σιωπηλός να πω και εγώ την γνώμη μου διάβασα πολλά για 70+30 όπως και ότι κάποιος έδωσε 100 ευρω για 2 ωρες με την βαλερια .... μάλλον κάποιοι οι οποίοι η συμμετοχή τους σε αυτό το νήμα και η προσφορά τους ειναι μηδενική λένε ότι θελουν εγώ ο ίδιος ουδέποτε πλήρωσα 100 ευρώ όχι για 90 λεπτά αλλά ούτε για 90 ώρες και εχω δώσει σε αρκετους συναγωνιστές την επαφή με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν μου είπε πότε κάποιος για 100 ευρώ ότι του ζήτησε.....
αυτο για τις 2+ ωρες με 100€ ολα φουλ και με κωλο το ειπα εγω Τασο. 50€ η ωρα δηλαδη.
με διαψευδεις μηπως και λες οτι δεν ισχυει?
λες οτι δεν ξερω τι λεω?
και ρωταω καλοπροαιρετα γιατι αν ψαξεις πολυ πισω το εχω γραψει σχεδον εναμιση χρονο πριν σε κριτικη εδω στο νημα.
και την εχω συστησει και σε αλλους εδω με το ιδιο ποσο και σερβις και διαρκεια μαλιστα.
το τι κανει τωρα ή αν το 50ρι το εκανε 70αρι,το αν εχει αλλες τιμες σε αλλους ή καλυτερες σε αλλους δε με αφορα. οτι θελει ας κανει η καθεμια κυρια.
δεν ξερω αν αλλαξε κατι η κοπελλα,ουτε με αφορα αλλωστε,αλλα ουτε και με ενδιαφερει αφου δεν θα την ξαναδω γιατι δε μου αρεσε κιολας σαν γυναικα (μονο θεικη πιπα ειχε) και το ειχα γραψει και τοτε στην κριτικη μου,αλλα μη λες κιολας οτι δεν ισχυει ή οτι λεμε οτι θελουμε.
ξερω παρα πολυ καλα ποσα εδωσα.