almazer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Θέλει όντως vip status.με αυτη πρεπει να εισαι νιπ για να τις μηλησεις
Αν έχει κανείς το τηλέφωνο ας στείλει ένα pm.
Θέλει όντως vip status.με αυτη πρεπει να εισαι νιπ για να τις μηλησεις
Η φιλες ειναι δυο η μια ελληνιδα η αλλη βουλγαρα (ποσταρα φωτο χτες δεσ την)Σε ρωτάω γιατί η ivanka έχει αρκετές φίλες και μάλιστα μία από αυτές την ήξερα, αλλά μετά είδα ότι αναφέρεσαι σε ελληνίδα ,άρα δεν είναι αυτή που ξέρω εγώ....μπορεί κάποιος να πάρει την ελληνίδα μόνη της;
ακριβωσ...Πιθανολογώ λόγω ντροπής, από τις φωνές της που θα ακούγονται μέχρι κάτω στη ρεσεψιόν. ;)
ακριβωσ...
Κάποιος είπε πως η ιβανκα, εξελίσεται σε Σβετα..Tην Βουλγαρα την φιλη τηs Iβανκα μονη τηs πωs την βρισκουμε ?? μην μου πειτε μεσω τηs ιδιαs ...γιατι ηδη βαρεθηκα .....αλλοs τροποs .... ;) ;)
Εγώ πάντως δεν ντρεπόμουν καθόλου, τουναντίον μάλιστα, χασκογέλαγα κιόλας από μέσα μου την ώρα της αποχώρησης από το ξενοδοχείο
Το μωρο τι λεει; Δυνατο πολυ, αλλα οταν παω την κουβεντα προς το ραντεβου με δωρακι,αλλαζει συζητηση
λολ δεχεται μονο βιπ επειδη γεμισε μηνηματα...ρεεε ηρεμηστε λολΤο μωρο τι λεει; Δυνατο πολυ, αλλα οταν παω την κουβεντα προς το ραντεβου με δωρακι,αλλαζει συζητηση
λολ δεχεται μονο βιπ επειδη γεμισε μηνηματα...ρεεε ηρεμηστε λολ
υπομονη κανα δεκαημερο τωρα μεχρι να τα διαβασειλολ δεχεται μονο βιπ επειδη γεμισε μηνηματα...ρεεε ηρεμηστε λολ
με 120 τα κανει σχεδόν ολλα αλλα θελει pey safe 25 και 95 στο χερι όλα όμως
Το έχεις... φορολογήσει το κορίτσι;με 120 τα κανει σχεδόν ολλα αλλα θελει pey safe 25 και 95 στο χερι όλα όμως
μηπως ψαχνει για κοροιδα?με 120 τα κανει σχεδόν ολλα αλλα θελει pey safe 25 και 95 στο χερι όλα όμως
βρέ ξόύμε 120 τα κανει σχεδόν ολλα αλλα θελει pey safe 25 και 95 στο χερι όλα όμως
μηπως ψαχνει για κοροιδα?
Οπου ακους paysafe και λοιπες μπουρδες ..μακρια!!με 120 τα κανει σχεδόν ολλα αλλα θελει pey safe 25 και 95 στο χερι όλα όμως