Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Καλησπέρα ποια είναι η φίλη της Κατερίνας που κάνουν duo
Ξέρει κανείς ;
Να ενημερώσει με π.μ. ;
Ξέρει κανείς ;
Να ενημερώσει με π.μ. ;
αφου λεει ότι στα 5 λεπτα εχει 25 μηνυματα και δεν θα απαντησει σε όλα κατι σαν σειρα προτερεοτητας στον ΑΒ
Βλέπω μόνο ραντεβού, της έστειλα μηνυνα (ραντεβού + δωράκι), αλλά με έγραψε. Ίσως άλλος πιο τυχερός με ωραία φάτσα να του απαντήσει
ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Αφορά το ίδιο πρόσωπο προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων. No ass no CIM 60€, δεν νομίζω πως αξίζει το κόπο
Βλέπω μόνο ραντεβού, της έστειλα μηνυνα (ραντεβού + δωράκι), αλλά με έγραψε. Ίσως άλλος πιο τυχερός με ωραία φάτσα να του απαντήσει
ΔΕν εχει Κρητικες. Απο την Κυπρο ειναι
Νικ καλημερα, μου στελνεις τηλ (προσπαθω αλλα εινα βΙΠ)..... γαμω το φελεκι μουΜενει σε χοτελ εδω. Της ειπα 70 ειπε 90 και καταληξαμε 80. Αν παει κανεις ας ενημερωσει. Της ειπα να πεταχτω τωρα αλλα ηταν κουρασμενη
ουδεις ??Νικ καλημερα, μου στελνεις τηλ (προσπαθω αλλα εινα βΙΠ)..... γαμω το φελεκι μου
παιχτη της ειπες,οτι θα γραψεις στο φορουμ,και σου ειπε οκ?Αγόρια Καλημέρα και Χριστός Ανέστη
Συνάντηση προχτές με Valeriana
Όταν λέμε προχτές δεν εννοώ προχτές εννοώ πριν μερικές μέρες για νά μήν αρχίσουμε τά ήταν μαζί μου όλο το απόγευμα και τά λοιπά.
Μην μου ζητάτε τηλέφωνο έχω βάλει Link του Mamba.
Λοιπόν η κοπέλα είναι για πολύ GF φάση και πολύ δοτική.
Περιττό να αναφέρουμε ότι είναι μάστορας στο Τσιμπούκι. Πέρασα υπέροχα το βράδυ και συνιστάται ανεπιφύλακτα. Προσωπάκι γλυκό, κορμάκι σάν βελούδο και αυτό τό μουνάκι που μέλι στάζει.
Βέβαια υπάρχει ένα μικρό ελάττωματακι που έχει αφήσει η γέννα στην κοιλίτσα της Αλλά αυτό είναι αμελητέο εμπρός στο υπέροχο Service που παρέχει.
Όσοι γουστάρουν GF φάση, χωρίς βιασύνες και καλό service, επικοινωνήστε μαζί της στο Mamba.
Προσοχή μην αρχίσετε τα τί κάνεις και να βγούμε.
Αυτά για σήμερα..... Καλό βόλι.
στο σωμα τη λεει? αν θεσ κανε μια περιγραφη?Αγόρια Καλημέρα και Χριστός Ανέστη
Συνάντηση προχτές με Valeriana
Όταν λέμε προχτές δεν εννοώ προχτές εννοώ πριν μερικές μέρες για νά μήν αρχίσουμε τά ήταν μαζί μου όλο το απόγευμα και τά λοιπά.
Μην μου ζητάτε τηλέφωνο έχω βάλει Link του Mamba.
Λοιπόν η κοπέλα είναι για πολύ GF φάση και πολύ δοτική.
Περιττό να αναφέρουμε ότι είναι μάστορας στο Τσιμπούκι. Πέρασα υπέροχα το βράδυ και συνιστάται ανεπιφύλακτα. Προσωπάκι γλυκό, κορμάκι σάν βελούδο και αυτό τό μουνάκι που μέλι στάζει.
Βέβαια υπάρχει ένα μικρό ελάττωματακι που έχει αφήσει η γέννα στην κοιλίτσα της Αλλά αυτό είναι αμελητέο εμπρός στο υπέροχο Service που παρέχει.
Όσοι γουστάρουν GF φάση, χωρίς βιασύνες και καλό service, επικοινωνήστε μαζί της στο Mamba.
Προσοχή μην αρχίσετε τα τί κάνεις και να βγούμε.
Αυτά για σήμερα..... Καλό βόλι.
Από όσο γνωρίζω δεν έχει πρόβλημα να αναφέρουμε εδώπαιχτη της ειπες,οτι θα γραψεις στο φορουμ,και σου ειπε οκ?
απο οσο θυμαμαι ΔΕΝ θελει να γραφουμε...
Από σώμα. Δεν την λες μοντέλο αλλά στέκεται μια χαρά. Σαν την γειτόνισσα του απέναντι διαμερίσματος χωρίς υπερβολές. Η κοιλίτσα λίγο από την γέννα αλλά δεν μέ πειράζει καθόλου, τό στήθος φυσικό και για 1 1/2 ώρα με 70 ευρώ νομίζω ότι είναι μια χαρά αν σκεφτούμε ότι ιδρώνει τή φανέλα όπως λένε συναγωνιστές εδώ.στο σωμα τη λεει? αν θεσ κανε μια περιγραφη?
Αυτή με τον κότσο. Ζήτα της να σού στείλειΑπό τις φωτογραφίες του προφίλ είναι καμία δικιά της???
....ναι..και παλι θα σε ρωτησω ομως....της ανεφερες οτι θα γραψεις εδω μεσα,και σου ειπε ναι?...η απλα το εγραψες γιατι νομιζεις οτι θελει?....Από όσο γνωρίζω δεν έχει πρόβλημα να αναφέρουμε εδώ
εμένα με αυστηρότητα μου ανέφερε ότι δεν θέλει να γράφονται γι αυτή πράγματα ούτε να κυκλοφορεί το τηλέφωνο ανεξέλεγκτα και ότι θα συναντάει ανθρώπους που έχουν συστήσει οι δύο φίλες της η έχει δώσει η ίδια τηλ από μαμβα, όλα αυτά γιατί θέλει να διαφυλάξει την κοινωνική της ζωή, άλλοστε ο συγκεκριμένος έγραψε ότι την έπαιρνε για 4 χρόνια κάθε βδομάδα κ αι ξαναέβαλε κριτική πριν 10 ημέρες, ίσως θεωρεί ότι η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως.....ναι..και παλι θα σε ρωτησω ομως....της ανεφερες οτι θα γραψεις εδω μεσα,και σου ειπε ναι?...η απλα το εγραψες γιατι νομιζεις οτι θελει?....
Ρε John γιατί είσαι τέτοιος. Ενημέρωση κάνω αύριο που θα έχει τελειώσει η περίοδος της Svetas (Φωτεινή) θα σας γράψω για αυτή.εμένα με αυστηρότητα μου ανέφερε ότι δεν θέλει να γράφονται γι αυτή πράγματα ούτε να κυκλοφορεί το τηλέφωνο ανεξέλεγκτα και ότι θα συναντάει ανθρώπους που έχουν συστήσει οι δύο φίλες της η έχει δώσει η ίδια τηλ από μαμβα, όλα αυτά γιατί θέλει να διαφυλάξει την κοινωνική της ζωή, άλλοστε ο συγκεκριμένος έγραψε ότι την έπαιρνε για 4 χρόνια κάθε βδομάδα κ αι ξαναέβαλε κριτική πριν 10 ημέρες, ίσως θεωρεί ότι η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως.