έχει να αναφέρει κάνεις?
αντε να σου πω χοντρουλα 80 κιλά ρωσιδα στήθος νο 4 amateur gfe περίπτωση μόνο πρωί μέχρι τις 3, δύσκολη στην επικοινωνία ελάχιστα αγγλικά, ξενοδοχείο μόνο New DREAM..έχει να αναφέρει κάνεις?
έχει να αναφέρει κάνεις?
αντε να σου πω χοντρουλα 80 κιλά ρωσιδα στήθος νο 4 amateur gfe περίπτωση μόνο πρωί μέχρι τις 3, δύσκολη στην επικοινωνία ελάχιστα αγγλικά, ξενοδοχείο μόνο New DREAM..έχει να αναφέρει κάνεις?
για την συγκεκριμένη ? Σε ποιά σελίδα?
ποια ειναι παλι,η μικρη?.... ...στειλε πμ,με λεπτομερειες,γιατι μπλοκαρα...Φιλε μια διορθωση ....ανεξαρτητεs με δικο τουs χωρο ...σε αυτο το νημα και κοιτα απο 96-99 σελιδα ...πιο απλα δεν μπορω να στο πω ....χαιρετω ..επισηs κ.GURU ενα τηλεφωνακι ζητησα απο την μικρη παρακαλω μην με ξεχασετε ...
Αλλη τρελη..
Και της λέω. Λοιπόν 60 ευρώ για μια ώρα στο bill. Και με μπλόκαρε. . Έχω μιλήσει μαζί της στα άλλα προφιλ που έχει και άλλες φορές έλεγε 150, άλλες 100 άλλες δεν ξέρω εγώ τι... Ε αη σιχτιρ
Η Σβετα ξεκινά με 150 και πέφτει στο 100 Ρίκο. Καλό κορμάκι και υπηρεσίες ανάλογα με το πώς θα τής φερθεί ο πελάτης
Και της λέω. Λοιπόν 60 ευρώ για μια ώρα στο bill. Και με μπλόκαρε. . Έχω μιλήσει μαζί της στα άλλα προφιλ που έχει και άλλες φορές έλεγε 150, άλλες 100 άλλες δεν ξέρω εγώ τι... Ε αη σιχτιρ
Ναι έχει 2 Mamba profileΑυτη δεν ειναι η αστερι αστερι???
ναι ναι.Αυτη δεν ειναι η αστερι αστερι???
2funny:έτσι λίγα λόγια και καλά.Της ειχα στειλει πριν καιρο
Καλησπερα
Τι κανεις της εγραψα??
100 χωρις κολο μου απαντησε
Της ειχα στειλει πριν καιρο
Καλησπερα
Τι κανεις της εγραψα??
διάβασε λίγο ποιο πίσω δύο φορές γράψαμε.
αυτό τι λέει συναγωνιστές ?
Eαυ να μην ρωτας . μονο να λές milfogοogleΚ πανω που ημουν ετοιμος να ρωτησω
2funny:έτσι λίγα λόγια και καλά.
Κουβεντες του κολου που λενε στο χωριο μου !Της ειχα στειλει πριν καιρο
Καλησπερα
Τι κανεις της εγραψα??
2funny:έτσι λίγα λόγια και καλά.
Ελα ρε φιλε
Πριν.απο κανα δυο ωρες μου στειλε καλησπερα στο μαμπα
Παρά τις προειδοποιήσεις των φίλων, πήρα την Irini 47. Σοβιετικό σκαρί 50+, πρώην αεροσυνοδός με παραπανίσια κιλά αλλά πολύ απαλή επιδερμίδα και περιποιημένο τρίχωμα. Πήρα ίσως περισσότερα από κάποιος φίλους με πολύ ωραία φιλιά, πίπα αξιοπρεπή αλλά με προφυλακτικό. Η κυρία ήταν μούσκεμα και με ωραία αίσθηση.
Αυτα ειναι τα καλά (εκτός της καλυμμενης πίπας). Το κακό ειναι ότι για να τα πάρεις αυτά θέλει ειδικό χειρισμό και καθότι "δεν είναι πουτανα.." (ναι, καλά μας έπεισε), τρώει φρίκη αν ακουμπήσει γυμνό πέος και σου σπάει τα αρχίδια γενικώς με πάρλα και γκρίνια. Πολύ γκρίνια. Το χειρότερο είναι οτι παίρνει συχνά τηλέφωνο για νέα συνάντηση, αφού δεν ειναι πουτάνα να πάει με άλλον.....
Δεν μπορώ να πω ότι μετάνοιωσα τα 50Ε, εμπειρία ήταν,και πιστεύω οτι με περισσότερες συναντήσεις θα χαλαρώσει και θα δώσει και πιο πολλα. Το ερώτημα είναι αν αξίζει τον κόπο. Για εμένα οχι.