καλησπερα σε ολους ξερουμε κατι γι αυτο
εχω στειλει και περιμενω
εχω στειλει και περιμενω
Α, μπράβο! Είπες το πιό σωστό τώρα.
Exactlyτσαμπα φιλε δεν γαμας ουτε την γκομενα σου... αρκετοι απο εδω εχουν γαμισει σχεδον τσαμπα
2 φορες,,παντρεμενα milfakiaΣυγνώμη ..συνάδελφοι δεν έχω ξαναγράψει σε αυτο θέμα εαν είναι να πληρώσεις τόσα πολλά ,πήγαινε άλλου...κατευθείαν σε στούντιο ή πακετο σε ξενοδοχειο..
Εχει γαμήσει κανένας καμιά γκόμενα στο site τσάμπα??.ή το τσάμπα πέθανε??
Γιατί λέτε ότι θέλετε Δεν έχει αλλάξει καμία κοπέλα τιμές από την παρέα είναι 60+20 σήμερα ήμουνα με μία από αυτέςη Σβετλανα και η παρεα της που χρεωναν 60, τωρα 70, που δεχονται σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο, εχουν δικο τους δωματιο ή πρεπει να πληρωσουμε αλλο ενα 20αρι, δλδ παμε στα 80-90 ?
Όχι ρε φίλε. Εντάξει, είπαμε. Δεν έχουν συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Πηγαίνουν σε όποιο ξενοδοχείο βολεύει το πελάτη ως επί το πλείστον. Δεν έχουν θέμα μ΄αυτό. Κι ούτε δικό τους δωμάτιο έχουν. Πάς, και παίρνεις εσύ δωμάτιο λίγο νωρίτερα από το προκαθορισμένο ραντεβού, και στέλνεις με sms(η στο viber) το νούμερο του δωματίου, και σου ΄ρχονται... Ετσι απλά. ;)η Σβετλανα και η παρεα της που χρεωναν 60, τωρα 70, που δεχονται σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο, εχουν δικο τους δωματιο ή πρεπει να πληρωσουμε αλλο ενα 20αρι, δλδ παμε στα 80-90 ?
βασικα φίλε μου δεν χρεώνουν όλες 70 που αναφέρεις ... Οι περισσότερες κοπέλες δεν έχουν αλλάξει κοστολόγιο ! Όσον αφορά την ερώτηση για το ξενοδοχείο σου απάντησε ο εκλεκτικός πιο πριν .η Σβετλανα και η παρεα της που χρεωναν 60, τωρα 70, που δεχονται σε συγκεκριμενο ξενοδοχειο, εχουν δικο τους δωματιο ή πρεπει να πληρωσουμε αλλο ενα 20αρι, δλδ παμε στα 80-90 ?
έχει προφίλ στο μαμπα τυπε, για ρώτα και την Στέλλα από εδώ μέσα όμωςτο τηλεφωνο της σβετλανας πως μπορω να το βρω ?
Μην περιμενεις να σε ρωτησουμε γι αυτα τα κομματια. Μας ειναι αδιαφοραΜαλιστα. Οποτε μιλαμε για 80 κατ'ελαχιστο. Για μενα δεν αξιζει. Με 80 σου ερχονται σπιτι πολυ καλυτερα κομματια. Καλα γαμησια )
καλησπερα σε ολους ξερουμε κατι γι αυτο
εχω στειλει και περιμενω
βυζάρες τούμπανο100 ζητάει για 1 ώρα + 40 πίσω πορτα
καλα ;) μολις βρεθεις μαζι της ενημερωσε ....100 ζητάει για 1 ώρα + 40 πίσω πορτα
Δίνει ποπό η Ποπέσκου;
αφου δεν σου αξιζει οπως λες πηγαινε στην λιοσιων ξερεις εσυ ;)Μαλιστα. Οποτε μιλαμε για 80 κατ'ελαχιστο. Για μενα δεν αξιζει. Με 80 σου ερχονται σπιτι πολυ καλυτερα κομματια. Καλα γαμησια )