Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 13.971
- Πόντοι
- 2.256
μλκ @Xaramofais αμα μας βγαλει για τζατζικι και κρασια με ταπες εγω δεν ερχομαι@Xaramofais τάπες δεν λέγονται και η μεν και οι δε ρε μλκ? Τι ουάου????
μλκ @Xaramofais αμα μας βγαλει για τζατζικι και κρασια με ταπες εγω δεν ερχομαι@Xaramofais τάπες δεν λέγονται και η μεν και οι δε ρε μλκ? Τι ουάου????
Φωτογραφία με τάπα δε θέλατε?Λες να ανεβάσει φωτό με σφήνα η κυρία;
Επιστρέφουμε στο αρχικό.μλκ @Xaramofais αμα μας βγαλει για τζατζικι και κρασια με ταπες εγω δεν ερχομαι
κλαίω...μλκ @Xaramofais αμα μας βγαλει για τζατζικι και κρασια με ταπες εγω δεν ερχομαι
όχι ακριβώς...αλλά nice try!!!Φωτογραφία με τάπα δεν θέλατε?
Κομματάκι ακριβή για ταπα-σφήνα θα συμπληρώσωΦωτογραφία με τάπα δε θέλατε?
Όλοι μας αυτήν την φωτογραφία αδημονούσαμε αγαπητήΦωτογραφία με τάπα δε θέλατε?
Χαλαρά πράγματα, της προηγούμενης εβδομάδας το αρχείο..
Στο telegram…Χάρηκα Κατρίνα! Που μπορούμε να σε δούμε?
Για το Λαβύρινθο του Σκούρα συμφωνώ απόλυτα....!!!!...στην υγεία σου και να είσαι καλά!!!!Hermitage Rouge 2020 και Λαβύρινθος 99-19 του Σκούρα τα δύο τελευταία αγαπημένα..
Μας ταπωσες πάλι.........Φωτογραφία με τάπα δε θέλατε?
Φωτό προφίλ σου σκέτη καβλα και αρρώστια μωρό μου
Καλό μήνα! Σε αναμονή για την κλήρωση! τώρα που χαλαρώνεις λίγο, μπας κ είμαστε τυχεροί μέρες που έρχονται! Το δίωρο μαζί σου, θα ήταν ενδιαφέρον σε αυτήν την τιμή!Όσον αφορά το giveaway 2ωρο στα 150 ευρώ για 3 άτομα, η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε ένα νούμερο ο καθένας από το 1 έως το 50 και αρχές Δεκεμβρίου μέσω random.org θα βγουν τα νούμερα/οι νικητές.
Καλησπέρα! Ακριβώς έτσι θα γίνει.Καλό μήνα! Σε αναμονή για την κλήρωση! τώρα που χαλαρώνεις λίγο, μπας κ είμαστε τυχεροί μέρες που έρχονται! Το δίωρο μαζί σου, θα ήταν ενδιαφέρον σε αυτήν την τιμή!
Πρόταση μου είναι να τραβήξεις ένα βιντεάκι από άλλη συσκευή, την ώρα που θα πατάς για την κλήρωση των τριών ατόμων. Η λίστα υπάρχει στην σελ 356
Α να γειά σου....γιατί εγώ με τον τυχερό μου αριθμό...αν δεν κέρδιζα θα έκανα ένσταση!!Καλησπέρα! Ακριβώς έτσι θα γίνει.
Αλερτ ΚούγιαςΑ να γειά σου....γιατί εγώ με τον τυχερό μου αριθμό...αν δεν κέρδιζα θα έκανα ένσταση!!
Καλησπέρα κ καλό μήνα όμορφη!!
Για φαντασου να ειμαι εγω ο τυχερος και να με φαει στην μαπα για δυο ωρεςουτε ατον εχθρο σουΑ να γειά σου....γιατί εγώ με τον τυχερό μου αριθμό...αν δεν κέρδιζα θα έκανα ένσταση!!
Καλησπέρα κ καλό μήνα όμορφη!!
Giveaway τέλοςΓια φαντασου να ειμαι εγω ο τυχερος και να με φαει στην μαπα για δυο ωρεςουτε ατον εχθρο σου