Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 446
Λείπει το ζζζζ
Λείπει το ζζζζ
ε?Λείπει το ζζζζ
αμαν εχω γινει διασημος με αυτο !!!!χαχαχααΑξιόπιστη!
Ένα τελευταίο για καληνύχτα..
Ένα τελευταίο για καληνύχτα..
Ασύλληπτης ομορφιάς και καυλας γυναικα είσαι Μαλβίνα!!!
Ωραίο Gothic style με μαύρο νύχι! Λύνεις λαιμό κ κατεβαίνει όλο!Ένα τελευταίο για καληνύχτα..
Υπερβολικά κακό σχόλιο, λυπάμαι που ακόμα υπάρχουν τέτοια αστεία.Ετσι κυκλοφορείς ?
Και δεν σε έχουν βιάσει ακόμα ?
Να προσέχεις ..
Δεν είναι μαύρο βρε, κόκκινο είναι όπως στο πρώτο βίντεο..Ωραίο Gothic style με μαύρο νύχι! Λύνεις λαιμό κ κατεβαίνει όλο!
Ντροπιάζεις το είδος τύπε αν πιστεύεις ότι για τους βιασμούς ευθύνεται η εμφάνιση των γυναικών και όχι τα αρρωστημένα μυαλά μερικών ανδρών. Θα σου πρότεινα να αναθεωρήσειςΕτσι κυκλοφορείς ?
Να προσέχεις ..
Ναι! Δεν φαίνεται στο 2ο καλά! Έχουμε θολώσει! Να ήμουν σε καμία γωνία να σε θαυμάσω! Θα τα είχα σκανάρει καλά όλα! Κ θα σου έκανα κ ομορφο πέσιμο!Δεν είναι μαύρο βρε, κόκκινο είναι όπως στο πρώτο βίντεο..
Η μαλάκια πάει στεφάνι... Το σκέφτηκες πολύ πριν το γράψεις??Ετσι κυκλοφορείς ?
Να προσέχεις ..
Προφανώς και φταίνε οι ανώμαλοι.Ντροπιάζεις το είδος τύπε αν πιστεύεις ότι για τους βιασμούς ευθύνεται η εμφάνιση των γυναικών και όχι τα αρρωστημένα μυαλά μερικών ανδρών. Θα σου πρότεινα να αναθεωρήσεις
«Τι φορούσες;»: Ο χώρος τέχνης που παρουσιάζει τα ρούχα που φορούσαν θύματα σεξουαλικής βίας - PsychologyNow.grΠροφανώς και φταίνε οι ανώμαλοι.
Εσύ θέλεις να τους προκαλέσεις να βγάλουν την ανωμαλία τους ?
Ευχαριστώ, δεν το είχα υπόψη μου«Τι φορούσες;»: Ο χώρος τέχνης που παρουσιάζει τα ρούχα που φορούσαν θύματα σεξουαλικής βίας - PsychologyNow.gr
Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ.
Φίλε με όλο τον σεβασμό είναι αδιανόητο αυτό που γράφεις. Μιλούσαμε γενικά και πολύ πιο πίσω για δικαιώματα κλπ. Χωρίς παρεξήγηση και να έρθω σε αντιπαράθεση μαζι σου προσπαθησε να αλλάξεις τις σκέψεις σου είναι εντελώς λάθος, αν βέβαια το εκλαμβάνω αντίθετα τότε ζητώ συγνώμη. Και γω το σταματώ για να μην τραβηχτεί αυτές τις μέρες. Καλές γιορτές σου εύχομαι.Προφανώς και φταίνε οι ανώμαλοι.
Εσύ θέλεις να τους προκαλέσεις να βγάλουν την ανωμαλία τους ?
Για εγκλεισμό είσαι αρχηγέ με αυτά που γράφεις, εκτός και αν είσαι κάτω των 5 ετών. Έλα καλημέραΕτσι κυκλοφορείς ?
Να προσέχεις ..
Γαμωτ! Με κόλλησε η Μαλβίνα ίωση από το………πληκτρολόγιο! Είμαι χάλια 2 μέρες τώρα! Καλά θα πάει αυτό!
Ιδανικά θα προτιμούσα να μη κατέβει το σχόλιο για ευνόητους λόγους.Καλό μεσημέρι κ χρόνια καλά σε όλους
Το μήνυμα έπρεπε να κατέβει αμέσως ,απο τον ιδιο ή από τον υπεύθυνο του φόρουμ
Όσο για τα μνμ κατακραυγή ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βάλετω
Μόνο η κοπέλα μπορεί να διαμαρτυρίθει κ οι συνάδελφοισες της,οι οποίες ελπίζω να πάρουν θέση.....
Έλα τώρα όλοι την έχουμε πει αυτή την μαλάκια δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω, όταν καταλάβω τι είπα ντρέπομαι κ το σκέφτομαι μέρες
Πες πες ο κόσμος θα γίνει καλύτερος,
Ανάμεσα μας υπαρχούν υπέροχα πλάσματα, με αγάπη όλα θα φτιάξουν