Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.800
- Πόντοι
- 486
εγκεφαλικο????
17:00 και μετά..τι ωρα???
ωραια τα αρθακια σας δεσποινης (οχι διευθυντης) θα μπορουσατε να εξελιχθειτε σε βιζυινο των εκδιδομενων.......παντος και ο βιζυινος <κακαποιηθηκε> απο την μητερα του ψυχικα (το αμαρτημα της μητρος μου) δεν εγινε ουτε λοατκι ουτε ευνουχιστηκε.......οπως και να εχει με την πενα το εχετε.....τηρουμενων των αναλογιων παντα!!!!!!
θα περιμενω περισσοτερα αρθρα σας στο μελλον για σχολιασμο
Καρδιακόεγκεφαλικο????
Όμορφη και σέξυ. Elegant.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Να το δεις κι από κοντά..Όμορφη και σέξυ. Elegant.
Να το δεις κι
Να το δεις κι από κοντά..
έκαστος εφ’ ω ετάχθηΜόνο μπράβο θα πρέπει να λέμε.
Δεν χρειάζεται πιστεύω να γράφουμε για "αρθράκια" και "Βιζυηνό". Μόνο που το έκανε δείχνει πολλά και γράφει υπέροχα.
Έχετε δίκιο Αρχιδέμπορά μου.. αφήνω την πένα και από αύριο θα πιάνω κάτι άλλο μόνο, μην ξεφεύγουμε από το ρόλο μας..έκαστος εφ’ ω ετάχθη
παρ'ολα αυτα αναμενω της φιλολογικες εμπνευσεις της κυριας προς σχολιασμον, γιατι παντα η καλοπροαιρετη κριτικη μας κανει καλυτερους
ολα ειναι θεμα επιλογων σε αυτην την ζωη, ποτε και κανεις οσο και αν πιεστηκε η εξαναγκαστηκε δεν θα εκανε για παντα κατι το οποιο δεν του ταιριαζει, παντος αληθει το γραφω θα διαβαζω και θα σχολιαζω τα αρθρα σας και ουχι τα καλλι σαςΈχετε δίκιο Αρχιδέμπορά μου.. αφήνω την πένα και από αύριο θα πιάνω κάτι άλλο μόνο, μην ξεφεύγουμε από τον ρόλο μας..
Θα σας προσλάβω ως επιμελητή των κειμένων μου..
Μόνο εάν τυχαία δείτε φωτογραφία με τα κάλλη μου, Ου μη χύσετε..ολα ειναι θεμα επιλογων σε αυτην την ζωη, ποτε και κανεις οσο και αν πιεστηκε η εξαναγκαστηκε δεν θα εκανε για παντα κατι το οποιο δεν του ταιριαζει, παντος αληθει το γραφω θα διαβαζω και θα σχολιαζω τα αρθρα σας και ουχι τα καλλι σας
με φωτογραφιες δεν το συνηθιζω, παντος εχετε μια δοση χιουμορ αν και λιγο ειρωνικο (βεβαια το χιουμορ παντα εμπεριεχει την ειρωνια) οπως και ο ερωτας εμπεριεχει το μισος κατι το οποιο θα πρεπει να το εχεις βιωσει(ο ιδιος) και να το εχεις δεχθει(απο αλλον-αλλη)Μόνο εάν τυχαία δείτε φωτογραφία με τα κάλλη μου, Ου μη χύσετε..
Ένα δίκιο στο δίνω!!με φωτογραφιες δεν το συνηθιζω, παντος εχετε μια δοση χιουμορ αν και λιγο ειρωνικο (βεβαια το χιουμορ παντα εμπεριεχει την ειρωνια) οπως και ο ερωτας εμπεριεχει το μισος κατι το οποιο θα πρεπει να το εχεις βιωσει(ο ιδιος) και να το εχεις δεχθει(απο αλλον-αλλη)
Είσαι ακριβοδίκαιος
φιλε ιακωβε, υγεια-υγεια και μπουτια γυναικεια που ελεγε και ενας αρχαιος φιλοσοφος......