Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.470
- Πόντοι
- 2.256
Για καληνύχτα..
Για καληνύχτα..
Για καληνύχτα..
Ναι, κάναμε αναπαράσταση αγώνα UFC για το ποιός θα πάρει το middleweight..Οντως;
Καλύτερο ξυλο πρέπει να έπεσε από το Tayson vs PaulΝαι, κάναμε αναπαράσταση αγώνα UFC για το ποιός θα πάρει το middleweight..
Δεν ξέρω τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις..!?
Ευειδεστάτη μου ντάμα.Είναι πολύ μακρυά από αυτό που περιγράφετε Άγιέ μου..
Η κάλτσα όσα πιο πολλά χρώματα έχει, τόσο πιο γοητευτική είναι..
Όπως και να έχει, αγαπάμε επαρχία ούτως ή άλλως..
που τα προσέξατε όλα αυτά αγαπητέ (ρε θηρίο)??
Πως μπορέσατε να πάρετε τα μάτια σας απ'την θεσπέσια κωλάρα της και να κοιτάξετε τα surroundings???
EYΓΕ σας ΑΓΙΕ !!
Ποιος τόλμησε να σε δείρει καρδούλα μου;;
Παραδοσιακά, οι κάλτσες συνδυάζονται, είτε με το παπούτσι (σε πιο casual ενδυματολογική επιλογή), είτε με το παντελόνι (στις πιο habiller περιπτώσεις).οι καλτσες ανεκαθεν , συμφωνα με τους στυλιστες , συνδυαζονταν με τα παπουτσια κι ουδεποτε με τα ρουχα . ασπρα παπουτσια , ασπρες καλτσες . μαυρα παπουτσια μαυρες καλτσες. η οιαδηποτε παραλλαγη κατεδιδε καταγωγη εκ πυργου ηλειας .
Ποιος τόλμησε να σε δείρει καρδούλα μου;;
Υπάρχει θέμα;Καλησπέρα
Κατέβηκαν οι Ρώσοι, ξανά μαζί σε λίγες μέρες.
Εσύ είσαι hardcore..Υπάρχει θέμα;
Σε γλύφουμε και σένα μαζί με τους "Ρώσους"
ή βαμπίρΕσύ είσαι hardcore..
Παναγίτσα μου
Καλησπέρα
Καλησπέρα
Τελικά περισσότερη κουβέντα έγινε για τα σνικερς και τις κάλτσες του "φωτογράφου" παρά για το θέμα της φωτό, καλά πήγε αυτό.Παραδοσιακά, οι κάλτσες συνδυάζονται, είτε με το παπούτσι (σε πιο casual ενδυματολογική επιλογή), είτε με το παντελόνι (στις πιο habiller περιπτώσεις).
Εις τοιαύτην περίπτωσιν λοιπόν, εικοτολογώ πως ο "φωτογράφος" φορούσε (πριν το βγάλει) black pinstripe κοστούμι με λευκά σνίκερς.