Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.836
- Πόντοι
- 486
Βλάβη και η μία Βλάβη και η άλλη. Όπως και να έχει υπάρχει πρόβλημα.Δεν με πειράζει η εγκεφαλική βλάβη..Η ψυχική όμως ναι.
Βλάβη και η μία Βλάβη και η άλλη. Όπως και να έχει υπάρχει πρόβλημα.Δεν με πειράζει η εγκεφαλική βλάβη..Η ψυχική όμως ναι.
Είναι το μόνο που μπορεί να καβαλήσει γτ για γυναίκες δεν γίνεται....Ειναι easy rider μπορεί να είχε ατύχημα με τη μηχανή και να του έχει δημιουργήσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.
Να δοκιμάσεις....Σκέφτομαι να δοκιμάσω Μαλβινα, μου αρέσει σε όλα πολύ. Υπάρχουν κριτικές πουθενά εκτός αυτού του νήματος? Γιατί δε βρισκω
Αφού σου αρέσει ,τι τις χρειάζεσαι τις κριτικές?Σκέφτομαι να δοκιμάσω Μαλβινα, μου αρέσει σε όλα πολύ. Υπάρχουν κριτικές πουθενά εκτός αυτού του νήματος? Γιατί δε βρισκω
Πολύ ωραίο κείμενο.
Αντε επιτέλους.........η εξάρτηση είναι μεγάληΔιαθέσιμη από αύριο απογευματάκι..
Έγειανε το ποδαράκι;Διαθέσιμη από αύριο απογευματάκι..
Είμαι σκληρό καρύδι εγώ..Έγειανε το ποδαράκι;
Στο …στραγάλι δεν χτυπησες;Είμαι σκληρό καρύδι εγώ..
Διαθέσιμη από αύριο απογευματάκι..
Πέτρα λέμεΕίμαι σκληρό καρύδι εγώ..
Ε δεν είναι ξεκάθαρο!!6978072406γιατί μερικοί άτακτοι ακόμη με ρωτάτεενώ υπάρχει στην υπογραφή..
6978072406 γιατί μερικοί άτακτοι ακόμη με ρωτάτε ενώ υπάρχει στην υπογραφή..
Το τηλεφωνακι σου αγάπη για ραντεβού είμαι καινούργιος στο σαι και έχω τσιμπλες στα μάτια......ευχαριστώ6978072406 γιατί μερικοί άτακτοι ακόμη με ρωτάτε ενώ υπάρχει στην υπογραφή..
Να προσέχεις κι εσύ που βάζεις την υπογραφή σου6978072406 γιατί μερικοί άτακτοι ακόμη με ρωτάτε ενώ υπάρχει στην υπογραφή..
τι ωρα???Διαθέσιμη από αύριο απογευματάκι..