sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
για το..τουμπανο,ειχε αναφερθει οτι ζηταει paysafe...
αυτη για αρχη εχει ψευτικες φωτο το ειχε πει φιλος παλιοτερα . με paysafe δεν ηταν αυτη.
για το..τουμπανο,ειχε αναφερθει οτι ζηταει paysafe...
λοιπόν πίσω στην ενημέρωση την εχει παρει καποιος
Τσιμπησες συριζακο μου ? Δεν εννοοουσα τον ΚουληΑληταρας ο κύριος Κούλης? Πω πω ντροπή!!!
Αυτη μαλιστα!-Φωτό από άλλη κοπέλα έχει το λινκ που ανέβασες.
Θα σε στεναχωρησω...μετα απο 40 χρονια ψαρεματος,μαλλον ειμαι καλυτερος στο fishing!!!Τσιμπησες συριζακο μου ? Δεν εννοοουσα τον Κουλη
ΑΑΑ τωρα ειδα που είναι το ΒΙLL. Oχι δεν είναι στον ιδιο δρομο αλλα κοντα στο σταθμό λαρισσης και το σπίτι.
Βεβαια εχει τα χαρακτηριστικα της πρωτης, 1.75 κ 69 κιλα (!!??)πραγμα που δεν συμβαδιζει με αυτο που βλεπουμεΦωτό από άλλη κοπέλα έχει το λινκ που ανέβασες.
Φωτό από άλλη κοπέλα έχει το λινκ που ανέβασες.
αν είναι η ιδια ειναι 30 χρόνια πριν.Δεν είναι άλλη... ;)
καλησπερα ...
θα ηθελα εξαρχης να ευχαριστησω τον GIORGOSPRIV
για την βοηθεια του
πριν κανα 20ημερο συναντησα το κατερινακι
δεν θα αναλοθω σε πολλες λεπτομεριες
απλα ..ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις κοπελας
που οχι απλα σεβεται τα χρηματα που τις δινεις ..
κανει το παν να φυγεις απολυτα ευχαριστημενος μετα την συναντηση
ευγενικη καλλοσυνατη ...ξερει να σε κανει να περασεις σουπερ
δεν λεει οχι σε τιποτα ..για οπισθεν δεν ξερω δεν δοκιμασα ..παροτι εβαλα δαχτυλο
πολυ στενη ομως ..αλλα δουλεμενη ..δεν ειχα κουραγιο να την ανοιξω ..με ειχε ξεζουμισει στον πρωτο γυρο
γενικα και απο μπροστα στενη θα την ελεγα ..ισως να φταιει η λεκανη της δεν ξερω ...αργα αργα ..μεχρι να μπω καλα μεσα και μετα ροντεο.....φοβερη πιπα και περιξ αυτης και μουλιασμα παπαριων ..ολα τα εχει το κατερινακι...πολυ μεγαλα μουνοχιλα παντως .δευτερος γυρος μονο πιπα μαεστρικη απο μερους της και τελειωμα στο μικρο της στηθος..δεν ξερω ..με κερδισε απο συμπεριφορα ...και υπηρεσιες ....
καπως ετσι εξηγουνται οι καλες κριτικες που εχω διαβασει για αυτην ....ειχατε ολοι δικιο.....
καλα να περνατε
σιγουρα οσοι δοκιμασετε ειναι βεβειαο
και χαιρετισματα στην επαρχιοτοπουλα μας την κατερινα που
δεν καταφερα απο την προφορα να καταλαβω απο που κραταει η σκουφια ..αλλα ουτε και με νοιαζει παρολα αυτα
αλλα ειναι ελληνιδα αυτο ειναι σιγουρο
Δηλ κανονιζεις με την αδυνατη..κ ερχεται το θωρηκτο;Δεν είναι άλλη... ;)
Η ιδια ειναι. Κι εγω δεν την γνωρισα .Μεταβολη !! ΜαααρςΔηλ κανονιζεις με την αδυνατη..κ ερχεται το θωρηκτο;
Πειτε ρε παιδες γτ ξεκινησα να μιλαω στ αγγλικα μαλιστα με την αδυνατη. Τι παιζει
Πισω ολοταχως!!Η ιδια ειναι. Κι εγω δεν την γνωρισα .Μεταβολη !! Μαααρς
100 ευρώ θέλει η Αναστασία για 1,5 χαλαρά όμως και 2 φορές σεχ ...
αν το διαπραγματευτής σωστά λέει και 80120 λέει.
δώσε θάρρος στο χωριάτη.....
αν το διαπραγματευτής σωστά λέει και 80
Ε όποιος θέλει ας το "διαπραγματευτεί". Οκ