jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μια δευτερη φωτο τησ φιλης της ΙΒΑΝΚΑ amateur βουλγαρα , νομιζω εξελισετε η ΙVA σαν την ΣΒΕΤΑ..
Χαμος με τα ντουετα
μια δευτερη φωτο τησ φιλης της ΙΒΑΝΚΑ amateur βουλγαρα , νομιζω εξελισετε η ΙVA σαν την ΣΒΕΤΑ..
αμα πας σε αυτό θα περασεις καλά η ivanka σε εκτιμάει περισσότερο από οποί δείτε άλλο πελάτη της και φαντάζεσε πόσοι είναι.Χαμος με τα ντουετα
αμα πας σε αυτό θα περασεις καλά η ivanka σε εκτιμάει περισσότερο από οποί δείτε άλλο πελάτη της και φαντάζεσε πόσοι είναι.
Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να στείλει το τηλεφωνο της κοπέλας ενδιαφέρον φαίνεταιΓεια σας αλανια κανονισα με την τύπισσα φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό τα παιρνει στο στομα φιλα χωρις γλωσσα της ειπα στα 70 να το κανω το κασκαντεριλικη ;
δεν το δινει από μαμπα κανονίζειΚαλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να στείλει το τηλεφωνο της κοπέλας ενδιαφέρον φαίνεται
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο Διδυμου 27 να την πάρεις,στο ίδιο πρόγραμμα,με 20 ευρώ.
Ο Γιαννης τα ειπε ολα ειναι παρα πολυ καλη σε οτι ανεφερε!!!!! η συνευρεση μαζί της, ηταν μια πολυ καλη εμπειρια για μενα και συντομα θα την ξαναπαρω μετα απο καποιες αλλες προτεραιοτητες που εχω ελπιζω και εγω να ενημερωσααντεχει στο γαμησι ειναι περιποιημενη παντα ομορφα ντυμενη δεν κοιταει ρολοι θελει προσοχη να ειστε αυστηροι μην αργησει , γιατι δεν εχει αισθηση χρονου , δεν κανει αναλ της αρεσει ομως η δακτυλοσκοπηση απο πισω και οι δυνατοι εραστες , δυστηχως δεν θελει μικρους .
στο μαμβα ειναι ρωτηστε τη οτι θελετε θα απανταει λακωνικα , α !!!ρουμανακι μεγαλωμενο εδω με καλη ρουμανικης σχολης πιπα ακα..
μόλις επέστρεψα από τρίο με Ivanka και την φίλη της από Βουλγαρία και αυτή, δεν συγκράτησα όνομα. Τά κορίτσια τά σπάνε. Φανταστική εμπειρία. Πέρασα υπέροχα. Ευχαριστώ YIANISRUS που έκανες συστάσεις. Όλα χαλαρά και έντονα στην ώρα τους. Αξίζει να δοκιμάσετε. Θα ξαναπάρω σίγουρα..
Να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου και θά αναλύσω αργότερα.Ωραιος
Πε κατι παραπανω
Να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου και θά αναλύσω αργότερα.
λεω να το κανω κι εγω ενα test drive με την συγκεκριμενη γιατι την αλλη την πιτσιρικα την κατερινα δε το βλεπω,,,ξερουμε αν φιλαει και τι υψος εχει περιπου?Ο Γιαννης τα ειπε ολα ειναι παρα πολυ καλη σε οτι ανεφερε!!!!! η συνευρεση μαζί της, ηταν μια πολυ καλη εμπειρια για μενα και συντομα θα την ξαναπαρω μετα απο καποιες αλλες προτεραιοτητες που εχω ελπιζω και εγω να ενημερωσα
Να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου και θά αναλύσω αργότερα.
μόλις επέστρεψα από τρίο με Ivanka και την φίλη της από Βουλγαρία και αυτή, δεν συγκράτησα όνομα. Τά κορίτσια τά σπάνε. Φανταστική εμπειρία. Πέρασα υπέροχα. Ευχαριστώ YIANISRUS που έκανες συστάσεις. Όλα χαλαρά και έντονα στην ώρα τους. Αξίζει να δοκιμάσετε. Θα ξαναπάρω σίγουρα..
