giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.021
- Πόντοι
- 1.706
Απαπαπαλοιπόν πίσω στην ενημέρωση την εχει παρει καποιος
Απαπαπαλοιπόν πίσω στην ενημέρωση την εχει παρει καποιος
δηλαδή γιατι δεν θυμάμαι πια και λόγω ηλικίας γιατι μου την επεσε πρωτη ;) για πες ρε γιωργο ;)Απαπαπα
ελα ρε αυτη εχει αναφερθει εδω πολλες φορες,σαν εργαζομενη σε μαγαζια του χωρου..παλια καραβανα..λοιπόν πίσω στην ενημέρωση την εχει παρει καποιος
για ποιο Κατερινάκι μιλάς αδερφέ??καλησπερα ...
θα ηθελα εξαρχης να ευχαριστησω τον GIORGOSPRIV
για την βοηθεια του
πριν κανα 20ημερο συναντησα το κατερινακι
δεν θα αναλοθω σε πολλες λεπτομεριες
απλα ..ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις κοπελας
που οχι απλα σεβεται τα χρηματα που τις δινεις ..
κανει το παν να φυγεις απολυτα ευχαριστημενος μετα την συναντηση
ευγενικη καλλοσυνατη ...ξερει να σε κανει να περασεις σουπερ
δεν λεει οχι σε τιποτα ..για οπισθεν δεν ξερω δεν δοκιμασα ..παροτι εβαλα δαχτυλο
πολυ στενη ομως ..αλλα δουλεμενη ..δεν ειχα κουραγιο να την ανοιξω ..με ειχε ξεζουμισει στον πρωτο γυρο
γενικα και απο μπροστα στενη θα την ελεγα ..ισως να φταιει η λεκανη της δεν ξερω ...αργα αργα ..μεχρι να μπω καλα μεσα και μετα ροντεο.....φοβερη πιπα και περιξ αυτης και μουλιασμα παπαριων ..ολα τα εχει το κατερινακι...πολυ μεγαλα μουνοχιλα παντως .δευτερος γυρος μονο πιπα μαεστρικη απο μερους της και τελειωμα στο μικρο της στηθος..δεν ξερω ..με κερδισε απο συμπεριφορα ...και υπηρεσιες ....
καπως ετσι εξηγουνται οι καλες κριτικες που εχω διαβασει για αυτην ....ειχατε ολοι δικιο.....
καλα να περνατε
σιγουρα οσοι δοκιμασετε ειναι βεβειαο
και χαιρετισματα στην επαρχιοτοπουλα μας την κατερινα που
δεν καταφερα απο την προφορα να καταλαβω απο που κραταει η σκουφια ..αλλα ουτε και με νοιαζει παρολα αυτα
αλλα ειναι ελληνιδα αυτο ειναι σιγουρο
Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω φίλε μου(μ΄όλο το συμπάθειο) αυτή τη στιγμή είν΄αυτό.....Για ποιο Κατερινάκι μιλάς αδερφέ??
Δεν εχω παρει, απο ο,τι εχω διαβασει εδω ..θωρηκτο κ πολυ δουλεμενηδηλαδή γιατι δεν θυμάμαι πια και λόγω ηλικίας γιατι μου την επεσε πρωτη ;) για πες ρε γιωργο ;)
ωραιος ο φίλος ! Χαίρομαι που πέρασες ωραία με το κατερινακι! Σταθερή αξία σε όλα της το μωρό !! Σύντομα και με το επόμενο νεανικό κορμάκι....καλησπερα ...
θα ηθελα εξαρχης να ευχαριστησω τον GIORGOSPRIV
για την βοηθεια του
πριν κανα 20ημερο συναντησα το κατερινακι
δεν θα αναλοθω σε πολλες λεπτομεριες
απλα ..ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις κοπελας
που οχι απλα σεβεται τα χρηματα που τις δινεις ..
κανει το παν να φυγεις απολυτα ευχαριστημενος μετα την συναντηση
ευγενικη καλλοσυνατη ...ξερει να σε κανει να περασεις σουπερ
δεν λεει οχι σε τιποτα ..για οπισθεν δεν ξερω δεν δοκιμασα ..παροτι εβαλα δαχτυλο
πολυ στενη ομως ..αλλα δουλεμενη ..δεν ειχα κουραγιο να την ανοιξω ..με ειχε ξεζουμισει στον πρωτο γυρο
γενικα και απο μπροστα στενη θα την ελεγα ..ισως να φταιει η λεκανη της δεν ξερω ...αργα αργα ..μεχρι να μπω καλα μεσα και μετα ροντεο.....φοβερη πιπα και περιξ αυτης και μουλιασμα παπαριων ..ολα τα εχει το κατερινακι...πολυ μεγαλα μουνοχιλα παντως .δευτερος γυρος μονο πιπα μαεστρικη απο μερους της και τελειωμα στο μικρο της στηθος..δεν ξερω ..με κερδισε απο συμπεριφορα ...και υπηρεσιες ....
καπως ετσι εξηγουνται οι καλες κριτικες που εχω διαβασει για αυτην ....ειχατε ολοι δικιο.....
καλα να περνατε
σιγουρα οσοι δοκιμασετε ειναι βεβειαο
και χαιρετισματα στην επαρχιοτοπουλα μας την κατερινα που
δεν καταφερα απο την προφορα να καταλαβω απο που κραταει η σκουφια ..αλλα ουτε και με νοιαζει παρολα αυτα
αλλα ειναι ελληνιδα αυτο ειναι σιγουρο
επίσης θα μπορούσες να πεις από το να κάνεις...Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω φίλε μου(μ΄όλο το συμπάθειο) αυτή τη στιγμή είν΄αυτό.....
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά κάποιος σε αυτή την κοπέλα αλλά ζητάει 140/ωρα...
για το..τουμπανο,ειχε αναφερθει οτι ζηταει paysafe...πωωωωω ρε φιλε που το ξερτυπωσες αυτο το τουμπανο. καλα κανει και τα ζηταει . θα κανει ενα κρεβατι φοβερο!!
Καλα κανει. Εδω ο αλλος ο αληταρας ζηταει την ψηφο μας χωρις να προσφερει τιποτε
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά κάποιος σε αυτή την κοπέλα αλλά ζητάει 140/ωρα...
Αληταρας ο κύριος Κούλης? Πω πω ντροπή!!!Καλα κανει. Εδω ο αλλος ο αληταρας ζηταει την ψηφο μας χωρις να προσφερει τιποτε
Σίγουρα; Νομίζω πως είχα διαβάσει πως είναι απλά τρελιάρα. Αλλού φάση.για το..τουμπανο,ειχε αναφερθει οτι ζηταει paysafe...
εμένα πάντως δεν μου ζήτησε paysafe..για το..τουμπανο,ειχε αναφερθει οτι ζηταει paysafe...