akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Από φάτσα βλέπετε η Ιβάνκα; Γιατί από κορμί φαίνεται κάβλα...
προχωρα αφοβαΑπό φάτσα βλέπετε η Ιβάνκα; Γιατί από κορμί φαίνεται κάβλα...
Τι δωράκι παίρνει η ιβανκα;προχωρα αφοβα
60 ευρω..Τι δωράκι παίρνει η ιβανκα;
το στηθος φυσικό 100 % ..Παίχτη μου μόνο τελευταία άρχισα να ασχολούμαι με το mamba και έχω κάνει τις πρώτες έρευνες μου και επαφές...έχω μιλήσει με Ivanka και μου έστειλε τηλ και φωτό...απ ότι καταλαβαίνω συστήνεται για μια δοκιμή !!! Αλήθεια το βυζί είναι φυσικό ??? γιατί σε μια φωτό που μου έστειλε μου φάνηκε φτιαγμένο και ήταν το μόνο που με ψιλοχάλασε γιατί προτιμώ το φρέσκο ...
φυσικο μεν αλλα την εχει λιγακι και τη σιλικονη του νομιζω....το στηθος φυσικό 100 % ..
οχι τιποτα δεν εχει , την ξερω καλα την κυρια , και με εχει διαβεβαιωσει σε εμενα δεν θα το εκρυβε ειναι σιγουρο..φυσικο μεν αλλα την εχει λιγακι και τη σιλικονη του νομιζω....
την ξερω και εγω Γιαννη, την εχω παρει 2 φορες, αλλα ειναι τουμπανο το στηθος της και για την ηλικια της δεν συμβαδίζει Μπορει να κανω και λαθοςοχι τιποτα δεν εχει , την ξερω καλα την κυρια , και με εχει διαβεβαιωσει σε εμενα δεν θα το εκρυβε ειναι σιγουρο..
...το παιζει παρθενα οπως κι αλλες απο το mamba...Καλημερα Μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησεται Εχω στειλει μηνυμα στη Λανα για να παρω τηλεφωνο τι σλεω βασικα να βρεθουμε και αυτη με ρωταει γιατι? Και λεω τωρα μηπωσ ειναι Γκαγκα τι ρωταει δεν εχει καταλαβει τι ρολο βαραει το MAMBA
Οι παραπανω απο τισ μισεσ αγγελιεσ ειναι για αρπαχτεσ μηπωσ πρεπει να τισ πω στα ισα για SEX για να καταλαβαινει και το ιδιο να κανω με τισ υπολοιπεσ καποιοσ που εχει εμπειρια απο MAMBA ασ μου απαντησει παρακαλω Ευχαριστω πολυ
Χ στην εν λογω[size=18pt]ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ[/size]
Σας παραθετω παλαια αναφορα μου για την τυπισσα:
Θελω να ειστε ολοι ενημεροι για το τι θα αντιμετωπισετε στο ραντεβου.
Επισης, η 'κυρια' ειναι προθυμη για ακα σεξ.
www.mamba.ru/el/mb1750517618#/closed]https://www.mamba.ru/el/mb1750517618#/closed[/url]
Θελει πολυ προσοχη!
υπαρχουν κατι πεινασμενα γατακια που θέλουν μερεντα και δεν υπολογιζουν τιποτα...χαχαχαΧ στην εν λογω
εκτος απο την πολυ χαμηλη τιμη ..ολα τα αλλα αρνητικα
βεβαια θα μου πεις τιποτα δεν ειναι τυχαιο
μιλαμε ομως για αρκετη μερεντα , αλλα και κετσαπ και δεν συνεβη βεβαια μονο σε μενα , βεβαια το καλο ειναι αμα δεν την παρει καποιος αναλ μπορει να κατσει και διωρο και να χορτασει γαμησι .Εκατσα 1 και μιση και με παρακαλουσε να μη φυγω και αφουα εφυγα αυτη εκατσε μονη στο hotel να περασει το χρονο της..Εαν επισης καποιος μενει Νικαια - Κορυδαλο μπορει να πηγαινει να την παιρνει για καμια πιπα με ενα εικοσαρικο..οποτε εχει λιγο χρονο .υπαρχουν κατι πεινασμενα γατακια που θέλουν μερεντα και δεν υπολογιζουν τιποτα...χαχαχα
το κετσαπ ομως και το ακα ειναι επικινδυνα πραγματα και καλο ειναι τα αποφευγουμε. Πανω απ ολα η υγεια μαςμιλαμε ομως για αρκετη μερεντα , αλλα και κετσαπ και δεν συνεβη βεβαια μονο σε μενα , βεβαια το καλο ειναι αμα δεν την παρει καποιος αναλ μπορει να κατσει και διωρο και να χορτασει γαμησι .Εκατσα 1 και μιση και με παρακαλουσε να μη φυγω και αφουα εφυγα αυτη εκατσε μονη στο hotel να περασει το χρονο της..Εαν επισης καποιος μενει Νικαια - Κορυδαλο μπορει να πηγαινει να την παιρνει για καμια πιπα με ενα εικοσαρικο..οποτε εχει λιγο χρονο .
γι αυτη μιλαμε τωρα παραπανω φιλε μου, ολο μερεντα και κετσαπΑυτή την πήρα κ εγω πριν από κάτι μέρες δεν αξίζει παιδιά...
δεν εχεις αδικο βεβαια απολυτα σωστα τα λες .το κετσαπ ομως και το ακα ειναι επικινδυνα πραγματα και καλο ειναι τα αποφευγουμε. Πανω απ ολα η υγεια μας
ορισμενοι δεν μας παρακολουθουν Γιαννη...χαχαχαναι ναι αυτη .
ναι ναι αυτη .γι αυτη μιλαμε τωρα παραπανω φιλε μου, ολο μερεντα και κετσαπ
για πες λιγες λεπτομεριες που να στηριζεις την αποψη σου , οχι οτι δεν συμφωνω ,αλλα για να καταλαβουν οι συναγωνιστες..Τι δεν σου αρεσε??Αυτή την πήρα κ εγω πριν από κάτι μέρες δεν αξίζει παιδιά...
Σας παρακολουθώ φίλε μου απλά είπα να προσθέσω και εγω τη δικιά μου γνώμη.κατα αρχήν στις φωτο φαίνεται πολύ καλύτερη από ότι από κοντά είναι αρκετά πιο παχουλή στην πραγματικότητα, πρόσεξα κάτι σπυριά στο δέρμα της που με χάλασαν κ επισης μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος δεν πήγε να κάνει μπάνιο οποτε της είπα ότι ειμαι κουρασμένος και φύγαμεορισμενοι δεν μας παρακολουθουν Γιαννη...χαχαχα