GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
80 είναι 1,5 ωρα και 2 τεμαχια... και 100 οι 2 ωρες.Τυπε στα 100 το 2ωρο είναι για 2 τεμάχια;
80 είναι 1,5 ωρα και 2 τεμαχια... και 100 οι 2 ωρες.Τυπε στα 100 το 2ωρο είναι για 2 τεμάχια;
Οκ τυπε, ευχαριστώ..80 είναι 1,5 ωρα και 2 τεμαχια... και 100 οι 2 ωρες.
Συναγωνιστή καλημέρα. Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της Έλενας 42. Ευχαριστώ.80 είναι 1,5 ωρα και 2 τεμαχια... και 100 οι 2 ωρες.
Τυπε στα 100 το 2ωρο είναι για 2 τεμάχια;
Έχει κάποια προσωπική αγγελία για εμάς που δεν έχουμε λογαριασμό μαμπα;Προχθεσινό ραντεβού με Βαλεριάνα στο ξενοδοχείο Bill.
Μιλφάκι, ξανθό, 35-37 ηλικία με πεσμένα 2,5 βυζιά και καλοσχηματισμένο κώλο. Με το που ήρθε βούρ για μπανάκι και κατόπιν άρχισε το "έργο". Γλωσσόφιλα όλη την ώρα, πίπα για όσκαρ, δυνατό γαμήσι στην κωλάρα της και ρούφηγμα στο στόμα. Παίχτηκαν 2 φουλ γύροι και στην 1 ώρα ξεκίνησε να ντύνεται.
Πολύ καλή σε όλα της με ένα μόνο αρνητικό θα έλεγα. Ενώ είχαμε συμφωνήσει στα 60 + 20 ευρώ για 1,5 ώρα με τη συμπλήρωση της 1 ώρας το "μάτς" τελείωσε με δική της πρωτοβουλία. Ελπίζω να βοήθησα.
Έχει κάποια προσωπική αγγελία για εμάς που δεν έχουμε λογαριασμό μαμπα;
Αυτήν την Έλενα 42 λέτε? Της έχω στείλει 3-4 μηνύματα αλλά ούτε που τα διαβάζει,αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της ευπρόσδεκτο.
Αυτήν την Έλενα 42 λέτε? Της έχω στείλει 3-4 μηνύματα αλλά ούτε που τα διαβάζει,αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της ευπρόσδεκτο.
Έχει κάποια προσωπική αγγελία για οσους δεν έχουν λογαριασμό μαμπα;Mετα από 3 συναντήσεις με την γλυκυτατη Βαλερια η valerianna θα ελεγα ότι μπηκε πλεων στη λιστα με τα στανταρακια μου ας είναι καλα η σβετ που με συστησε... αν και εχουν γραφτει πολλα θα πω και εγω οτι ειναι αυστηρα για gfe φασι με παθιασμενα φιλια και τρυφερο σεξ , και βεβαια ετσι και σου αρπαξη το καβλη δεν υσηχαζει , 2γυροι στην ωρα και με ανεση χρονου αν δεν εχει αλλο ραντεβου .
Έχεις pmΈχει κάποια προσωπική αγγελία για οσους δεν έχουν λογαριασμό μαμπα;
απο το μαμπα φιλε τις στελνεις μυνημα και σου απανταειΑν υπάρχει κάποια αγγελία για βαλεριάνα θα ήθελα και εγώ μια ενημέρωση αν γίνεται... ευχαριστώ εκ των προτέρων συνάδελφοι!!
μπες dream girls κ θα τη δειςείναι vip... δεν την έχει ματαξαναπάρει το μάτι μου.... δεκτές πληροφορίες