Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 4.254
- Πόντοι
- 446
Τανασκελα είναι ακόμα@Xaramofais μαθαμε εαν ενιωσε καλυτερα ο @james034
Τανασκελα είναι ακόμα@Xaramofais μαθαμε εαν ενιωσε καλυτερα ο @james034
Αυτό ακριβώς..Αν προσπαθησεις να μιλησεις κινδυνευεις να προσβάλεις αυτο το υπέροχο θεαμα. Ασε την εικονα να μιλησει.
ΚαλημέραΑυτό ακριβώς..
Καλημέρα στον άγγελο επί της γηςΚαλημέρα
Βλέπω άνοιξες τις πύλες του παραδείσου!! Ή της κολάσεως....;Για να σου απαλύνω το πόνο..
Ένιωσε!@Xaramofais μαθαμε εαν ενιωσε καλυτερα ο @james034
εγώ πάντως ανυπομονώ να διαβάσω τι γράφει εκεί χαμηλά.... αύριο... με ωραίο κρασί....!Για να σου απαλύνω το πόνο..
Μετά από αυτή τη φωτογραφία, αποφάσισα να γίνω tattoo artistΓια να σου απαλύνω το πόνο..
Θέλεις να μου κάνεις το επόμενο?Μετά από αυτή τη φωτογραφία, αποφάσισα να γίνω tattoo artist
Στο χωριό μου λέμε "Τα βίτσια σου και τις ανασφάλειες σου δώσ'μου, γ@μώ την άποψη του κόσμου"Δυστυχώς είμαι λίγο βιτσιόζα άμα πάρω φόρα τριχομπαλάκι μου..
Απολογούμαι για το λάθος μου!!! Η προηγούμενη εικόνα είναι για την εθνική πινακοθήκη. Αυτή εδώ είναι για Λούβρο!!!Για να σου απαλύνω το πόνο..
.....για Ηermitage νομιζω ειναι πιο ταιριαστοΑπολογούμαι για το λάθος μου!!! Η προηγούμενη εικόνα είναι για την εθνική πινακοθήκη. Αυτή εδώ είναι για Λούβρο!!!
Μαλβίνα είσαι για τρίο ?Μετά από αυτή τη φωτογραφία, αποφάσισα να γίνω tattoo artist
Εγώ που έσκυψα πρόσφατα εκεί κάτω δεν μπόρεσα να διαβάσω τι λέει γιατί δεν είχα φορέσει τα γυαλιά μου!!εγώ πάντως ανυπομονώ να διαβάσω τι γράφει εκεί χαμηλά.... αύριο... με ωραίο κρασί....!
Να σου πω εγώ τι γράφει.Εγώ που έσκυψα πρόσφατα εκεί κάτω δεν μπόρεσα να διαβάσω τι λέει γιατί δεν είχα φορέσει τα γυαλιά μου!!
θελει η π... να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει !Εγώ που έσκυψα πρόσφατα εκεί κάτω δεν μπόρεσα να διαβάσω τι λέει γιατί δεν είχα φορέσει τα γυαλιά μου!!
γράφει: " άμα μπορείς να το διαβάσεις , μου γλείφεις το μουνί..."εγώ πάντως ανυπομονώ να διαβάσω τι γράφει εκεί χαμηλά.... αύριο... με ωραίο κρασί....!
Μην ανησυχείς, εσύ δεν κινδυνεύεις να πέσεις..Να σου πω εγώ τι γράφει.
"Προσοχή, λακούβα παρακάτω"