jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
σιγουρα???ρε παιδια η Στελλα Αιγαλαιο ειναι , προσωρινα εκτος , αλλα συντομα κοντα μας παλι , την ξεχασατε δυο μηνες λοιπει το κοριτσι .
σιγουρα???ρε παιδια η Στελλα Αιγαλαιο ειναι , προσωρινα εκτος , αλλα συντομα κοντα μας παλι , την ξεχασατε δυο μηνες λοιπει το κοριτσι .
ελα ρε στη γειτονια μου ειναιεχει καποιος εμπειρια , μπορω να εχω το τηλεφωνο της κοπέλας ...
χιλια τα εκατο ..σιγουρα???
χιλια τα εκατο ..
jimy το κοριτσι πληρει τις προδιαγραφες μας πρεπει να την δούμε ,,ελα ρε στη γειτονια μου ειναι
λογικά πρέπει να ειναι η ίδια. Στο μαμπα που της εκανα προταση μου ειπε πως απεχει προσωρινα επειδη ειχε ατυχημα και εκανε εγχειρησηLegendary Στελλα
jimy το κοριτσι πληρει τις προδιαγραφες μας πρεπει να την δούμε ,,
Αλήθεια ειν΄αυτό. Είχε ένα ορθοπεδικό ατύχημα στον ώμο, όντως έκανε εγχείρηση, και είναι σε φάση αποκατάστασης. Κατά τα φαινόμενα θ΄απέχει ακόμα γιά ένα αρκετά σεβαστό χρονικό διάστημα.λογικά πρέπει να ειναι η ίδια. Στο μαμπα που της εκανα προταση μου ειπε πως απεχει προσωρινα επειδη ειχε ατυχημα και εκανε εγχειρηση
Βεβαια ολο το 24ωρο ειναι online
Και κάτι παραπάνω..... ;)χιλια τα εκατο ..
Για πεα, εχει αφησει πισο της αξιες αντικαταστατριες τις φιλες της MARILENA και SVETLANA .
και για τις δυο εχει contacts στο νημα της η Στελλα , ΜARILENA = KATERINA στην Αγγελια .Για πε
Τι εστι Μαριλενα;
Σβετ νομιζω οτι ξερω (κ ξανθια κ μελαχρ)
Μαριλενα και πλέον Κατερίνα : πολύ καλό μιλφ όπως φαίνεται και στις φωτό της αγγελίας της αλλά και στο νήμα της Στέλλας . Οποίος είναι φαν του είδους πρέπει οπωσδήποτε να κάνει μια δοκιμή ! Αξίζει , είναι vfm , προσφέρει όλες τις υπηρεσίες εκτός αναλ και είναι φανταστική και στο μασάζ για όσους ενδιαφέρονται .Για πε
Τι εστι Μαριλενα;
Σβετ νομιζω οτι ξερω (κ ξανθια κ μελαχρ)
για δωσε περισσοτερα γτ δεν μπορω να την βρωΜαριλενα και πλέον Κατερίνα : πολύ καλό μιλφ όπως φαίνεται και στις φωτό της αγγελίας της αλλά και στο νήμα της Στέλλας . Οποίος είναι φαν του είδους πρέπει οπωσδήποτε να κάνει μια δοκιμή ! Αξίζει , είναι vfm , προσφέρει όλες τις υπηρεσίες εκτός αναλ και είναι φανταστική και στο μασάζ για όσους ενδιαφέρονται .
αν μπεις στο νήμα της της Στέλλας θα είναι εύκολο να δεις και φωτό και στοιχεία επικοινωνίας ..για δωσε περισσοτερα γτ δεν μπορω να την βρω
..εαν κ υποπτευομαι ποια μπορει να ειναι
μια ψηλη ξανθια ομορφη γυναικα
Άσχετος είσαι εσυ στερεο και εξακολουθεις να εκτείθεσε Αν είχες το τηλέφωνο της Ιβανκα θα ήξερες πως εκτος απο το μαμπα έχει και αλλου αγγελιες. Η αγγελια λοιπον που ποσταρισες ειναι της Ιβανκα, αντε τυχερουλη βρηκες και το τηλεφωνο της κατα λαθος. Κοίτα ξανα το ονομα στην αγγεία νια να δεις πως γραφει Ιβανκα για να μη ψαχνεσε.Και για να μη νομίζεις πως δεν μου εστειλε τις φωτο η ιδια παρε και την απόδειξη φωτο παρακατω.
Και επειδη δεν γουσταρω να μιλαω με κατι τυπακια σαν εσενα παυω πλεον να ασχολουμε οριστικά μαζι σου ότι και αν γραψεις πλέον που ειμαι σιγουρος πως θα γραψεις γιατι τυποι σαν εσενα θελουν παντα να εχουν το τελευταιο λογο.
Μονος σου γελειοποιηθηκες και σε καταλαβαν ολοι
ΥΓ ξέρω ενα καλο μαγαζακι που πουλαει καλαμια για ψαρεμα...χαχαχα
Ρε Φαφούτη αυτές της φωτό της έχει στείλει σε εσένα και σε άλλους 1000 άσε πού και η ίδια της έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο..τη προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι γνώστης ενώ δεν είσαι..εσύ μάλλον ξεφτυλιστηκες που θέλεις να το παίξεις και κολλητός της Τανας..εδώ είμεις είμαστε για να της πηδάμε όχι για να στέλνουμε μυνήματα σαν και σένα και το παίζεις αγαπουλης.. καλύτερα γραψου σε κανένα Σιτέ γνωριμιών μπας και βρεις καμία γυναίκα..Και ενοειτε θα ασχολούμαι μαζί όσο θα κάνεις παραπληροφόρηση..Άσχετος είσαι εσυ στερεο και εξακολουθεις να εκτείθεσε Αν είχες το τηλέφωνο της Ιβανκα θα ήξερες πως εκτος απο το μαμπα έχει και αλλου αγγελιες. Η αγγελια λοιπον που ποσταρισες ειναι της Ιβανκα, αντε τυχερουλη βρηκες και το τηλεφωνο της κατα λαθος. Κοίτα ξανα το ονομα στην αγγεία νια να δεις πως γραφει Ιβανκα για να μη ψαχνεσε.Και για να μη νομίζεις πως δεν μου εστειλε τις φωτο η ιδια παρε και την απόδειξη φωτο παρακατω.
Και επειδη δεν γουσταρω να μιλαω με κατι τυπακια σαν εσενα παυω πλεον να ασχολουμε οριστικά μαζι σου ότι και αν γραψεις πλέον που ειμαι σιγουρος πως θα γραψεις γιατι τυποι σαν εσενα θελουν παντα να εχουν το τελευταιο λογο.
Μονος σου γελειοποιηθηκες και σε καταλαβαν ολοι
ΥΓ ξέρω ενα καλο μαγαζακι που πουλαει καλαμια για ψαρεμα...χαχαχα
έχει ψωνίσει κανείς από εδώ? στο fb έχει και τηλέφωνο
ποιους 8 μηνες ρε φιλε? αυτη ανεφερεται εδω τα τελευταια 2-3 χρονιαΘα την δεις και εδώ: οπου *** βάλε esortnews
Στο σπίτι της €80 μια ώρα 2 εκτονώσεις. Δεν λεχω πάει ακόμα αλλά ψήνομαι, φαίνεται μουνάρα και είναι του γούστου μου.
Μόνο φοβάμαι λίγο γιατί είναι από Κένυα και είναι στην ελλάδα 8 μήνες