Θύμισε μας, ψυχολογία δε σπουδάζεις ;
Μπήκες αρκετά μέσα στα αισθήματα της πράξης.
Άραγε πόσες φορές το έχεις νιώσει αυτό το αίσθημα από τον άνδρα που ψάχνει να βρει το χαμένο πάθος κ που δε θέλει να το βάλει κάτω ;
Θύμισε μας, ψυχολογία δε σπουδάζεις ;
Αγαπητή ΜαλβίναΚλασσικά.. γιατί όπως πάντα, εμείς αποτελούμε την αόρατη μάζα της κοινωνίας, χωρίς καμία απολύτως αξία, γνώσεις, ενδιαφέροντα ή άποψη, βυθισμένες στην παρακμή και το μηδενικό IQ.
Παρεμπιπτόντως, κανένα κείμενο από τα 4 δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο την ποίηση.
Επίσης ποιός σας είπε ότι δεν εκδίδονται οι φεμινίστριες?
Καλό βράδυ, λοιπόν, με την ελπίδα ότι η επόμενη απόπειρά μου θα σας καλύψει παραπάνω.
ΓειάΕίπα να περάσω να πω ένα γεια..
Έτσι το λες εσύ το γεια προκαλώντας εμφράγματα; Δηλαδή το αντίο πως θα το πεις;Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
Σήκωσε καλέ το πρόσωπο θα σκάσεις από το μαξιλάριΕίπα να περάσω να πω ένα γεια..
Αχ αυτό και αν είναι ποίημα. Φαντασία μου πλανευτρα.Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
Γειαααα....Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
@Spiros_73 @james034 μην ντρέπεστε, εκφραστείτε ελεύθερα
δεν μπορω!μου ειπε να ειμαι σοβαροςΑχ αυτό και αν είναι ποίημα. Φαντασία μου πλανευτρα.
@Spiros_73 @james034 μην ντρέπεστε , εκφραστείτε ελεύθερα
Εκφράσου ελεύθερα, εδώ δεν κρίνουμε...δεν μπορω!μου ειπε να ειμαι σοβαρος
Δαίμονας ,άγγελος !!!Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
Να ξεκινας το γλυψιμο απο τις πατουσες και να φτανεις στα ακροδαχτυλα....Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
@Spiros_73 Έχεις το ελεύθερο να εκφραστείς, ξέρεις τι πρέπει να κάνειςΕκφράσου ελεύθερα, εδώ δεν κρίνουμε...
Εχει αγοράσει ήδη κάτι λαχεία σε άλλο νήμα.@Spiros_73 Έχεις το ελεύθερο να εκφραστείς, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις
Ναι μονοφαγάς, όχι αστεία.Εχει αγοράσει ήδη κάτι λαχεία σε άλλο νήμα.
Τώρα που δεν κάνεις ραντεβού μας λες γεια..;Είπα να περάσω να πω ένα γεια..
Θα ενημερώσω αύριο απογευματάκι για Τετάρτη+Πέμπτη...Τώρα που δεν κάνεις ραντεβού μας λες γεια..;
Με το πουλί στο χέρι μένουμε !
Η μεγάλη επιστροφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα ενημερώσω αύριο απογευματάκι για Τετάρτη+Πέμπτη...
Για τους μεσημεριανούς, θα υπάρχει η δυνατότητα για ραντεβού από τη 13:00 για αυτές τις δύο ημέρες..