f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
Δεν ξέρω αδερφέ.πολυ amature όσο δεν πάει.εχω κλάψει 50αρικα αλλά αυτό δεν το έχω χωνέψει ακοματυπε μηπως ηταν σαπιοσεξουαλ η τυπισσα και ηθελε κατι πιο πλατωνικο?
Δεν ξέρω αδερφέ.πολυ amature όσο δεν πάει.εχω κλάψει 50αρικα αλλά αυτό δεν το έχω χωνέψει ακοματυπε μηπως ηταν σαπιοσεξουαλ η τυπισσα και ηθελε κατι πιο πλατωνικο?
Την ίδια απορία είχα κι εγώ.
αδερφέ έκανα την μαλάκια και πήγα σπίτι τις να γλυτώσω το χοτελ. Μένει σε ένα υπόγειο στην κυψέλη γάμησέ τα.τι να σου πω μου είπε πίπα άκα μόλις πάω μου λέει δεν έχει.εκανε οτι δε καταλάβαινε τι λέω.. Μετά να κάνουμε σεξ και το αποφευγε να τις το βάλω
Μετά είχαμε πει για cif μου λέει στα νύ
.βυζια.χαλια μαυρα
Έτσι είναι.και με αυτές που κάνουν πιάτσα στην Πατησίων ξενέρωσα.πολυ πονηρέςΕυχαριστώ , όλες σχεδόν οι μαυρουλες κοροϊδεύουν,
μαλλον δεν εχεις ποσταρει το λινκ σωστα,ξαναδες τοΜιλάω από εχθές το βράδυ μαζί της και δεν βγάζω άκρη ...
Έχει κανείς επιπλεόν info ?
μαλλον δεν εχεις ποσταρει το λινκ σωστα,ξαναδες το
Δν θελει ανδρα μονο για κρεβατιΜιλάω από εχθές το βράδυ μαζί της και δεν βγάζω άκρη ...
δυνατό μουνι φαίνεται πάντως αν ειναι αυτη στις φωτογραφίες.Δν θελει ανδρα μονο για κρεβατι
Μιλάω από εχθές το βράδυ μαζί της και δεν βγάζω άκρη ...
τούρμπο την βλέπω την κοπέλα, όπως και τα εργαλεία δίπλα τής
Η κοπέλα είναι αυτή των φωτογραφιών. Δεν ψάχνεται για σεξ έναντι αμοιβής. Όποιος έχει χρόνο και χρήμα να σπαταλήσει ας προχωρήσει πάντως. Ποιος ξέρει, μπορεί να τον αγαπήσει ;) ;) ;)δυνατό μουνι φαίνεται πάντως αν ειναι αυτη στις φωτογραφίες.
αν δε θέλει να της τον ακουμπήσουμε απλα και ξεκάθαρα δε λεει τοτε. Έχουμε και ντόπιο πράγμα που ψάχνει για αγαπουλεςΗ κοπέλα είναι αυτή των φωτογραφιών. Δεν ψάχνεται για σεξ έναντι αμοιβής. Όποιος έχει χρόνο και χρήμα να σπαταλήσει ας προχωρήσει πάντως. Ποιος ξέρει, μπορεί να τον αγαπήσει ;) ;) ;)
Πολύ σωστός. Πάντως αυτή τουλάχιστον μου το ξέκοψε από την αρχή. Όχι σαν κάποιες άλλες που το παίζουν ιστορία και στο τέλος σου σκάνε ότι θέλουν 250άρια και 300άρια .αν δε θέλει να της τον ακουμπήσουμε απλα και ξεκάθαρα δε λεει τοτε. Έχουμε και ντόπιο πράγμα που ψάχνει για αγαπουλες
Πολύ σωστός. Πάντως αυτή τουλάχιστον μου το ξέκοψε από την αρχή. Όχι σαν κάποιες άλλες που το παίζουν ιστορία και στο τέλος σου σκάνε ότι θέλουν 250άρια και 300άρια .
jonh η αγάπη ενός άντρα για την τύπισσα ειναι ανάλογη τουνβαθους της τσέπης του και αυτό που εννοεί ο φίλος ειναι ότι ψάχνει χρυσό χορηγοπως είσαι τόσο σίγουρος πως η κοπέλα είναι των φωτογραφιών?
πάντως αν είναι, απλά είναι πολύ ακριβή. σίγουρα όμως παίζει. δεν δίνω ούτε 5% για το αντίθετο...
και όταν λέω παίζει δεν εννοώ ραντεβού, εννοώ παίζει για χορηγό βαρβάτο.
σιγά που αυτή η κοπέλα ψάχνει για την αγνή αγάπη στο μάμπα με φωτο πάνω στο μηχάνημα των +60.000€...
Ακριβώς αυτό εννοούσα!! Ο φίλος John δεν με κατάλαβε. Ίσως δεν ήμουν τόσο ξεκάθαρος όσο έπρεπε. Όσο για το αν είναι αυτή και αυτό είναι σίγουρο.jonh η αγάπη ενός άντρα για την τύπισσα ειναι ανάλογη τουνβαθους της τσέπης του και αυτό που εννοεί ο φίλος ειναι ότι ψάχνει χρυσό χορηγο