jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καναδας λεει!!!!Δεν μπορώ να βρω το τηλ αυτής
καναδας λεει!!!!Δεν μπορώ να βρω το τηλ αυτής
καναδας λεει!!!!
αν προσεξες το μυνημα το τροποποιησα....το γραφει στο τελος του ποστ.Δεν βλέπω κάπου να γράφει ο συναγωνιστής κάτι τέτοιο.
Αντίθετα εσύ τον ρωτάς αν της είπε ότι θα γράψει και του είπε ναι...
Με τα Ελληνικά που κατέχω αυτά καταλαβαίνω. Αν είναι αλλιώς τα πράγματα εδώ είμαι.
καναδας λεει!!!!
Κι εμενα με μπλοκαρε η σιχαμενη...και μενα που τολμησα να πω οτι ηρθε με περιοδο ενω δεν ειχαμε συνενοηθει, με μπλοκαρε στο μαμπα ,μαυρο λοιπον στην κυρια δεν αξιζει ουτε για δεκα ευρω , και τσαμπα να παρακαλεσει για γαμησι να μην παει κανενας ..
γιατι δεν της το ζητας ντρεπεσε ???Δεν μπορώ να βρω το τηλ αυτής
ιου !!!! ρε φιλε , ακαποτα απο πισω και να πλεει το πουλι μεσα στην μερεντα μετα θα παω να πεθανω αμα μου συμβει ..Κι εμενα με μπλοκαρε η σιχαμενη...
Και να μην ξαναπατησει κανεις στο κωλομπαρο που δουλευει στην πλατεια Μεμμου στον Κορυδαλλο.
Η ιδια εχει πει πως κανει τα παντα με το καταλληλο ποσο και μελος μου εκμυστηρευτηκε οτι πηδιεται
ακαποτα στην καβατζα του κωλομπαρου. Και μαλιστα απο κωλο για να μη μεινει εγγυος... χαχα
[size=18pt]ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΚΡΙΑ[/size]
και εγω παρακαλω θα ήθελα εάν γινεταιΦίλοι μου καλησπέρα !!
Χρόνια πολλά σε όλους
Εχει κάποιος το τηλεφωνο της κοπέλας;
αληθεια σου ειπε...Καλησπερίζω..εχει κανεις δοκιμασει??
Σιτουρακι μου ειπε οτι ειναι..
αν προσεξες το μυνημα το τροποποιησα....το γραφει στο τελος του ποστ.
Φίλε GURU έχεις δίκιο δεν νομίζω ότι θέλει να γράφουμε στο forum ,η βαλέρια είναι πολύ καλό παιδί ντροπαλή τολμώ να πω και σέβεται τα χρήματα που δίνει ο κάθε ένας,το ίδιο ισχύει και για τις σβετα και λιλια, με την νικόλ δεν έχω βρεθεί ακόμη και δεν έχω άποψη.....ναι..και παλι θα σε ρωτησω ομως....της ανεφερες οτι θα γραψεις εδω μεσα,και σου ειπε ναι?...η απλα το εγραψες γιατι νομιζεις οτι θελει?....
καλως.Εγώ σχολίασα το μύνημα που διάβασα, δεν ξέρω πως ήταν και τι τροποποίησες.
Δεν ξέρω τι κάνει ο συναγωνιστής στις συναντήσεις του και αν ζητάει την άδεια ή όχι της κοπέλας για να ενημερώσει. Εγώ προσωπικά αν συμβαίνει από κάποιους το θεωρώ εντελώς λάθος και επιλήψιμο...
Επειδή οι περισσότεροι, όπως και εγώ, θα διαβάσουν αυτό που υπάρχει τώρα θεωρώ πως θα έπρεπε να τροποποιήσεις και την απάντηση που δίνεις γιατί (από την στιγμή που έχεις και τον τίτλο mod) δεν γίνεται να γράφεις
"παιχτη της ειπες,οτι θα γραψεις στο φορουμ,και σου ειπε οκ?
απο οσο θυμαμαι ΔΕΝ θελει να γραφουμε"
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ!
Σκεφτομουνα να παρω ivanka.Της εχω στειλει στο Mamba δεν εχει απαντησει(μαλλον μ εγραψε).Εψαξα απο τη σελιδα 1800 του φορουμ ειδα 2-3 φωτο της και μια αγγελια που εχει.Εχει κανεις προσφατη εμπειρια για την κοπελα?(εμφανιση τιμη υπηρεσιες)
Καραφεικ δεν ειναι. 150 την ωρα ειναι
Έχουμε καμια εμπειρία από την δεσποινίς? Οι photos φαίνονται καρα fake...