Giorgospao
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 408
- Πόντοι
- 21
αν και νέος εδω μέσα δηλώνω συμετοχή, καλημέρααστα αυτα εσυ και ξεκινα να οργανωνεις την επομενη![]()
![]()
![]()
αν και νέος εδω μέσα δηλώνω συμετοχή, καλημέρααστα αυτα εσυ και ξεκινα να οργανωνεις την επομενη![]()
![]()
![]()
Άξιος...ραντεβου στς 14.30 στο πορνοχοτελ πριαμος ηλιουπολη ;) καποια αλλαγη στην σουιτα χωρις ενημερωση που με χαλασε λιγο :- αλλα οκ παμε παρακατω κουτσουρεμενο λιγο το σχημα κατα ενα συναγωνιστη και μια κοπελα οποτε 3χ3 το παιχνιδι φτασαμε οι δυο συναγωνιστες πρωτοι εγω και ο ανδρεας σκαει και η ξανθια σε 2 λεπτα μετα σκαει ο 3ος συναγωνιστης και η σβετλανα σε 5 ερχετε και η βαλερια οποτε συμπληρωσαμε ;) ηρθαν οι σαμπανιες οι φραουλες τα φρουτα πριν ξεκινηση ο αγωνας ηπιαμε ενα ποτηρακι ;) στον αγωνα τωρα τι να πης τι να δης που μπηκε ποιος και τι![]()
![]()
τελος παντων να μην κουραζω πολυ η ομαδα τον κοριτσιων ηταν ολες στο φουλ κωλοι απο ολα γαμησια στο τζακουζι και αλλα ομορφα που συνεβησαν εκεινο το 3ωρο
![]()
τελειωνοντας ενα εχω να πω η ομαδα της σβετ με την προσθηκη της ξανθιας γοητευτικης κυριας δυναμωσε πολυ
![]()
και υποσχεται ενα καλοκαιρι με πολυ
![]()
και ιδρωτα
![]()
![]()
ΥΓ. ιδιαιτερη μνεια στην βαλερια που εμφανως αδυνατισμενη εχει γινη ενα λουκουμακι να γλυφης τα δαχτυλα σου![]()
να περναμε ολοι καλα
![]()
даTasso η ξανθια ειναι αυτη που μου ειχες πει; (Ντ...)
Eνα μονο θα πω:
να το λεμε πιο σωστα στην ομαδα σβετ ;) μιας και αυτη δεν ηταν στην παρεαEνα μονο θα πω:
Respect στη Ανωτατη Σχολη ΣΒΕΤ
ΕΛΕΝΗ, ψηλη ξανθια με φτιαχτο στηθος.. η καποια άλλη...Με σειρα προτιμησης απο αυτες που ξερω, αρα υποκειμενικα εντελως.
Με διαφορα πρωτη η Ελλη, Ακολουθουν , Λινα, Σβετλανα, Βαλερια, Λιλιαν, Ελενη(μαλλον απο αλλη ομαδα), Αντζελα,Νικολ,Χριστινα.
Οπως λες, 45αρα , κινειται νοτιαΕΛΕΝΗ, ψηλη ξανθια με φτιαχτο στηθος.. η καποια άλλη...
Ναι αλλα ..ειναι σαν να ειναι παντα μπροστα, σαν καλη μανατζερ-καθηγητριανα το λεμε πιο σωστα στην ομαδα σβετ ;) μιας και αυτη δεν ηταν στην παρεα![]()
![]()
Σωστο σε βρισκω 15 εσυ δεκα εγω ολα καλα !!αδελφε
οσο αντεχουμε ακομηκαμμια 15αρια χρονια στις επαλξεις σιγουρα
![]()
![]()
![]()
![]()
Γνωριζει καποιος για τη συγκεκριμενη; Μου ειπε 50 1 ωρα φουλ προγραμμα
Να το κανω το κασκαντεριλικι; Αξιζει;
επειδη βρισκομαι απο κινητο κ ειμαι στη δουλεια μπορω να εχω μια γρηγορη ενημερωση για να μη ψαχνω; Ευχαριστω εκ το προτερωνΕχει γραφτει πολακις για την.κυρια φιλε
επειδη βρισκομαι απο κινητο κ ειμαι στη δουλεια μπορω να εχω μια γρηγορη ενημερωση για να μη ψαχνω; Ευχαριστω εκ το προτερων
καλο σερβις λιγο βαρια κατασκευη ;) ψεμματα σου ειπανε κατω απο 100επειδη βρισκομαι απο κινητο κ ειμαι στη δουλεια μπορω να εχω μια γρηγορη ενημερωση για να μη ψαχνω; Ευχαριστω εκ το προτερων
Απ οτι μου χουν πει αρκετα χοντρουλα
Τα κανει ολα χωρις ιδιαιτερη συμμετοχη![]()
καλο σερβις γιγαντα τασο???καλο σερβις λιγο βαρια κατασκευη ;) ψεμματα σου ειπανε κατω απο 100![]()
![]()
Σωστο σε βρισκω 15 εσυ δεκα εγω ολα καλα !!
![]()
![]()
![]()
ειναι πολυ επικοινωνιακη ;) και αρκετα αληθινη φιλε για αυτο ηγειται ;)Ναι αλλα ..ειναι σαν να ειναι παντα μπροστα, σαν καλη μανατζερ-καθηγητρια
χαχα)
πριν 3 χρονια ειχε συμμετοχη ;) τωρα δεν εχω αποψηκαλο σερβις γιγαντα τασο???
Εμενα μετρια μου χουν πει
Φουλ αλλα οχι ιδιαιτερη συμμετοχη