petroscost
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 517
- Πόντοι
- 81
Ότι γράφεις είναι πιθανό.φιλε κ όμως ασχετα αν εσυ η εγω λεμε για το σαιτ εδώ περα είναι πολοι που νομιζοντας ότι κανουν μαγκια το λενε... κ μιλανε.... κ λενε κ νικ... οποτε τα μαθαινουν... βαλε να πεις κατι που θα σε προδοσει η κανας που το παιζει φιλος σου κ σε ξερει να θελει να τους το παιξει καλως(υπαρχουν κ αυτοι) βαλε ότι πολλες οντως εχουν προφιλ εδώ κ δεν μιλανε... να σου πως μαθαινοντε όλα....
Αυτοί που μιλάνε το ξαναέγραψα, κάποιο λόγο έχουν, μαγκιά - αγαπουλίαση - εκπτώσεις - προώθηση πωλήσεων - απλά χαζομάρα;;;; Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει.
Το αν κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν στην ζωή τους και ψάχνουν ποιος είναι το κάθε nikcname ας το κάνουν και πάλι δεν με ενδιαφέρει.
Εγώ εδώ μπαίνω για διασκέδαση όχι για δουλειά.
Για ψάξτε λίγο το θέμα VIP...απαντήσεις του στυλ,το κάνουν οι κοπελιές για να μην έχουν 500 μηνύματα κλπ κλπ...Απορρίπτονται!!!
To vip σαν προυπόθεση για να στείλες μνμ, ενεργοποιείτε όταν υπάρχει ένας αριθμός αδιάβαστων μηνυμάτων. Ανάλογα με την χώρα είναι και ο αριθμός αυτός, αλλού είναι 5, αλλού 15 ή 20, η Ελλάδα προφανώς άλλαξε τώρα τελευταία και πήγε στα 5 για αυτό αμέσως θέλουν vip