erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Οι φιλες της φιλης ειναι και δικες μου φιλες !!!και με καλές φίλες και αυτή να συμπληρώσω!!!
Οι φιλες της φιλης ειναι και δικες μου φιλες !!!και με καλές φίλες και αυτή να συμπληρώσω!!!
θεοςΟι φιλες της φιλης ειναι και δικες μου φιλες !!!
Εγώ φίλε μου άμα μου έδινε το τηλέφωνο της θα την έπαιρνα..δεν θα συνέχιζα να της γράφω μέσω μαμπα..δεν έχει σχέση με την συγκεκριμένη κοπέλα έχει σχέση με την λάθος προσέγγιση...και την απειρία σου..και όσο για το μασάζ που λες αν και είναι εκτός θέματος να σου πω ότι όταν κάποιος λέει μακριά από κάποια συγκεκριμένη κοπέλα πρέπει να το αιτιολογεί..εδώ είμαστε για σωστή πληροφόρηση οχι..για να λέμε οχι..ναι.. πρέπει να εξηγούμε το γιατί..και επειδή σε ρωτησα κάτι με πμ από τη είδα και εκεί η απάντηση σου ήταν χωρίς σωστή κατεύθυνση..αυτά ο Αλλάχ μαζί σου..φιλε μου αμα δεν ξερεις μη κρίνεις. Εσένα δηλαδή αν σου έδινε 2 δρομους που δεν συναντιουνται και σου έλεγε ελα στη γωνια αυτων των δρομων δεν θα ρώταγες.
Αν δεν πείθεσε από το μούφα που σου λέμε πήγαινε μόνος σου και δοκίμασε.
ΥΓ. τα ίδια πάνω κάτω ρωτάς και στο ''κατ οικον'' για άλλη. Σου λέει ο άλλος μακριά και συ τον ρωτάς αν εννοει ότι είναι μακρια η αποσταση απο το σπιτι του.
Όποιος δεν πιστεύει τα γραφόμενα ας το ψάξει μόνος του
Καλή Ανάσταση
Γιάννη δεν την έχω πάρει την κοπέλα αν και μόνο καλά σχόλια έχω ακούσει.. είναι στο πρόγραμμα..αλλά έπαθα πλάκα με την ευγένεια της και το ποσό άνετα σε κάνει να νιώσεις όταν μιλήσεις μαζί τηςκαι ενα δωρο απο εμενα μια φωτο της IVANAKA , ΜΕ το υπεροχο φυσικο στηθος που ομοιο καμια άλλη δεν εχει , μουναρα ολκης . Της ευχυθηκα καλη Ανασταση και μου γρααφει εγω ξεκινησα αγρια απο χτες βραδυ και σημερα ακομα ποιο δυνατα , αυτης της κοπελας της αρεσουν τα ολονυχτια πηδηματα , εχει τοση ενεργεια που με αφηνει αφωνο , ζει για να πηδιετε ..
Φίλε μου το παίζεις δήθεν ειδήμων ενώ στη πραγματικότητα το μονο που κανεις ειναι να ψαρευεις πληροφορίες για να μαγησεις φτηνα. Δεν θα μου υποδείξεις εσυ τι θα κανω εγω για σωστη πληροφορηση. Εσυ τι σωστη πληροφόρηση δινεις εκτος να ρωτας συνεχεια και ''δηθεν'' να συμφωνεις για να περνεις πληροφοριες. Αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω μην ασχολεισαι με εμενα σε παρακαλω. Άσε τα σχολιά μου για άλλους που θελουν να προστατευθούν από τις φόλεςΕγώ φίλε μου άμα μου έδινε το τηλέφωνο της θα την έπαιρνα..δεν θα συνέχιζα να της γράφω μέσω μαμπα..δεν έχει σχέση με την συγκεκριμένη κοπέλα έχει σχέση με την λάθος προσέγγιση...και την απειρία σου..και όσο για το μασάζ που λες αν και είναι εκτός θέματος να σου πω ότι όταν κάποιος λέει μακριά από κάποια συγκεκριμένη κοπέλα πρέπει να το αιτιολογεί..εδώ είμαστε για σωστή πληροφόρηση οχι..για να λέμε οχι..ναι.. πρέπει να εξηγούμε το γιατί..και επειδή σε ρωτησα κάτι με πμ από τη είδα και εκεί η απάντηση σου ήταν χωρίς σωστή κατεύθυνση..αυτά ο Αλλάχ μαζί σου..
