jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
λιγο υλικο ακομη ;) και πολυ συντομα η περιγραφη του αγωνα
λιγο υλικο ακομη ;) και πολυ συντομα η περιγραφη του αγωνα
μολις γυρισα απο ενα μικρο παρτυ με 3 κοπελες απο το συγκεκριμενο μαγαζι και 2ακομη συναγωνιστες οι οποιοι θα ενημερωσουν ποιοι ηταν ;) η μικρη αυτη ομαδα γυναικων ηταν η σβετλανα και η παρεα της ;) ενα μικρο δειγμα της δουλειας που καναμε
Ελλη Κατερινα κλπ.svetlana valeria lilia nikol lina kai xristina ποιές άλλες είναι
Δεν τα πιανουν ολοι ολα Τασε μουαστο καλη συνεχεια
φιλαρακι απλως χωρις καν να δη το ποστ ηθελε να μας πη ποιες δεν αξιζουν ;) ηταν λιγο ακυρος ;)Δεν τα πιανουν ολοι ολα Τασε μου
αμαρτίες...λιγο υλικο ακομη ;) και πολυ συντομα η περιγραφη του αγωνα
Λογικα αυτα που λες . Αλλα η Τεσλινα καιη Ναντιν που αφησαν εποχη εδω δεν ηταν μαυρες ? Απ τον ηλιο ειχαν γινει ετσι ?Δεν έχω ιδέα για αυτά που γράφεις απλά δεν είναι του γούστου μου οι σοκολάτες και τις αγνώστου προελεύσεως τις θεωρώ υψηλού κινδύνου
ζηλεύεις μμμμμμμ...?δεν ζήτησα ΠΟΤΕ να μάθω ποιοι εισασταν μαζί Τασο.
Λογικα αυτα που λες . Αλλα η Τεσλινα καιη Ναντιν που αφησαν εποχη εδω δεν ηταν μαυρες ? Απ τον ηλιο ειχαν γινει ετσι ?
Θεμα τυχης ειναι. Μπορει η κοπελα ναχει χαρτια και ο προηγουμενος να της κολλησε το σπυρακι.
πολλα, πολλα συγχαρητηρια σε ολους και ολες!!λιγο υλικο ακομη ;) και πολυ συντομα η περιγραφη του αγωνα
ΠΥ ΠΥ ΠΥΡΑΥΛΟΣ...προς ενημερωση σβετ βαλερια και μια ξανθια πυραυλος!!!
Γνωστη σου ;)Η ξανθια?????
Γνωστη σου ;)
εγω ξερω ποια ηταν ,,,αλλα δεν λεω , μολις χτες εγινε φιλη μου και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για μενα αυτη την περιοδο .....δυναμιτης .Η ξανθια?????
πυραυλος ο ένας , δυναμίτης Εσυ , που να σκάσει και η ατομική βόμβα ! Χαχααααεγω ξερω ποια ηταν ,,,αλλα δεν λεω , μολις χτες εγινε φιλη μου και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για μενα αυτη την περιοδο .....δυναμιτης .
τις έβαλες με την σειρά που τις είδες ή βάση με αυτές που σου άρεσαν;svetlana valeria lilia nikol lina kai xristina ποιές άλλες είναι
εγω ξερω ποια ηταν ,,,αλλα δεν λεω , μολις χτες εγινε φιλη μου και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για μενα αυτη την περιοδο .....δυναμιτης .