pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
αυτο το ζωο ειναι ψευτοπροφιλ,χρησιμοποιει φωτος της emma glover απο insta.
ζηταει paysafe,χριστοπαναγιες θα ριξω πολυ συντομα...
εγω το εκανα ηδη!
Στο incall πληρωνεις εσυ το δωματιο . Τοξερες ? Υπαρχει κι αλλη μικρη Πλατ. Αμερικης ομωςΠαιδες να αλλαξω θεμα
Τι παιζει με 2 -3 μαυρουλες, ομορφες, μικρες οχι στυλ Πατησιων, περιποιημενες, τυπου Jessie Bernice με incall Lacoba ολες
ολες απο πατησιων ειναι απλα ψαχουν το κατι παραπανω απο το εικοσαρικο καπως μαθανε το διαδικτυο.
Ναι μου το ειπε ..κ εβαλα τα γελιαΣτο incall πληρωνεις εσυ το δωματιο . Τοξερες ? Υπαρχει κι αλλη μικρη Πλατ. Αμερικης ομως
..κ υποπτευομαι αυτο που λεει ο φιλος ο 24 οτι ειναι λουστραρισμενες απο Πατησιων..με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε θεματα υγιεινης κλπΝαι μου το ειπε ..κ εβαλα τα γελια
Μενει λεει Λακομπα αλλα δεν κανει ρντβ στο δωματιο της
Εχει πεσει το προφιλ
γνωστη ιστορια ανακυκλωνει τα προφιλ τηςΕχει πεσει το προφιλ
Προφανως την λυσσαξαν στις αναφορες
Σίγουρα από Πατησίων, η Jessie Bernice έκανε incall στο Exis και κάποια άλλη που δεν θυμάμαι...κ υποπτευομαι αυτο που λεει ο φιλος ο 24 οτι ειναι λουστραρισμενες απο Πατησιων..με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε θεματα υγιεινης κλπ
το προφιλ της επεσε και εφτιαξε καινουργιο το βουρλο
Μήπως λες για την Issa;Σίγουρα από Πατησίων, η Jessie Bernice έκανε incall στο Exis και κάποια άλλη που δεν θυμάμαι.
Απ' τα αλώνια στα σαλόνια
Έχω σβήσει τις συνομιλίες επειδή δεν με ενδιέφερε και δεν θυμάμαι πια ήταν ((Μήπως λες για την Issa;
κ 100 για μισήVeronica 26. Φενεται κουκλαρα. Ζηταει 150 μια ωρα. Οπιος μπωρει ας παει. Εγω δεν.
το προφιλ της επεσε και εφτιαξε καινουργιο το βουρλο
εννοειταιFake photos;??
Θελει λιγο προσοχη αυτο+ το οτι απο πισω απο τα κοριτσια υπαρχουν πολυ περιεργα κυκλωματα που τις εξαναγκαζουν με εκβιασμους, θρησκευτικες απειλες κλπ κλπΣίγουρα από Πατησίων, η Jessie Bernice έκανε incall στο Exis και κάποια άλλη που δεν θυμάμαι.
Απ' τα αλώνια στα σαλόνια
μαοα ειναι;εννοειται
Δεν έχω ιδέα για αυτά που γράφεις απλά δεν είναι του γούστου μου οι σοκολάτες και τις αγνώστου προελεύσεως τις θεωρώ υψηλού κινδύνουΘελει λιγο προσοχη αυτο+ το οτι απο πισω απο τα κοριτσια υπαρχουν πολυ περιεργα κυκλωματα που τις εξαναγκαζουν με εκβιασμους, θρησκευτικες απειλες κλπ κλπ