barakompamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ για την απάντηση με έχετε ιντριγκάρει κύριε brittania!Καραφεικ δεν ειναι. 150 την ωρα ειναι
Ευχαριστώ για την απάντηση με έχετε ιντριγκάρει κύριε brittania!Καραφεικ δεν ειναι. 150 την ωρα ειναι
100ποσα ζηταει?
αμα ειναι να δωσω 150 παω σε γραφειο στα συγουρα. Το μαμοα για μενα πρεπει να παιζει στα 80... αλλα αμα καιγεσαι αφησε και κριτικη μεταΚαραφεικ δεν ειναι. 150 την ωρα ειναι
είναι περίπου 55 μου έστειλε φώτο γυμνή και ζητούσε 150, και λέει δεν έχω ανάγκη απλά συμπληρώνω το εισόδημα μου, και της απάντησα ναι συμπλήρωσε το άλλα άμα σε πάρει κάποιος.την εχει δοκιμάσει κάποιος? μου φαίνονται πολλά αυτά που ζητεί λογο ηλικίας
είναι περίπου 55 μου έστειλε φώτο γυμνή και ζητούσε 150, και λέει δεν έχω ανάγκη απλά συμπληρώνω το εισόδημα μου, και της απάντησα ναι συμπλήρωσε το άλλα άμα σε πάρει κάποιος.
Γνωστή φόλα, συστήνεται ως Καλλιοπη απο τη Κερκυρα που εχει ερθει στην Αθηνα και κανει δηθεν λιγα ραντεβου για να ενισχυση το εισοδημα. Εμενα ζητησε 120 εστειλε και φωτο αλλα την σουταρα και με μπλοκαρε μετα. Δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθει κανεις μαζι της.είναι περίπου 55 μου έστειλε φώτο γυμνή και ζητούσε 150, και λέει δεν έχω ανάγκη απλά συμπληρώνω το εισόδημα μου, και της απάντησα ναι συμπλήρωσε το άλλα άμα σε πάρει κάποιος.
Πολλα μανΚαραφεικ δεν ειναι. 150 την ωρα ειναι
Yiani εαν δεν φαινεται προσωπο, ποσταρε τη φωτο τηςείναι περίπου 55 μου έστειλε φώτο γυμνή και ζητούσε 150, και λέει δεν έχω ανάγκη απλά συμπληρώνω το εισόδημα μου, και της απάντησα ναι συμπλήρωσε το άλλα άμα σε πάρει κάποιος.
έχουμε τρελαθεί τελείως!!!σωστος
150 κ οι 55 αρες????
παιδιά φαίνετε, αδυνατη είναι με βυζάκια νο 2 ασχημη στο πρόσωπο. Εγώ της είπα 60 και μου είπε για να είναι ευχαριστημένη δώσε 150 και την παράτησα.Yiani εαν δεν φαινεται προσωπο, ποσταρε τη φωτο της
αδυνατη,με βυζια Νο2,και ασχημη=τριπλετα αποτυχιας για 150...
αδυνατη,με βυζια Νο2,και ασχημη=τριπλετα αποτυχιας για 150...παιδιά φαίνετε, αδυνατη είναι με βυζάκια νο 2 ασχημη στο πρόσωπο. Εγώ της είπα 60 και μου είπε για να είναι ευχαριστημένη δώσε 150 και την παράτησα.
αντε στειλε ντεεεεεεεεΠμ alert
σωστοςΓνωστή φόλα, συστήνεται ως Καλλιοπη απο τη Κερκυρα που εχει ερθει στην Αθηνα και κανει δηθεν λιγα ραντεβου για να ενισχυση το εισοδημα. Εμενα ζητησε 120 εστειλε και φωτο αλλα την σουταρα και με μπλοκαρε μετα. Δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθει κανεις μαζι της.
..κ πρεπει να χανει λαδια , να συμπληρωσω, για να ζηταει 150παιδιά φαίνετε, αδυνατη είναι με βυζάκια νο 2 ασχημη στο πρόσωπο. Εγώ της είπα 60 και μου είπε για να είναι ευχαριστημένη δώσε 150 και την παράτησα.
καταρχην χριστος ανεστη σε ολους ρε εσεις και 200 θα ζητησει οσο ασχολουμαστε μαζι της γιατι οι πιο πολλες διαβαζουν εδω ;)
not bad !!!Καραφεικ δεν ειναι. 150 την ωρα ειναι
μεχρι 100 μια χαρα ειναι το μαμβα με πολλα βεβαια εξτρα ;)Εγω ήξερα στο μαμπα,, με κανά 60αρη έκανες τήν δουλειά σού, και μάλιστα για πάνω απο μία ωρα, τωρα βλέπω κάτι 150 αρες, και λεω σίτυ τουρ πήρα!!!!