σοβαρα 50 ?? Φουλ
βγάζει καύλα η Ιβανκα οπως και οι φίλες τηςκαι ενα δωρο απο εμενα μια φωτο της IVANAKA , ΜΕ το υπεροχο φυσικο στηθος που ομοιο καμια άλλη δεν εχει , μουναρα ολκης . Της ευχυθηκα καλη Ανασταση και μου γρααφει εγω ξεκινησα αγρια απο χτες βραδυ και σημερα ακομα ποιο δυνατα , αυτης της κοπελας της αρεσουν τα ολονυχτια πηδηματα , εχει τοση ενεργεια που με αφηνει αφωνο , ζει για να πηδιετε ..
Απο τον θρονο του Ολυμπου σου ευχομαι χρονια πολλα
ναι οποσδηποτε.Εμενα μου ειπε 70€ φουλ.... Να παζαρεψω δηλαδη;
βγάζει καύλα η Ιβανκα οπως και οι φίλες της
μερικες φωτο και απο μενα για τους τσαμπατζήδες
Απο τον θρονο του Ολυμπου σου ευχομαι χρονια πολλα
μαλλον τοπαιζει δυσκοληΚαλημερα Μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησεται Εχω στειλει μηνυμα στη Λανα για να παρω τηλεφωνο τι σλεω βασικα να βρεθουμε και αυτη με ρωταει γιατι? Και λεω τωρα μηπωσ ειναι Γκαγκα τι ρωταει δεν εχει καταλαβει τι ρολο βαραει το MAMBA
Οι παραπανω απο τισ μισεσ αγγελιεσ ειναι για αρπαχτεσ μηπωσ πρεπει να τισ πω στα ισα για SEX για να καταλαβαινει και το ιδιο να κανω με τισ υπολοιπεσ καποιοσ που εχει εμπειρια απο MAMBA ασ μου απαντησει παρακαλω Ευχαριστω πολυ
Αν της ξεκίνησες τη κουβέντα χωρίς προκαταρκτικα αλλά με το να βρεθούμε για αρχή λογικά σε ρωτάει γιατί. Οπότε συνέχισε και εσύ στα βαθιά πλέον και ζήτησε της να βρεθείτε με δωράκι και βάλε και λίγο σάλτσα στη κουβένταΚαλημερα Μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησεται Εχω στειλει μηνυμα στη Λανα για να παρω τηλεφωνο τι σλεω βασικα να βρεθουμε και αυτη με ρωταει γιατι? Και λεω τωρα μηπωσ ειναι Γκαγκα τι ρωταει δεν εχει καταλαβει τι ρολο βαραει το MAMBA
Οι παραπανω απο τισ μισεσ αγγελιεσ ειναι για αρπαχτεσ μηπωσ πρεπει να τισ πω στα ισα για SEX για να καταλαβαινει και το ιδιο να κανω με τισ υπολοιπεσ καποιοσ που εχει εμπειρια απο MAMBA ασ μου απαντησει παρακαλω Ευχαριστω πολυ
Καλημερα Μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησεται Εχω στειλει μηνυμα στη Λανα για να παρω τηλεφωνο τι σλεω βασικα να βρεθουμε και αυτη με ρωταει γιατι? Και λεω τωρα μηπωσ ειναι Γκαγκα τι ρωταει δεν εχει καταλαβει τι ρολο βαραει το MAMBA
Αν της ξεκίνησες τη κουβέντα χωρίς προκαταρκτικα αλλά με το να βρεθούμε για αρχή λογικά σε ρωτάει γιατί. Οπότε συνέχισε και εσύ στα βαθιά πλέον και ζήτησε της να βρεθείτε με δωράκι και βάλε και λίγο σάλτσα στη κουβέντα
και βεβαια..αλλα τζιμη,προσοχη γιατι τις περισσοτερες φορες,εχει περιοδο..οποτε η κωλαρα ειναι μονοδρομος..