Ξεκινήσαμε στις 6:45 Πρώτα ήρθε η Ivanka μου είπε η φίλη της είναι στο δρόμο. Ήπιαμε το κρασάκι μας να σπάσει ο πάγος και ξεκινήσαμε με την κασέτα. Σύντομα ήρθε και η φίλη της. Κάναμε μια επανάληψη της κασέτας και με την φίλη της όσο η Ivanka ήταν στό μπάνιο. Μέχρι να βγει είχαμε ξεκινήσει με ωραίο Βουλγάρικο τσιμπούκι, και από σόλο το κάναμε ντουέτο με το που βγήκε η Ivanka από το μπάνιο. Συνεχίσαμε με σόλο τσιμπούκι και γλυψιμο. Μετά ιεραποστολικό με την φίλη και πρώτη εκτόνωση μέ τήν Ivanka στα τέσσερα. Συνεχίσαμε με κρασάκι και κουβέντα μέχρι να επαναφορτισω.
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε πίπα ντουέτο, και τελείωσε μέ τήν φίλη της στο πλάι. Τώρα τα σημαντικά, η Ivanka είναι νταβραντομουναρος πολύ μοιάζει με την Sveta αλλά ξανθιά. Βυζάρες turbo κολάρα super μουναρος όπως μου αρέσει.Η φίλη της τώρα, αδύνατη όσο πρέπει μέ πιασίματα και πολύ ωραίο βυζί και Κόλο, κατσαρό μαλλί σέ ξανθό, τό πρόσωπο όχι ιδιαίτερο αλλά από επιδόσεις μια χαρά και οι δύο, τώρα που έγινε η γνωριμία θα ξαναπάρω αλλά μια μια δεν είναι και κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιου.
έδωσα 70 στην κάθε μία από χρόνο χαλαρά 8.30 ήμουν στο αυτοκίνητο ήταν υπέρ αρκετές οι 2 ώρες. Ως αναφορά τό λεσβιακό δεν έχω άποψη διότι δεν τους άφησα χρόνο για κάτι τέτοιο, άλλωστε να γαμήσω πήγα όχι να πάρω μάτι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μού είπε "χρόνο έχουμε ή πρέπει να φύγεις" οπωτε αν δεν έχουν ραντεβού μετά και δεν είναι μέ κανά μαλάκα τους αρέσει ή Καλή παρέα και κάθονται. Αυτά.Όταν βρεις χρόνο και δυνάμεις πες μας αν και μ' αυτή παίζει αληθινό (κι όχι fake) λεσβιακό, όπως με την ελληνίδα φίλη της, κι αν στα 100 είναι χαλαρές με τον χρόνο τους ή είναι αυστηρά για 1 ώρα.
έδωσα 70 στην κάθε μία από χρόνο χαλαρά 8.30 ήμουν στο αυτοκίνητο ήταν υπέρ αρκετές οι 2 ώρες. Ως αναφορά τό λεσβιακό δεν έχω άποψη διότι δεν τους άφησα χρόνο για κάτι τέτοιο, άλλωστε να γαμήσω πήγα όχι να πάρω μάτι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μού είπε "χρόνο έχουμε ή πρέπει να φύγεις" οπωτε αν δεν έχουν ραντεβού μετά και δεν είναι μέ κανά μαλάκα τους αρέσει ή Καλή παρέα και κάθονται. Αυτά.
Όσο μου σηκώνεται θα γαμάω, Μετά Βλέπουμε. Άλλωστε πόσο θα μπορώ ακόμα.Σωστος
αν κατα τη γνωμη μου ενα καλο διπλο πρεπει να χει κ λεσβιακο!!!!
εχεις καποιο λινκμια δευτερη φωτο τησ φιλης της ΙΒΑΝΚΑ amateur βουλγαρα , νομιζω εξελισετε η ΙVA σαν την ΣΒΕΤΑ..