Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Τον δίνει με +40 (άρα 140 σύνολο)Δίνει ποπό η Ποπέσκου;
Φαίνεται δεν θα υπάρχουν καλύτερες που τον δίνουν με πολύ λιγότερα
Τον δίνει με +40 (άρα 140 σύνολο)Δίνει ποπό η Ποπέσκου;
Τον δίνει με +40 (άρα 140 σύνολο)
Φαίνεται δεν θα υπάρχουν καλύτερες που τον δίνουν με πολύ λιγότερα
Τα ίδια στοιχεία και ίσως πολύ καλύτερες υπηρεσίες, βρίσκεις με 60 ευρώ λιγότερα. Οπότε άκυρο στον ποπό της Ποπέσκου.παντως ειναι πολυ νταρντανα
ο κολος αντεχει πολλα και ειναι δουλεμενος
Τα ίδια στοιχεία και ίσως πολύ καλύτερες υπηρεσίες, βρίσκεις με 60 ευρώ λιγότερα. Οπότε άκυρο στον ποπό της Ποπέσκου.
Αλίμονο φίλε αν παίρνουν λεφτά κάτι τέτοιες γυναίκες.σιγουρα
και αν βαλεις και το hotel γινεται πολυ ακριβη για αυτο που ειναι
ναι αυτη ειναιδεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μιας που το είδα το γράφω και εδώ
αυτή είναι αυτή
Αλίμονο φίλε αν παίρνουν λεφτά κάτι τέτοιες γυναίκες.
Αμα ξερεις στειλε τηλεφωνα προγραμματα κλπ. Ειμαι ολος αυτια και ματια φιλεΤα ίδια στοιχεία και ίσως πολύ καλύτερες υπηρεσίες, βρίσκεις με 60 ευρώ λιγότερα. Οπότε άκυρο στον ποπό της Ποπέσκου.
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μιας που το είδα το γράφω και εδώ
αυτή είναι αυτή
και στα δυο ειναι φουλ , θελει βιπυπαρχουν 2 προφιλ ... ενα erika popescu που εχει πολλα μηνυματα και ενα erikka popeskoy
και στα δυο ειναι φουλ , θελει βιπ
Γιατί λέτε ότι θέλετε Δεν έχει αλλάξει καμία κοπέλα τιμές από την παρέα είναι 60+20 σήμερα ήμουνα με μία από αυτές
φιλε αν της πεις αν κανει ραντεβου θα σου απαντησεικαμμια φορα με σωστο ανθρωπο....ετσι απαντησε σε μενα και να παω λεει σπιτι της αν ειμαι καλο παιδι....αυτα μου ειπε....μετα απο κουβεντα στο προφιλ Erikka popeskoy. μου ειπε οτι ειναι μασεζ κτλ παπατζες. μασαζ σε χορο δικο της καπου στο κεντρο . για κωλους μουνια γαμισια ουτε λογος .... μαλλον στον φιλο που ειπε για γαμισια μπορει να το ειχε πελατη απο παλια και πηγε στο ψητο με την μια . η εμενα με εχει για μαλακα και με δουλευει.