jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Οπου ακους paysafe και λοιπες μπουρδες ..μακρια!!
Οπου ακους paysafe και λοιπες μπουρδες ..μακρια!!
Το μωρο τι λεει; Δυνατο πολυ, αλλα οταν παω την κουβεντα προς το ραντεβου με δωρακι,αλλαζει συζητηση
Ωραιο μωρο
λολ δεχεται μονο βιπ επειδη γεμισε μηνηματα...ρεεε ηρεμηστε λολ
η καινουριου εκανε προφιλ στο μαμπα! τρεξτε πριν το μετανοιωσει...υπομονη κανα δεκαημερο τωρα μεχρι να τα διαβασει
η καινουριου εκανε προφιλ στο μαμπα! τρεξτε πριν το μετανοιωσει...
εμενα ειπε 50 πεισεφ.και ειπα οτι εναι απατεωνας κ με εκανε μπαν.εγω πατησα αναφορα.καλο ειναι να φαει κ αλλες αναφορεςΟπου ακους paysafe και λοιπες μπουρδες ..μακρια!!
εμενα ειπε 50 πεισεφ.και ειπα οτι εναι απατεωνας κ με εκανε μπαν.εγω πατησα αναφορα.καλο ειναι να φαει κ αλλες αναφορες
Χαχαη καινουριου εκανε προφιλ στο μαμπα! τρεξτε πριν το μετανοιωσει...
..εκτος κ εαν βγηκε στη βιζιτα και η συγκεκριμενη)) χαχαΧαχα
Την πατησαμε ολοι..σαν αγραμματοι!!
Και ποια ειναι στο Δίδυμου 27 φίλε? ποια απ όλες?Πήγαινε στο Διδυμου 27 να την πάρεις,στο ίδιο πρόγραμμα,με 20 ευρώ.
αυτο τωρα παλι τι καινουριο ειναι?εδώ πεσανε οι τιμες pay safe των 10 ευρω και όλα κολος χωρις
Τα χουμε πει 1.000.000 φορες για paysafeEμ για επιμενουν με καρτες καποιοι δυστυχως την πατανε :S
Τα χουμε πει 1.000.000 φορες για paysafe
Ας μην ασχολουμαστε αλλο..δεν αξιζει
ενταξει ρε Γεωργο αλλα υπαρχουν παντα καινουργιοι
ενταξει ρε Γεωργο αλλα υπαρχουν παντα καινουργιοιΤα χουμε πει 1.000.000 φορες για paysafe
Ας μην ασχολουμαστε αλλο..δεν αξιζει
Ναι οκ, θυμαμαι οταν κ εγω ειχα ρωτησει..τι ειχα ακουσει απο τους παλιουςενταξει ρε Γεωργο αλλα υπαρχουν παντα καινουργιοι
Καλησπερα μάγκες η ιβανκα ποσό χρόνων είναι;από σώμα τι λέει;μου είπε 60 ευρώ όσο χρειαστει
Δλδ να την βάλω σπιτι μ;πολυ καλο σωμα
Πολυ καλο σερβις κ ενταξει ατομο