Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.568
- Πόντοι
- 4.496
Καλο σκ καυλαΚαλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
Καλο σκ καυλαΚαλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
Who s your daddy??? Καλο ΣΚ!Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
την ρώτησα κι εγώ....αλλά ουδεμία απάντηση!!Who s your daddy??? Καλο ΣΚ!
Ναι σορρυ δεν το είδα, θόλωσα με την φωτό, με πρόλαβες! Εκτός αν μας θέλει όλους για daddyδες!την ρώτησα κι εγώ....αλλά ουδεμία απάντηση!!
Μάλλον είναι μυστικό...
Ας μπούμε στη σειρά!
Σιγά ρε, τι σορρυ?Ναι σορρυ δεν το είδα, θόλωσα με την φωτό, με πρόλαβες! Εκτός αν μας θέλει όλους για daddyδες!
Δυσκόλεψαν πολύ οι πίστες!Εννοείται θα πρότεινα κάποιος να διαβάσει για αρχή τους Αρχαίους Έλληνες και την φιλοσοφία της τότε εποχής.
Αριστοτέλης του Καλφά, Θαυμάζειν/Απορείν/Φιλοσοφείν του Ράγκου, Ηθική η θεραπεία της Ψυχής του Επίκουρου κ.ο.κ
Από εκεί και πέρα, πάει αναλόγως με τα θέλω του κάθε ανθρώπου και τι θέλει να αποκομίσει..
Το κλεβω αυτο το εγγλεζικοΣιγά ρε, τι σορρυ?
Λες? Θα μας πει.....που θα πάει?
ΥΓ: μπορεί και όχι πάντως...
Για γλυψιμο κάθε σπιθαμή της φωτόΚαλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
Τι σωματάρα είναι αυτή ΘΕΈ ΜΟΥ. για πραγματικό worship.Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
Depends on the day..who is your Daddy babe?
Like για το εσώρουχο, πιο μεγάλο like για το μανικιούρ...Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
Κι εγώ ακόμα τον ψάχνω..Τελικά ρε παλικαριά....who is her daddy ....???Έχουμε κανένα νέο??
Depends on the day..
None specific…she changes every day! Σαν τα εσώρουχα ένα πράμα…Τελικά ρε παλικαριά....who is her daddy ....???
Πώς το μιλάς το εγγλέζικο.. Έχεις καλούς δασκάλους..None specific…she changes every day! Σαν τα εσώρουχα ένα πράμα…
ΥΓ: can I be your daddy someday babe?
ΥΓ2: οφ γιες…γουέν?!
Έχω τον @Spiros_73Πώς το μιλάς το εγγλέζικο.. Έχεις καλούς δασκάλους..
Αυτό έχεις να πεις ρε κάθαρμα;Πώς το μιλάς το εγγλέζικο.. Έχεις καλούς δασκάλους..