Giorgospao
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 408
- Πόντοι
- 21
αν και νέος εδω μέσα δηλώνω συμετοχή, καλημέρααστα αυτα εσυ και ξεκινα να οργανωνεις την επομενη
αν και νέος εδω μέσα δηλώνω συμετοχή, καλημέρααστα αυτα εσυ και ξεκινα να οργανωνεις την επομενη
Άξιος...ραντεβου στς 14.30 στο πορνοχοτελ πριαμος ηλιουπολη ;) καποια αλλαγη στην σουιτα χωρις ενημερωση που με χαλασε λιγο :- αλλα οκ παμε παρακατω κουτσουρεμενο λιγο το σχημα κατα ενα συναγωνιστη και μια κοπελα οποτε 3χ3 το παιχνιδι φτασαμε οι δυο συναγωνιστες πρωτοι εγω και ο ανδρεας σκαει και η ξανθια σε 2 λεπτα μετα σκαει ο 3ος συναγωνιστης και η σβετλανα σε 5 ερχετε και η βαλερια οποτε συμπληρωσαμε ;) ηρθαν οι σαμπανιες οι φραουλες τα φρουτα πριν ξεκινηση ο αγωνας ηπιαμε ενα ποτηρακι ;) στον αγωνα τωρα τι να πης τι να δης που μπηκε ποιος και τι τελος παντων να μην κουραζω πολυ η ομαδα τον κοριτσιων ηταν ολες στο φουλ κωλοι απο ολα γαμησια στο τζακουζι και αλλα ομορφα που συνεβησαν εκεινο το 3ωρο τελειωνοντας ενα εχω να πω η ομαδα της σβετ με την προσθηκη της ξανθιας γοητευτικης κυριας δυναμωσε πολυ και υποσχεται ενα καλοκαιρι με πολυ και ιδρωτα
ΥΓ. ιδιαιτερη μνεια στην βαλερια που εμφανως αδυνατισμενη εχει γινη ενα λουκουμακι να γλυφης τα δαχτυλα σου να περναμε ολοι καλα
даTasso η ξανθια ειναι αυτη που μου ειχες πει; (Ντ...)
Eνα μονο θα πω:
να το λεμε πιο σωστα στην ομαδα σβετ ;) μιας και αυτη δεν ηταν στην παρεαEνα μονο θα πω:
Respect στη Ανωτατη Σχολη ΣΒΕΤ
ΕΛΕΝΗ, ψηλη ξανθια με φτιαχτο στηθος.. η καποια άλλη...Με σειρα προτιμησης απο αυτες που ξερω, αρα υποκειμενικα εντελως.
Με διαφορα πρωτη η Ελλη, Ακολουθουν , Λινα, Σβετλανα, Βαλερια, Λιλιαν, Ελενη(μαλλον απο αλλη ομαδα), Αντζελα,Νικολ,Χριστινα.
Οπως λες, 45αρα , κινειται νοτιαΕΛΕΝΗ, ψηλη ξανθια με φτιαχτο στηθος.. η καποια άλλη...
Ναι αλλα ..ειναι σαν να ειναι παντα μπροστα, σαν καλη μανατζερ-καθηγητριανα το λεμε πιο σωστα στην ομαδα σβετ ;) μιας και αυτη δεν ηταν στην παρεα
Σωστο σε βρισκω 15 εσυ δεκα εγω ολα καλα !!αδελφε
οσο αντεχουμε ακομη καμμια 15αρια χρονια στις επαλξεις σιγουρα
Γνωριζει καποιος για τη συγκεκριμενη; Μου ειπε 50 1 ωρα φουλ προγραμμα
Να το κανω το κασκαντεριλικι; Αξιζει;
επειδη βρισκομαι απο κινητο κ ειμαι στη δουλεια μπορω να εχω μια γρηγορη ενημερωση για να μη ψαχνω; Ευχαριστω εκ το προτερωνΕχει γραφτει πολακις για την.κυρια φιλε
επειδη βρισκομαι απο κινητο κ ειμαι στη δουλεια μπορω να εχω μια γρηγορη ενημερωση για να μη ψαχνω; Ευχαριστω εκ το προτερων
καλο σερβις λιγο βαρια κατασκευη ;) ψεμματα σου ειπανε κατω απο 100επειδη βρισκομαι απο κινητο κ ειμαι στη δουλεια μπορω να εχω μια γρηγορη ενημερωση για να μη ψαχνω; Ευχαριστω εκ το προτερων
Απ οτι μου χουν πει αρκετα χοντρουλα
Τα κανει ολα χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη
καλο σερβις γιγαντα τασο???καλο σερβις λιγο βαρια κατασκευη ;) ψεμματα σου ειπανε κατω απο 100
Σωστο σε βρισκω 15 εσυ δεκα εγω ολα καλα !!
ειναι πολυ επικοινωνιακη ;) και αρκετα αληθινη φιλε για αυτο ηγειται ;)Ναι αλλα ..ειναι σαν να ειναι παντα μπροστα, σαν καλη μανατζερ-καθηγητρια
χαχα)
πριν 3 χρονια ειχε συμμετοχη ;) τωρα δεν εχω αποψηκαλο σερβις γιγαντα τασο???
Εμενα μετρια μου χουν πει
Φουλ αλλα οχι ιδιαιτερη συμμετοχη