XA XA XA , και η μερεντα μονοδρομος ειναι !!!!!!!!
Καλησπερα συναγωνιστες! Εγω προσωπικα εκανα το κασκαντερ και βρεθηκα μαζι της για 70 ευρω τελικα, φουλ προγραμμα.
Εντελως ερασιτεχνικη κατασταση. Μεχρι και προφυλακτικα μου ζητησε να φερω.
Συναντηση σε κεντρικο σημειο του Κορυδαλλου διπλα σχεδον στο σπιτι της και κατευθυνση σε γαμιστρωνα της περιοχης.
Για αναλ δεν αξιζει καθως με λερωσε. Για 50 για διωρο το συζηταμε. Μαζι μου εκατσε σχεδον διωρο με τρεις εκτονωσεις.
Παντως, σχεδον σιγουρα δεν θα την ξαναβλεπα.
Αστο φιλε... Μη μου το θυμιζεις. Σε καποια φαση εβηξε γιατι κρυωσε λογω κλιματισμου και εκλασε.
Παλι καλα που δεν πεταξε κανα σκατο ατοφιο.
Στο πρωκτικο παντως ειχαμε ατυχημα, με την εννοια γεμισε το προφυλακτικο με μερεντα, οπως λες.
Μαλιστα τολμησε να μου πει οτι αυτα συμβαινουν, αντι να ειχε προετοιμαστει με κανα κλυσμα.
Ειπαμε. Εντελως ερασιτεχνιδα.
Παίχτη μου μόνο τελευταία άρχισα να ασχολούμαι με το mamba και έχω κάνει τις πρώτες έρευνες μου και επαφές...έχω μιλήσει με Ivanka και μου έστειλε τηλ και φωτό...απ ότι καταλαβαίνω συστήνεται για μια δοκιμή !!! Αλήθεια το βυζί είναι φυσικό ??? γιατί σε μια φωτό που μου έστειλε μου φάνηκε φτιαγμένο και ήταν το μόνο που με ψιλοχάλασε γιατί προτιμώ το φρέσκο ...βγάζει καύλα η Ιβανκα οπως και οι φίλες της
μερικες φωτο και απο μενα για τους τσαμπατζήδες
δειχνει καλό κανείς εχει παει ??Παίχτη μου μόνο τελευταία άρχισα να ασχολούμαι με το mamba και έχω κάνει τις πρώτες έρευνες μου και επαφές...έχω μιλήσει με Ivanka και μου έστειλε τηλ και φωτό...απ ότι καταλαβαίνω συστήνεται για μια δοκιμή !!! Αλήθεια το βυζί είναι φυσικό ??? γιατί σε μια φωτό που μου έστειλε μου φάνηκε φτιαγμένο και ήταν το μόνο που με ψιλοχάλασε γιατί προτιμώ το φρέσκο ...
φυσικό δεν το λες αλλά είναι πολύ ωραίο. Πήγαινε παντως αξίζει το κόπο και ειναι σκυλί του πολέμου.Θα περάσεις πολύ καλά!Παίχτη μου μόνο τελευταία άρχισα να ασχολούμαι με το mamba και έχω κάνει τις πρώτες έρευνες μου και επαφές...έχω μιλήσει με Ivanka και μου έστειλε τηλ και φωτό...απ ότι καταλαβαίνω συστήνεται για μια δοκιμή !!! Αλήθεια το βυζί είναι φυσικό ??? γιατί σε μια φωτό που μου έστειλε μου φάνηκε φτιαγμένο και ήταν το μόνο που με ψιλοχάλασε γιατί προτιμώ το φρέσκο ...