Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Εχει παντως ενα απ τα πιο ωραια και ολοστρογγυλα κωλια εβερ , πολυ ωραιο κωλαρινο η μικρη
Το κωλαράκι είναι όλα τα λεφτά...
Εχει παντως ενα απ τα πιο ωραια και ολοστρογγυλα κωλια εβερ , πολυ ωραιο κωλαρινο η μικρη
γελαγε κλαιγοντας...νταλε νταλε,αλλα οχι ακομα...σε 5 χρονια ισως..να περιμενεις,ενταξει?...έκλαιγε ίσως;;
Dale daleeeeeeeee
Πάντως δεν θα μείνεις μόνο με το μασάζ ως εμπειρία, αν αυτό ρωτάς, προσφέρεται και το υπόλοιπο πακέτο, και μάλιστα απ' ο,τι γράφουν αρκετοί άλλοι συμπαίκτες που την έχουν δοκιμάσει, αξίζει να το γευτείς πλήρες, μιας και προσφέρεται, δηλ. ΚΑΙ με πρωκτικό. Στο μόνο που έχει διατυπωθεί μια επιφύλαξη είναι στις φωτό της που πρέπει να είναι όχι πρόσφατες, αλλά επειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία, ας τοποθετηθεί κάποιος που ξέρει καλύτερα από μένα.
Κύριοι καλημέρα σας, συνάντηση με το Κατερινάκη , η κοπέλα είναι καθαρά GFE και απίστευτα ερωτική στο σεξ.
Πολύ καλό social και πολύ καλή διάθεση με χαμόγελο. Ότι έχει γραφτεί μέχρι τώρα είναι πέρα το δέοντος αληθινό.
Αξίζει η δοκιμή με ευγένεια πάντα και καθαριότητα...
ωραιος παιχτη....μονο μια μικρη ενσταση...gfe,στην αρχη...μετα τερμα γκαζι...
λογικο το βλεπω κοιταγε να δει αν το ανσανσερ είναι στην θεση τουγελαει?...με μενα δεν γελαγε...τυχαιο?....
μάλλον του αθλήματος αλλα vip και δραχμες δεν εχουμεκανας χριστιανος γνωριζει ?
Το 11880 για την Έλενα42 ακούει στο όνομα giorgospriv. Στείλε πμ και δεν θα χάσεις.Οποιος μπορει να βοηθησει να επικοινωνησω με Ελενα42 ας μου στειλει, φαινεται καλη περιπτωση
Πόσα ρούβλια ζήτησε;ναι κανει ραντεβου μιλησα μαζι της, απλα αν εχει δοκιμασει κανεις ρωταω, αλλιως θα δοκιμασω εγω απο βδομαδα,
εγώ ξέρω μία στο κέντρο της Αθήνας,με αυτό το όνομα φτιάχνει το καλύτερο πιροσκι!!!κανας χριστιανος γνωριζει ?
Και στην Καλλιθεα οι γνωστες "Ρωσιδες" φοβερο σουβλακι και πιροσκι!εγώ ξέρω μία στο κέντρο της Αθήνας,με αυτό το όνομα φτιάχνει το καλύτερο πιροσκι!!!
εγώ ξέρω μία στο κέντρο της Αθήνας,με αυτό το όνομα φτιάχνει το καλύτερο πιροσκι!!!
ναι και εμένα μου έδωσε το τηλέφωνο της φίλης 150 για μια ωρα τα βρισκω παρα πολλά για εμένα η ιδια τωρα μου ζήτησε 100 μονο για συνοδεία τίποτα παραπάνωεπικοινωνία με την παραπάνω που για δικούς τις λόγους παραπέμπει σε φίλη της. Η οποία φίλη της σε φωτογραφίες που μου στέλνει ειναι μια απο τις κοπελιές που ποσταρε στο νήμα για Ανεξάρτητες ο mailakos. Τιμη αρκετά υψηλη για Ελληνίδα όπως μου είπε αλλα σωμα απο φωτογραφίες παντα, αρκετά καλο. Δεν συνάντησα για τον παραπάνω λογο και φυσικα λαμβάνοντας υπόψη ότι οι φωτογραφίες της ειναι αληθείς….
Πάτε για βοσκή και πιάνεις μπούτι και βυζομασχαλο.. :S :S :SΤι σημαίνει 100€ μόνο για συνοδεία;
Πάτε για βοσκή και πιάνεις μπούτι και βυζομασχαλο.. :S :S :S