adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
εγινε αναφορα στην αγγελικη η κοπελα διαψεύδει οτι ο συγκεκριμενος την εχει συναντησει ...καλο ειναι εδω μεσα να σταματησουν οι παπαρολογιες απο ανθρωπους που ακουσαν και λενε την γνωμη τους...ξερεις ολα αυτα τα εχω παντα γραπτα ...στο λεω αυτο γιατι εσυ ξερεις πολλες χωρις ομως να γραφεις εδω μεσαtaso εγω δεν μιλαω για κοπελες της ομαδας αλλα κ εκτως ομαδας μιας κ από εκτως ομαδας εμαθα....
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! (Πιραντέλο - θέατρο του παραλόγου).και βέβαια δεν είσαι ενας απο αυτούς... γιατι σε συνομιλία που ειχα ειπε η αγγελικη αλλα μου το επιβεβαίωσε και η βαλερια οτι δεν σε ξέρει καν ... οπότε μην παραπλανάς τον κόσμο με άστοχες κουβέντες και οτι ειναι πολλα τα λεφτα και αλλα τετοια ...
ΥΓ. υπαρχουν γραπτες οι συνομιλιες για ολα αυτα
εγινε αναφορα στην αγγελικη η κοπελα διαψεύδει οτι ο συγκεκριμενος την εχει συναντησει ...καλο ειναι εδω μεσα να σταματησουν οι παπαρολογιες απο ανθρωπους που ακουσαν και λενε την γνωμη τους...ξερεις ολα αυτα τα εχω παντα γραπτα ...στο λεω αυτο γιατι εσυ ξερεις πολλες χωρις ομως να γραφεις εδω μεσα
παιχταρα μου αστο να ασχοληθούμε με κανενα κορμί γιατι απο τετοιους ενημερωτες ειχαμε εδω μεσα μην το ξεχναςξερω ρε σου ειπα μου ειπαν κοπελες εκτως δουλειας... ορισμένοι νομιζουν ότι επειδή κρυβονται πισω από ένα νικ δεν μπορουν να τους καταλαβουν... κ αγνοουν ότι πολλες διαβαζουν εδώ μεσα... εγω κατι του ειχα πει του ντινου σε πμ.. αλλα δεν ακουει... δεν ακουει...
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! (Πιραντέλο - θέατρο του παραλόγου).
Δεν θα συνεχίσω το διάλογο. Γράψε ότι θέλεις.
ΥΓ1. Η συνάντηση έγινε 1-7 και στις κοπέλες δεν συστήνομαι με το nicnname του bourdela.com.
ΥΓ2. Υπάρχει ζωή και δουλειά , εκτός bourdela.com
Αν δεν ξέρουν ότι είσαι μέλος εδώ και δεν γράψεις πχ σήμερα συνάντησα την τάδε, είναι απίθανο να ξέρουν ποιος είσαι, ποιο πιθανό επίσης είναι να κάνουν ταυτοποίηση από άλλα μέλη που έχουν φιλικές σχέσεις παρά διαβάζοντας.πεις δεν πεις το νικ σου από την στιγμη που διαβαζουν εδώ κ δουν καποια κοινη αναφορα ξερουν ποιος εισαι...
από εκει κ περα όταν θα λες τι δουλεια κανεις η 5 προσωπικα στοιχια δεν είναι δυσκολο να κανουν τον συσχετισμο... βα΄λε κ την περιγραφή από την εμφανηση που θα πουν μια χαρα ταυτοποιησε... ξερεις εχουν κ αυτές μυαλο κ μαλιστα τετραπερατο... πολλες φορες ξεπερναει το δικο μας... αυτες ζουν κάθε μερα αυτην την κουτοπονηριά την αντιμετωπιζουν λες να ειμαστε σε θεση πολλοι να τους την βγουμε?
εχουν πολλές ακομη και προφιλ εδω μεσα για να βλεπουν ακομη και καποια πραγματα που δεν μπορεις να δεις αν δεν εισαι μέλος ;) ο μαικ εχει δικιο μάλλον συναγωνιστήΑν δεν ξέρουν ότι είσαι μέλος εδώ και δεν γράψεις πχ σήμερα συνάντησα την τάδε, είναι απίθανο να ξέρουν ποιος είσαι, ποιο πιθανό επίσης είναι να κάνουν ταυτοποίηση από άλλα μέλη που έχουν φιλικές σχέσεις παρά διαβάζοντας.
