Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.686
- Πόντοι
- 4.496
Με τετοια στηθη μπηκε καλα ο μηνας.Καλό μήνα, επιτέλους χειμώνας..
Με τετοια στηθη μπηκε καλα ο μηνας.Καλό μήνα, επιτέλους χειμώνας..
να με φαει ειπα!οχι να την φαωΑν κερδισεις ευχαριστως παω εγω στη θεση σου.
Εσύ είπαμε να προσέχεις τις τάπες.......να με φαει ειπα!οχι να την φαω
μετα απο 20 χρονια που επαιζα μπασκετ εχω μαθει να τις αποφευγωΕσύ είπαμε να προσέχεις τις τάπες.......
ΑγαπημένοΓια την ώρα υπάγω στο Πισοδέρι που χιονίζει υπό του μηδενός.
Ωμό όσο χρειάζεται, αληθινό με αρκετές δόσεις αλήθειας καί για τίς δύο πλευρές, ή ψυχολογία γενικά σέ λίγες γραμμές, αρκετά καλό κατά την ταπεινή μου γνώμη.Όσοι ενδιαφέρονται να κάψουν το χρόνο τους με την άσκοπη πάρλα της Μαλβίνας είναι ευπρόσδεκτοι..
Φώτα pt.1
με τα λεφτά τι φάση??? στο pt.2 ??Όσοι ενδιαφέρονται να κάψουν το χρόνο τους με την άσκοπη πάρλα της Μαλβίνας είναι ευπρόσδεκτοι..
Φώτα pt.1
Ναι καλέ..Δικά σου;
Ώρα να σε κάψω.με τα λεφτά τι φάση??? στο pt.2 ??
το σκέφτηκα κι εγώ...δεν το κατάλαβα!με τα λεφτά τι φάση??? στο pt.2 ??
Ώρα να σε κάψω.
Ήταν πιο πολύ παρομοίωση. Τα έδωσε τα λεφτά όμως ήταν σαν να τα έβλεπε ακόμα μπροστά του.
Ζωντανή περιγραφή,με έβαλε στον χώρο ,το έζησαΌσοι ενδιαφέρονται να κάψουν το χρόνο τους με την άσκοπη πάρλα της Μαλβίνας είναι ευπρόσδεκτοι..
Φώτα pt.1
ΚαλησπέραΌσοι ενδιαφέρονται να κάψουν το χρόνο τους με την άσκοπη πάρλα της Μαλβίνας είναι ευπρόσδεκτοι..
Φώτα pt.1
Απίθανη, μπράβο σου.Ναι καλέ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ώρα να σε κάψω.
Ήταν πιο πολύ παρομοίωση. Τα έδωσε τα λεφτά όμως ήταν σαν να τα έβλεπε ακόμα μπροστά του.
Να μου πείτε ιδέες και έρχεται σύντομα..Καλησπέρα
Άσκοπη πάρλα δε θα το έλεγα
Αντίθετα θα πω ότι έχεις δείξει πνεύμα κ μπορείς να περιγράψεις έννοιες κ αισθήματα που ο μίσος πληθυσμός της Ελλάδας δε μπορεί να το κάνει.
Άρα αναμένω το επόμενο κείμενο σου.
το φανταστηκα αλλα γιατι τα εβλεπε ακομα? ηταν σαν να μην εγινε, η ενοιωσε σα να μην ηταν μια επαφη με συναλλαγη του ειδους?Ναι καλέ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ώρα να σε κάψω.