petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Όχι πολλά. Πάρα πολλά θές να πείς..... >
Κι απ΄ότι θυμάμαι, είχε πιό πολλές φώτο, οι οποίες είχαν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους..... :-
αγαπητε ..επειδη δεν διαθετω λογαριασμο στο μαμπα ..μπορειτε να αναφερετε κανενα μπουμπουκι των 70 ευραιων ...και πως θα ερθω σε επικοινωνια μαζι του ..ευχαριστω100? πολλα πες της χαιρετισματα ζηταει.
εχει κατι αλλα μπουμπουκια που ξερουμε ολοι εδω με 70 που κανουν παπαδες.
φρέσκο πράγμα ;) για πες έχεις καμιά πληροφορία...με το μπαμπακι
αγαπητε ..επειδη δεν διαθετω λογαριασμο στο μαμπα ..μπορειτε να αναφερετε κανενα μπουμπουκι των 70 ευραιων ...και πως θα ερθω σε επικοινωνια μαζι του ..ευχαριστω
φρέσκο πράγμα ;) για πες έχεις καμιά πληροφορία
πάλι καλά που δεν είδες και τα κιλά..μπλοκ θα έκανεςπατησα το λινκ απο περιεργεια πιο πολυ,αλλα δε το αφησα να φορτωσει. ειδα που εγραφε 45 ετων και πατησα Χ
ειναι και vip!!!πατησα το λινκ απο περιεργεια πιο πολυ,αλλα δε το αφησα να φορτωσει. ειδα που εγραφε 45 ετων και πατησα Χ
είχε βυζαρες αλλά της κατέβασε της φώτο κρίμα :-πάλι καλά που δεν είδες και τα κιλά..μπλοκ θα έκανες
Link για Κατερινα κ Αρτεμις αν ειναι ευκολο...την κατερινα εννοουσα. το ειπαν και πιο πανω.
ειναι και η αρτεμις στα 70 που ειναι λιγα κλικ πιο κατω στο σερβις κατα τη γνωμη μου αλλα εχει προοπτικες.
λινκ για το προφίλ της βάλε. Με το όνομα δε παίζει να τη βρούμεLink για Κατερινα κ Αρτεμις αν ειναι ευκολο...
Και για να προσφερω κ κατι κ εγω.. νομιζω δεν εχει ξανασυζητηθει εδω...
Sofia Rozaki 24.... Ωραιο μωρακι..μαλλον 'παιζει' μπαλιτσα.. αλλα ειναι κλασικα τρελιαρα... λιγο συζητησαμε.. κ μολις την ρωτησα για το δωρακι της αν ειναι σε 'λογικα' πλαισια.. με μπλοκαρε!!!
Ορματε συναδελφοι.. κ σας ευχομαι καλη τυχη!!!
140 euro εχω και φώτο έξτραλινκ για το προφίλ της βάλε. Με το όνομα δε παίζει να τη βρούμε
Ε ναι μήν την πάρουμε και για Πούτ...είχε βυζαρες αλλά της κατέβασε της φώτο κρίμα :-
οι φώτο ειναι πιο μουφα ακόμη έχει βέβαια αγγελία ειναι επαγγελματίας ;)ειναι όντως αυτή;
ειναι όντως αυτή;140 euro εχω και φώτο έξτρα
Αν την ρωτήσεις για της φωτογραφίες θα σου στείλει λινκ από σελίδα άλλη.. ξανθιά είναι στην πραγματικότητα..σορυ αλλά δεν το έχω το λινκ να σου το στείλω το έσβησα γιατί δεν μού γέμισε το μάτι..αν το έχει άλλος συνάδελφος ας το βάλει..λινκ για το προφίλ της βάλε. Με το όνομα δε παίζει να τη βρούμε
δώσε πονοτο έχω να το ρίξω λέτε
οκ έξω βέβαια ζητάει 150 ;)δώσε πονο