Μπορεί και να έχουν, δεν μπορώ να το ξέρω, απλά εγώ (θα πω ότι) δεν έχω και η αλήθεια είναι ότι ποτέ καμία δεν με έχει ρωτήσει για το bourdela ή αν ξέρω κάποιο σαιτ κλπ. Έχω την άποψη ότι τέτοιες συζητήσεις με κοπέλες έχουν σχεδόν πάντα κάποιο σκοπό και εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.εχουν πολλές ακομη και προφιλ εδω μεσα για να βλεπουν ακομη και καποια πραγματα που δεν μπορεις να δεις αν δεν εισαι μέλος ;) ο μαικ εχει δικιο μάλλον συναγωνιστή
να σου κάνω μία ερώτηση τυπε...Εσύ γιατί ασχολείσαι με το τι γράφει το κάθε μέλος εδώ μέσα, και πάς και ρωτας για των κάθε ένα μάς, και συν τής άλλης γιατί αυτές που ρωτας σού δίνουν πληροφορίες για τα ραντεβού τούς και τούς πελάτες τούς, κερδίζεις κάτι που αποσκοπούν τα ποστ που κάνεις μία απάντηση δώσε μόνο!!!!και βέβαια δεν είσαι ενας απο αυτούς... γιατι σε συνομιλία που ειχα ειπε η αγγελικη αλλα μου το επιβεβαίωσε και η βαλερια οτι δεν σε ξέρει καν ... οπότε μην παραπλανάς τον κόσμο με άστοχες κουβέντες και οτι ειναι πολλα τα λεφτα και αλλα τετοια ...
ΥΓ. υπαρχουν γραπτες οι συνομιλιες για ολα αυτα
σε αυτο εχεις δικιο απολυτο εγω το 90% τον γυναικων που περνω ειναι απο το μαμβα αλλα και αυτο εδω και 2 χρονια ξεφτισεΜπορεί και να έχουν, δεν μπορώ να το ξέρω, απλά εγώ (θα πω ότι) δεν έχω και η αλήθεια είναι ότι ποτέ καμία δεν με έχει ρωτήσει για το bourdela ή αν ξέρω κάποιο σαιτ κλπ. Έχω την άποψη ότι τέτοιες συζητήσεις με κοπέλες έχουν σχεδόν πάντα κάποιο σκοπό και εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
ευχαριστως να μιλησω τι και με ποιον με εσενα..... αστο οτι θελεις ξερεις στην λατινα θα παρεις απαντησεις ;) εγω δεν βαζω ψευτικες κριτικες ....κατι αλλο ????να σου κάνω μία ερώτηση τυπε...Εσύ γιατί ασχολείσαι με το τι γράφει το κάθε μέλος εδώ μέσα, και πάς και ρωτας για των κάθε ένα μάς, και συν τής άλλης γιατί αυτές που ρωτας σού δίνουν πληροφορίες για τα ραντεβού τούς και τούς πελάτες τούς, κερδίζεις κάτι που αποσκοπούν τα ποστ που κάνεις μία απάντηση δώσε μόνο!!!!
Φίλε μου υπάρχει κάποιο link ή τρόπος επικοινωνίας με Αρτεμις ???? Το μωρό φαίνεται πολύ δυνατό ... Σ ευχαριστώ.μπραβο ρε γιωρη.αξιος.τις λεπτομερειες της εχω πει και εγω.τιμια η μικρη.
καλημέρα.τασος,και ντουσαν......στο επομενο ποστ,που θα ειναι ασχετο με το νημα,χαιρετατε και οι δυο...
καλημέρα.
φιλε κ όμως ασχετα αν εσυ η εγω λεμε για το σαιτ εδώ περα είναι πολοι που νομιζοντας ότι κανουν μαγκια το λενε... κ μιλανε.... κ λενε κ νικ... οποτε τα μαθαινουν... βαλε να πεις κατι που θα σε προδοσει η κανας που το παιζει φιλος σου κ σε ξερει να θελει να τους το παιξει καλως(υπαρχουν κ αυτοι) βαλε ότι πολλες οντως εχουν προφιλ εδώ κ δεν μιλανε... να σου πως μαθαινοντε όλα....Μπορεί και να έχουν, δεν μπορώ να το ξέρω, απλά εγώ (θα πω ότι) δεν έχω και η αλήθεια είναι ότι ποτέ καμία δεν με έχει ρωτήσει για το bourdela ή αν ξέρω κάποιο σαιτ κλπ. Έχω την άποψη ότι τέτοιες συζητήσεις με κοπέλες έχουν σχεδόν πάντα κάποιο σκοπό και εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
υπαρχουν ακομα διαμαντάκια απλα πλεον όπως το καταντησαν με τα βιπ είναι δυσκολο να πετυχεις κατισε αυτο εχεις δικιο απολυτο εγω το 90% τον γυναικων που περνω ειναι απο το μαμβα αλλα και αυτο εδω και 2 χρονια ξεφτισε