Νέα

Mamba ή μάπα...;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα orbgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
590
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
μια χαρα ευγενικα και σωστα τα ειπα. λαου λαου γιατι κατι μερεσ πριν που την ρωτησασ τι ψαχνει μου απαντησε τιποτα ξερα... σημερα το πηγε στο μασαζ φανταζομαι αν παω στον χορο της θα μου πει και για σεξ απλα δεν μου αρεσει που λεει διαφορετικα πραγματα στον καθενα
...αναλογα μαλλον τα κεφια της ...δεν της ανεφερα τιποτα για κοστος συναντησης ...θελω να δω απο κοντα την αντιδραση της....
 

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.157
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Μηνύματα
5.715
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Δεν μ αρεσει να κανω κακη κριτικη σε κοπελα γιατι μπορει να ειναι υποκειμενικο. Αλλα επειδη κατι κοριτσακια νομιζουν οτι το αιδειο τους τραβαει καραβι ,  να εκθεσω περιληπτικα ολο το ιστορικο μπας και σωσουμε κανενα χριστιανο. Αναφερομαι στην Μιραντα που τοσο πολυ τιμηθηκε εδω μεσα. Καποιος φιλος μου ειπε να την παρω αν και ειναι ευτραφης και εχει  κι αλλες φιλεναδες  που ελεγχει. Πρωτη αποπειρα αργησε πανω απο μια ωρα και ματαιωθηκε. (δεν θα καθομαι ολη μερα στην ρεσεψιον να με περνανε και για μπατσο ). Ζηταει συγνωμη και αντε παλι να βρουμε μερα και ωρα. Δευτερη προσπαθεια ξανα τα ιδια με δικαιολογια δεν μπορουσε να ξυπνησει. Λεω να της δωσω μια τριτη ευκαιρια γιατι μου εδειξε οτι εχει αναγκη. Ξανα μανα τα ιδια με την δικαιαλογια οτι οπως ερχοταν εσπασε το τακουνι της. Λεω στο φιλο να με συγχωρεις αλλα θα βγαλω κοκκινη καρτα. Την παιρνει στο τηλ. της τα λεει και μου προτεινει μια απο τις φιλες της που εχει αναφερθει κι εδω. Ραντεβου κλεισμενο σημερα 10.00 το πρωι. 4.30 την νυχτα διαβαζω μηνυμα "τωρα κοιμηθηκαμε . Μπορεις λιγο αργοτερα ?" . Ενταξει λεω 12.30 το πρωι αντι για 10.00. Κατα τις 11.30 επειδη μ εσωζαν τα φιδια τηλεφωνω και ακουστε απαντηση το ουφο. " Τωρα θα κανουμε μετακομιση . Μπορεις αυριο ? ". Νεωτερη δικαιολογια λεει οτι κατι εγινε με τις τραπεζες. Φαινεται οτι τα πρωινα εκτος απο ανδρεσ ληστευουν και τραπεζες .
Λοιπον η Μιραντα και η παρεα της που ειναι εξ ισου αναξιοπιστες και ψευτρονια πηραν οχι κοκκινη καρτα αλλα μαυρη. Και να μην με ξαναενοχλησουν γιατι ξερω πολλα για την γουνα τους. Ασχετα αν συνέβαλα να κατεβουν οι φωτο που καποιος βλακας ανεβασε χωρις εγκριση της.
Μακρηγορώ αλλα θελω να μπειτε στο πνευμα κουκουρουκου. Κι  αυτες λασσαρονται σαν  callgirls . ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ

Σημ. Λυπαμαι που θα στενοχωρησω μερικους αγαπουληδες αλλα κυριοι ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι με οικογενειες και παιδια και δεν μπορει το καθε τσουλι  να συμπεριφερεται ετσι. Να παει να κανει αλλη δουλεια κομμωτρια , γκαρσονα αλλα εδω πρεπει ναχει συνεπεια τουλαχιστον στο ωραριο.
 

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
15.860
Κριτικές
8
Like
19.336
Πόντοι
4.636
Δεν μ αρεσει να κανω κακη κριτικη σε κοπελα γιατι μπορει να ειναι υποκειμενικο. Αλλα επειδη κατι κοριτσακια νομιζουν οτι το αιδειο τους τραβαει καραβι ,  να εκθεσω περιληπτικα ολο το ιστορικο μπας και σωσουμε κανενα χριστιανο. Ανα φερομαι στην Μιραντα . Καποιος φιλος μου ειπε να την παρω αν και ειναι ευτραφης και εχεδι και φιλεναδες κι αλλες που ελεγχει. Πρωτη αποπειρα ργησε πανω απο μια ωρα και ματαιωθηκε. (δεν θα καθομαι ολη μερα στην ρεσεωιον να με περνανε και για μπατσο ). Ζηταει συγνωμη και αντε παλι να βρουμε μερα και ωρα. Δευτερη προσπαθεια ξανα τα ιδια με δικαιολογια δεν μπορουσα να ξυπνησω. Λεω να της δωσω μια τριτη ευκαιρια γιατι μου εδιξε οτι εχει αναγκη. Ξανα μανα τα ιδια με την δικαιαλογια οτι οπως ερχοταν εσπασε το τακουνι της. Λεω στο φιλο να με συγχωρεις αλλα θα βγαλω κοκκινη καρτα. Την παιρνει στο τηλ. της τα λεει και μου προτεινει μια απο τις φιλες της που εχει αναφερθει κι εδω. Ραντεβου κλεισμενο 10.00 το πρωι. 4.30 την νυχτα διαβαζω μηνυμα "τωρα κοιμηθηκαμε . Μπορεις λιγο αργοτερα ?" . Ενταξει λεω 12.30 το πρωι αντι για 10.00. Μια ωρα πριν επειδη μ εσωζαν τα φιδια τηλεφωνω και αουστε απαντηση το ουφο. " Τωρα θα κανουμε μετακομιση . Μπορεις αυριο ? ". Νεωτερη δικαιολογια λεει οτι κατι εγινε με τις τραπεζες.
Λοιπον η Μιραντα και η παρεα της που ειναι εξ ισου αναξιοπιστες και ψευτρονια πηραν οχι κοκκινη καρτα αλλα μαυρη.
Μακρηγορώ αλα θελω να μπειτε στο πνευμα κουκουρουκου. Κι  αυτες λασσαρονται σαν  callgirls . ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ
Σημ. Λυπαμαι που θα στενοχωρησω μερικους αγαπουληδες αλλα κυριοι ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι με οικογενειες και παιδια και δεν μπορει το καθε κολοκοριτσο να φερεται ετσι.
ήρωας είσαι που έδωσες 3 ευκαιρίες...
δεν της κάνεις χάρη ούτε της χρωστάς τίποτα....
γενικά η δικιά μου εμπειρία όταν είναι για ραντεβού και πάει μπρος πίσω είναι ΦΟΛΑ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom