adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
οκστείλε μου το προφίλ του με πμ
οκστείλε μου το προφίλ του με πμ
Ας μην λέμε ούτε ποια κοπέλα είναι ούτε ποιο προφίλ. Για να μην διαφημίζουμε κανεναν.καταλαβε αυτος που αναφέρομαι σίγουρα...και αν θέλει ας τα πει προς τα εδώ αυτά...Η κοπέλα τρομοκρατήθηκε και με αυτά που γίνονται την βλέπω να τα παρατάει και το ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ διαβάζω πως το κάνει παντού αυτό...Γενικά απλά τα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ να τα επαναφέρουμε στην τάξη... ο σεβασμός είναι απαραίτητος αν θέλουμε να αποκαλούμαστε άνθρωποι... αρκετά όμως με αυτά... κανα καλό μιλφακι για τον ρωσσοκυνηγο υπάρχει να ακονίζω τα δόντια μου? Χαχαχαχαφιλε επειδη τα ειδα τα μυνηματα που εστειλε στην ντ... μονο ακακο δεν τον λες και ολο αυτο εγινε την παρασκευη το πρωι και εχθες οτυπος ηταν εδω και καλα ζηταγρ ινφο για την κοπελα
ναι ναι αυτος ειναι .. το εκανε και σε αλλη ο έλληνας ,πιλο ειναι και ο παρης αυτος εκανε τα χειροτερα στην ντα...
πιλο ειναι και ο παρης αυτος εκανε τα χειροτερα στην κοπελαΕ πε βρε
πιλο ειναι και ο παρης αυτος εκανε τα χειροτερα στην ντα...
ναι φιλε τζιμυ
ενταξει εχει δικιο ο συναγωνιστης ποιο πανω ας μην λεμε καθολου το ονομα της κοπελαςναι ναι αυτος ειναι .. το εκανε και σε αλλη ο έλληνας ,
ναι φιλε τζιμυ3 δηλ?
Ποιό είναι το μωρό???Guru επιστρέφει το ρωσιδακι...
Πουτανε αυτό και πως θα το βρούμε ?????? ΠΜ περικαλωΠοιό είναι το μωρό???
Η μις ειναι αυτη;;Guru επιστρέφει το ρωσιδακι...
αμαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το θελω!!!!!!!!!!!!!!!Guru επιστρέφει το ρωσιδακι...
Ναι αυτη πρεπει να ειναι με νεες φωτο, αλλα δεν θυμαμαι το προηγουμενο προφιλ της.παλια γνώριμη το ειχε κόψει το άθλημα ετσι μου ειχε πει τωρα το αρχισε παλι? Ξέρει κανεις ?
ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ -------ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ -----ΔΩΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΚΑΤΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ------------ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΒΡΕΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote] Είστε ανόητος Κύριε. Δεν έχετε θέση εδώ.