petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Μια χαρα σωμα εχει για την ηλικια της
Αλλα οκ γουστα ειναι αυτα
κοιτα λιγο πμ φιλε
Μια χαρα σωμα εχει για την ηλικια της
σορρυ αφηρημενοςκοιτα λιγο πμ φιλε
οκ????κοιτα λιγο πμ φιλε
οκ????
οκ το πμ αλλα το αλλο οχι. αστο θα το κοιταξω αλλιως.
ευχαριστω
Το μωρο πολυ ομορφη στριπερ. Τωρα ειναι πατριδα της . Οταν γυρισει περνα μια βολτα απο το ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΡΙΠ ΚΛΑΜΠΈχει κανείς από τους φίλους συναντήσει την κοπέλα
Θα μπορούσε κάποιος να στείλει πμ;
Από πρόσωπο η Ιvanka τι λέει? όμορφο? καλούτσικο? ή...Μια χαρα σωμα εχει για την ηλικια της
προχωρα, αξιζει!!!Από πρόσωπο η Ιvanka τι λέει? όμορφο? καλούτσικο? ή...
το Μαρινάκι δεν κάνει αναλ αλλά κάνει cim ! Για τα 60 που ζητάει είναι αρκετά καλή ... βέβαια γούστα είναι αυτά !ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Αφορά το ίδιο πρόσωπο προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων. No ass no CIM 60€, δεν νομίζω πως αξίζει το κόπο
την ρωτησα και η απαντηση ηταν πως δεν κάνει cimτο Μαρινάκι δεν κάνει αναλ αλλά κάνει cim ! Για τα 60 που ζητάει είναι αρκετά καλή ... βέβαια γούστα είναι αυτά !
φιλαει;το Μαρινάκι δεν κάνει αναλ αλλά κάνει cim ! Για τα 60 που ζητάει είναι αρκετά καλή ... βέβαια γούστα είναι αυτά !
οχι τα αποφεύγει τα φιλιά , απεριποίητη όχι βέβαια ! Πεντακάθαρη θα έλεγα εγώ.. εκτός αν εννοείς απλά ντυμένη ..φιλαει;
κατι ειχα διαβασει οτι ηταν λιγο ..απεριποιητη
ισχυει;
οχι δεν εννοω αυτοοχι τα αποφεύγει τα φιλιά , απεριποίητη όχι βέβαια ! Πεντακάθαρη θα έλεγα εγώ.. εκτός αν εννοείς απλά ντυμένη ..
Ποιο είναι το link με τις Κρητικές της μαρίνας;Υπαρχουν κριτικες για αυτην ρε. Οντως ισχυει αυτό που λέει ο στεργίου.
ειναι από μια χώρα που οι γυναίκες τουλάχιστον ανεξάρτητου ηλικίας που κάνουν και αυτή την δουλειά προσέχουν τον εαυτό τους !οχι δεν εννοω αυτο
κατι ειχα διαβασει για τριχες..στο στηθος, δεν ξερω για αλλου
ΔΕν εχει Κρητικες. Απο την Κυπρο ειναιΠοιο είναι το link με τις Κρητικές της μαρίνας;