steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Ποιό είναι το μωρό???
Tραβατε στιs Aνεξαρτητεs εκει τα λενε ....α και κ.GURU και εγω ενα τηλεφ. παρακαλω γιατι δεν προλαβα την προηγουμενη φορα ....
Ποιό είναι το μωρό???
για την συγκεκριμένη ? Σε ποιά σελίδα?Tραβατε στιs Aνεξαρτητεs εκει τα λενε ....α και κ.GURU και εγω ενα τηλεφ. παρακαλω γιατι δεν προλαβα την προηγουμενη φορα ....
Την Μ.Τεταρτη; :S :S :S
μέχρι τετάρτη το μωρό εδώ
εχει παραγινει μοδα παιδια και κατ επανάληψιν,και είναι ανθρωπίνως κριμα.καλα αυτο εχει γινει μοδα τελευταια
μου στέλνεις το τηλέφωνο της παρακαλώ.
μέχρι τετάρτη το μωρό εδώ
μου στέλνεις το τηλέφωνο της παρακαλώ.
παιζει να ειναι και νουετο, με την σοφια απο κορρυδαλο.Επικοινώνησα με .
70 ακατέβατα χωρις φιλία και anal.
Επικοινώνησα με .
Καλα οχι αναλ αλλα ουτε και γλωσσοφιλα , καλα ποια νομιζει οτι ειναι βρε ουστΕπικοινώνησα με .
.....γαμωτο,θα χασουμε,τρομερο μωρο,με σουπερ αποδοση...σε οποιαδήποτε νύξη για μικρότερη τιμή ή σχόλιο για τις υπηρεσίες, απαντάει με μπλοκ
ρε παιδιά προχθές έγραψα την πήρα δύο φορές και έχω άποψη. 25 ετών καθαρή, λίγο ασταθής δεν φιλάει μοιάζει με Αφροδίτη 28 σε όλαΚ πανω που ημουν ετοιμος να ρωτησω
Ακριβως οπως το ειπες ρε Guru.....γαμωτο,θα χασουμε,τρομερο μωρο,με σουπερ αποδοση...
σε οποιαδήποτε νύξη για μικρότερη τιμή ή σχόλιο για τις υπηρεσίες, απαντάει με μπλοκ
Παιδιά το 70 αρι είναι λόγω ηλικίας. Αλλά οι υπηρεσίες, όπως της έγραψε ο Yianis είναι ανεπαρκείς, τουλάχιστον για εμένα. Σε μηνύματα που έχω μαζί της μου απάντησε 70 ακατέβατα χωρίς φιλιά και αναλ. Τώρα τι να πω. Επειδή είναι νεούδι δε θα της τα σκάσω και όλας...ρε παιδιά προχθές έγραψα την πήρα δύο φορές και έχω άποψη. 25 ετών καθαρή, λίγο ασταθής δεν φιλάει μοιάζει με Αφροδίτη 28 σε όλα
έχει να αναφέρει κάνεις?Ξέρει κανένας μερακλής για ?
Έχει ακουστεί ή γραφτεί οτιδήποτε?
διαβασε μερικες σελιδες πισω..Ξέρει κανένας μερακλής για ?
Έχει ακουστεί ή γραφτεί οτιδήποτε?