες που μου το εχουν παιξει παρθενες..τι στο διαολο προσεγκιση εκανα ο μαλακας κ μονο που δεν με ζητησε σε γαμο μου λες?
μονο παρθενα δεν το επαιζε: 2funny:δεν εισαι ο μονος..εχω φαει και εγω αρκετες παραμυθες με εκδιδομενες που μου το εχουν παιξει παρθενες..
Οχι φίλε μου καμμία ! Η παλιά Ναταλί βασικα έχει 3,5 βυζι δικό της ...και ειναι απο Ουκρανία ...Γιγαντα εχει καμια σχεση με τη αλλη ναταλια που μου χες πει παλιοτερα???
Ruslana 35
Δεν έχει απαντήσει ακόμα
Οχι φίλε μου καμμία ! Η παλιά Ναταλί βασικα έχει 3,5 βυζι δικό της ...και ειναι απο Ουκρανία ...
μονο ένα βραδυ...?θελει πολυ ψαξιμο το μαμπα και πολυ χρονο να αφιερωσεις, σιγουρα παιζουν πολυ καλες περιπτωσεις, ξετρυπωστε τα μουνια μονοι σας, μην ακουτε τιποτα απο διαφορα προμο που λεγονται εδω μεσα, τα περισσοτερα ειναι για τις αρκουδες. μονο αν ...ιδρωσεις την φανελα στο ψαξιμο θα νιωσεις και την ικανοποιηση για το αποτελεσμα. εχω πηδηξει απο μαμπα πολυ γνωστο στριπτηζονι που μολις ειχε ερθει ελλαδα και ηθελε καποιον να την βγαλει για φαγητο, ελιωσα στο γαμησι μαζι της ολο το βραδυ. το λεω αυτο οχι για να παινευτω αλλα σαν παραδειγμα για αυτα που γραφω παραπανω.