petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.181
- Πόντοι
- 41.813
στους ομορφους περνει 60....
και στους ακομα πιο ομορφους 100 το διωρο
πλακα εχουμε σημερα ειναι πρωτομηνια για αυτο
καλο μηνα αλανια
στους ομορφους περνει 60....
Εμενα επειδη ειμαι ασκημος κοντος χοντρος κολογερος μου ζηταει 40. Κοροιδαρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςκαι στους ακομα πιο ομορφους 100 το διωρο
καλο μηνα αλανια
επισης παιχτη.η βαλε ειναι ερωτευμενη,πουλο ολοι...ετσι για να βγαλουμε και μια ειδηση στον αερα...και στους ακομα πιο ομορφους 100 το διωρο
καλο μηνα αλανια
αποκλειεται δεν με εχει δειεπισης παιχτη.η βαλε ειναι ερωτευμενη,πουλο ολοι...ετσι για να βγαλουμε και μια ειδηση στον αερα...
επιβεβαιώνωεπισης παιχτη.η βαλε ειναι ερωτευμενη,πουλο ολοι...ετσι για να βγαλουμε και μια ειδηση στον αερα...
Πρέπει να καταλάβετε ότι τα τηλέφωνα δεν πρέπει να κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά για πλάκα πριν ερωτηθεί η κοπέλα ...καλά κάνει η βαλέρια και η κάθε βαλέρια που ρωτάει ποιός την σύστησε...Το θέμα είναι ότι ενας φιλος απο εδώ μέσα μου έδωσε το τηλ της... της έστειλα μήνυμα,και μου ζήτησε να της πω ποιός μου έδωσε το τηλ της, και να της δώσω το τηλέφωνο του φίλου, ή να την πάρει τηλέφωνο ο ίδιος για επιβεβαίωση.... Άρα άκυρο θα φάω,εκτός αν μπορέσει κάποιος να βοηθήσει
δυστηχως...ο κυβος εριφθη.... :thubsdown:αποκλειεται δεν με εχει δει
Πρέπει να καταλάβετε ότι τα τηλέφωνα δεν πρέπει να κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά για πλάκα πριν ερωτηθεί η κοπέλα ...καλά κάνει η βαλέρια και η κάθε βαλέρια που ρωτάει ποιός την σύστησε...Το θέμα είναι ότι ενας φιλος απο εδώ μέσα μου έδωσε το τηλ της... της έστειλα μήνυμα,και μου ζήτησε να της πω ποιός μου έδωσε το τηλ της, και να της δώσω το τηλέφωνο του φίλου, ή να την πάρει τηλέφωνο ο ίδιος για επιβεβαίωση.... Άρα άκυρο θα φάω,εκτός αν μπορέσει κάποιος να βοηθήσει
Φίλε αν κάνεις σωστό ππρογραμματισμό μπορείς να τα συνδιάσεις ,εκτός αν θέλεις να πας στα μπουζούκια με την κοπέλα τότε πάσο....Οκ. Κατάλαβα. Δεν παίζει για εμάς που είμαστε απο επαρχία και ανεβαίνουμε Αθήνα για δουλειές και διασκέδαση
τεκνοβρουτεδυστηχως...ο κυβος εριφθη.... :thubsdown:
δεν πειραζει,νεος εισαι θα ερθει και σενα η σειρα σου...
για σου νεκΠρέπει να καταλάβετε ότι τα τηλέφωνα δεν πρέπει να κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά για πλάκα πριν ερωτηθεί η κοπέλα ...καλά κάνει η βαλέρια και η κάθε βαλέρια που ρωτάει ποιός την σύστησε...
πρώτη φορά την συνάντησες συναγωνιστή;Προχθεσινό ραντεβού με Βαλεριάνα στο ξενοδοχείο Bill.
Μιλφάκι, ξανθό, 35-37 ηλικία με πεσμένα 2,5 βυζιά και καλοσχηματισμένο κώλο. Με το που ήρθε βούρ για μπανάκι και κατόπιν άρχισε το "έργο". Γλωσσόφιλα όλη την ώρα, πίπα για όσκαρ, δυνατό γαμήσι στην κωλάρα της και ρούφηγμα στο στόμα. Παίχτηκαν 2 φουλ γύροι και στην 1 ώρα ξεκίνησε να ντύνεται.
Πολύ καλή σε όλα της με ένα μόνο αρνητικό θα έλεγα. Ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 60 + 20 ευρώ για 1,5 ώρα με τη συμπλήρωση της 1 ώρας το "μάτς" τελείωσε με δική της πρωτοβουλία. Ελπίζω να βοήθησα.
συμφωνείς μαικ?τεκνοβρουτε
για σου νεκ
συμφωνω παιχτη.Πρέπει να καταλάβετε ότι τα τηλέφωνα δεν πρέπει να κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά για πλάκα πριν ερωτηθεί η κοπέλα ...καλά κάνει η βαλέρια και η κάθε βαλέρια που ρωτάει ποιός την σύστησε...Φίλε αν κάνεις σωστό ππρογραμματισμό μπορείς να τα συνδιάσεις ,εκτός αν θέλεις να πας στα μπουζούκια με την κοπέλα τότε πάσο....
και άλλος γαμπρός...?συμφωνω παιχτη.
Υ.Γ.ειναι και αυστηρος και ο γαμπρος,και χαθηκαμε αμα μας πιασει...
ενοητε μανσυμφωνείς μαικ?
μεχρι το τελος του ετους,εγκυρες πληροφοριες,αναφερουν,οτι θα εχουμε 4-5 γαμους...με πρωτα ονοματα απο εδω μεσα..και άλλος γαμπρός...?
τι διάολο επιδημία έπεσε...?
καποιον θασυμφωνω παιχτη.
Υ.Γ.ειναι και αυστηρος και ο γαμπρος,και χαθηκαμε αμα μας πιασει...
μεχρι το τελος του ετους,εγκυρες πληροφοριες,αναφερουν,οτι θα εχουμε 4-5 γαμους...με πρωτα ονοματα απο εδω μεσα..
Δηλαδη πλέον το δώρο της είναι 70 & 30 ?? Ή ισχύει το παλιό 60 + 20 στους παλιούς και η νέα τιμή στους άλλους ... Μπέρδεμα ...Μετά από όλα αυτά που διαβάζω για την Valeriana τίς τελευταίες ημέρες, θα σας γράψω για την συνάντηση που είχα προ ημερών και την συζήτηση που είχαμε γιατί είχε γίνει αναφορά για το πόσο είναι το δωράκι της και στο παρελθόν.
Μου είπε ότι ζητά 70 + 30
Και προτιμά να της γράφεται απ' ευθείας στο Mamba καί νά διαπραγματεύεται μαζί σας ανάλογα τί ζητά ο καθένας.