erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Υπαρχει κι αλλου ειδους διαστροφη εκτος απο πυρομανης ?Καμια πληροφορια παιζει για την εν λογω καυλογιαγια? Εστειλα και περιμενω απαντηση ακομα...
Υπαρχει κι αλλου ειδους διαστροφη εκτος απο πυρομανης ?Καμια πληροφορια παιζει για την εν λογω καυλογιαγια? Εστειλα και περιμενω απαντηση ακομα...
Καμια πληροφορια παιζει για την εν λογω καυλογιαγια? Εστειλα και περιμενω απαντηση ακομα...
Καμια πληροφορια παιζει για την εν λογω καυλογιαγια? Εστειλα και περιμενω απαντηση ακομα...
Ούτε τζαμπέ που λές φίλε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το δωράκι πρέπει να το δίνει αυτή, και πάλι δε πάς με τίποτα. Ούτε γιά την εμπειρία που μπορούν να πούν κάποιοι. Να μου λείπει τέτοια εμπειρία..... :SΚαι όμως παίζει ...και μάλιστα όοοοχι τζαμπέ θέλει και δωράκι ...
φιλαρακι εγω τα ειπα και το πρωι πριν τρια χρονια η γιαγια ηταν σουπερ ;) τώρα πια οκ αντίοΟύτε τζαμπέ που λές φίλε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το δωράκι πρέπει να το δίνει αυτή, και πάλι δε πάς με τίποτα. Ούτε γιά την εμπειρία που μπορούν να πούν κάποιοι. Να μου λείπει τέτοια εμπειρία..... :S
Σεβαστά τα γούστα του καθενός, αλλά αυτό με ξεπερνάει.....
Αμα με το καλημερα βλεπεις vip αστα δυσκολα τα πραγματαΚαλημέρα,
Την Stacy Berry την μαυρούλα την έχει πάρει κανένας ;;
Ευχαριστώ !
Ούτε τζαμπέ που λές φίλε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το δωράκι πρέπει να το δίνει αυτή, και πάλι δε πάς με τίποτα. Ούτε γιά την εμπειρία που μπορούν να πούν κάποιοι. Να μου λείπει τέτοια εμπειρία..... :S
Ετσι ακριβώς φίλε μου.μη τον ακους αυτον,ειναι εκλεκτικος
φιλαρακι εγω τα ειπα και το πρωι πριν τριαντατρια χρονια η γιαγια ηταν σουπερ ;) τώρα πια οκ αντίο
τασο το εφτιαξα λιγο
Για να ψαχτούμε μπας κι έχει καμιά εγγονούλα η γιαγιάκα
κατσε ρε μην είσαι κακός εντάξει μπορει σημερα να μην αξίζει :- αλλα πριν 3-5 χρονια μπορει η γιαγια να το πήγαινε καλα το γραμμα ;)
Αυτό μάλιστα! Η λογική λέει, ότι όλο και κάτι θα ΄χει.....Για να ψαχτούμε μπας κι έχει καμιά εγγονούλα η γιαγιάκα
ή καμιά κορούλα
φιλαρακι εγω τα ειπα και το πρωι πριν τρια χρονια η γιαγια ηταν σουπερ ;) τώρα πια οκ αντίο
Ο κυρ Τάσος τώρα τελευταία κινείται σε πολύ χαμηλότερες ηλικιακά ομάδεςμη τον ακούτε τον κυρ Τασο θέλει να την κρατήσει για αποκλειστική ... άμα σε βάλει κάτω η θείτσα και σου πει τα τρία γουρουνάκια τότε θα δεις πόσα απιδια πιάνει ο σακκος ... Ωρε μη ξεχνάτε εδώ έγραψε η ιστορία η θεία Ρανια η θεια Εφη ... και η Λιλλη ακόμα και με Πι θα συνεχίσει ...
έκανα μια παρασπονδία και λοξοδρόμησα λίγο και με βγάζεις σέντρα ρε ντροπή σου :-Ο κυρ Τάσος τώρα τελευταία κινείται σε πολύ χαμηλότερες ηλικιακά ομάδες
Βρε άσε τα σάπια περί παρασπονδίας, τα λιγουρεύσαι τα μικρά !έκανα μια παρασπονδία και λοξοδρόμησα λίγο και με βγάζεις σέντρα ρε ντροπή σου :-
..Ο κύκλος του grany έκλεισε και πρέπει να μπει στο μουσείο της madam tisso....Ούτε τζαμπέ που λές φίλε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το δωράκι πρέπει να το δίνει αυτή, και πάλι δε πάς με τίποτα. Ούτε γιά την εμπειρία που μπορούν να πούν κάποιοι. Να μου λείπει τέτοια εμπειρία..... :S
Καλησπέρα. Τι παίζει τώρα στα 80/ώρα ή 100/1,5 ώρα και VFM, όχι μπαζοκαταστάσεις; Μπορεί κάποιος να αναφέρει και με links; Νομίζω ενδιαφέρει αρκετό κόσμο. Ευχαριστώ