saintemplar
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Η κυρία alla τι λέει,αξίζει μια δοκιμή ,θα ήθελα γνώμεςαπο όσους έχουν μια εμπειρία μαζι της
Έχει παρει κανεις? μπορει να εχει αναφερθει και πιο παλια αλλα δεν θυμαμαι
δεν σταματησε γιατι μου προτεινε ραντεβου, αλλά φοβαμαι για φολα...χαχαχαδεν εχω παρει αλλα νομιζω ειχε αναφερθει εδω οτι σταματησε
Η κυρία alla τι λέει,αξίζει μια δοκιμή ,θα ήθελα γνώμεςαπο όσους έχουν μια εμπειρία μαζι της
δεν σταματησε γιατι μου προτεινε ραντεβου, αλλά φοβαμαι για φολα...χαχαχα
δεν εχω παρει αλλα νομιζω ειχε αναφερθει εδω οτι σταματησε
χθες που της μιλησα δεν ηταν vip, τώρα όντως είναι, προφανως πεσανε οι αγαπουληδες με τα μουτρα μετα το ερώτημα που εκανα λες και βρηκαν το κελεπουρι (μονο που το κελεπουρι ειναι πολυ χοντρό σαν τη χοντρη του θησαυρού)...Μπορεις και στελνεις σε βιπ?Γιατι τωρα τελευταια οι 101 στις 100 ειναι βιπ
χθες που της μιλησα δεν ηταν vip, τώρα όντως είναι, προφανως πεσανε οι αγαπουληδες με τα μουτρα μετα το ερώτημα που εκανα λες και βρηκαν το κελεπουρι (μονο που το κελεπουρι ειναι πολυ χοντρό σαν τη χοντρη του θησαυρού)...
Πρόκειται γιά ιδιάζουσα περίπτωση που χρήζει ειδικής μεταχείρησης, λόγω ιδιοσυγκρασία χαρακτήρα, όπερ σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να περάσει από σούπερ μαζί της, η και να φάει φόλα ολκής.δεν σταματησε γιατι μου προτεινε ραντεβου, αλλά φοβαμαι για φολα...χαχαχα
δεν σταματησε γιατι μου προτεινε ραντεβου, αλλά φοβαμαι για φολα...χαχαχα
στο ραφι επομενως και παμε για αλλαΠρόκειται γιά ιδιάζουσα περίπτωση που χρήζει ειδικής μεταχείρησης, λόγω ιδιοσυγκρασία χαρακτήρα, όπερ σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να περάσει από σούπερ μαζί της, η και να φάει φόλα ολκής.
Αφου την πετυχες χαλαλι σου. Ειχα κλεισμενο ραντεβου σημερα απο Πεμπτη στις 11 το πρωι. Πριν ξεκινησω να διασχισω ολη την Αθηνα ας παρω ενα τηλ. στις 10 για επιβεβαιωση. Κλειστο το ρημαδι. Μηνυμα στις 10.15 . Τιποτε. Ξανα τηλεφωνο , τιποτε. Ενταξει λεω γλυτωσα το 100σταρικο και την βενζινη. 12.30 στελνει μηνυμα "κοιμομουνα". Αλλα το ζωο δεν ηξερε οτι το viber δειχνει ποτε μιλας και ποτε ειναι κλειστο. Και 10.15 ελεγε οτι "ειναι σε συνδεση" και καπακι ΄"πληκτρολογει". Προφανως η Αναστασια βρηκε αλλο με 120 και πηγε. Ξυπνσαν και τα μολδοβακια συναδελφοι ή μαλλον τα ξυνησαν κατι μαλακες απο δω μεσα . ΜΑΥΡΟ στον Μολδαβογιαλουρονα στειλουμε τον Αλεξη που ειναι καλος στη διαπραγματευση τοτε.
παντως της Αναστασιας κι εγω της εδωσα 100 για δυο ωριτσες.
ξύπνησαν οι σκλάβοι....βρετανάκο....Αφου την πετυχες χαλαλι σου. Ειχα κλεισμενο ραντεβου σημερα απο Πεμπτη στις 11 το πρωι. Πριν ξεκινησω να διασχισω ολη την Αθηνα ας παρω ενα τηλ. στις 10 για επιβεβαιωση. Κλειστο το ρημαδι. Μηνυμα στις 10.15 . Τιποτε. Ξανα τηλεφωνο , τιποτε. Ενταξει λεω γλυτωσα το 100σταρικο και την βενζινη. 12.30 στελνει μηνυμα "κοιμομουνα". Αλλα το ζωο δεν ηξερε οτι το viber δειχνει ποτε μιλας και ποτε ειναι κλειστο. Και 10.15 ελεγε οτι "ειναι σε συνδεση" και καπακι ΄"πληκτρολογει". Προφανως η Αναστασια βρηκε αλλο με 120 και πηγε. Ξυπνσαν και τα μολδοβακια συναδελφοι ή μαλλον τα ξυνησαν κατι μαλακες απο δω μεσα . ΜΑΥΡΟ στον Μολδαβογιαλουρο
γνωρίζουμε κάτι για την κοπελιά? είναι του αθλήματος?