Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 853
- Πόντοι
- 361
Καταπληκτική θέα.Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
Καταπληκτική θέα.Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
Αν κάποιος δεν μπορεί να εντοπίσει αυτές τις πληροφορίες, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να εντοπίσει και την σωστή τρύπα..Επειδή ακόμα μου στέλνετε μηνύματα, το αναρτώ εδώ ξανά να υπάρχει..
6978072406
Είμαι η Μαλβίνα, 23 ετών με ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.71 και 58kg, ρωσικής καταγωγής.
Το πρόγραμμά μου είναι:
Dfk, owo, cim, cof, gfe, foot fetish, masturbation, massage.
Δεν παρέχεται anal, δεν υπάρχουν extra χρεώσεις.
Δεν παρέχεται incall.
150/ώρα
200/1,5
250/2
300/2,5
Για πολύωρα και συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
17:00-02:00
Αν κάποιος δεν μπορεί να εντοπίσει αυτές τις πληροφορίες, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να εντοπίσει και την σωστή τρύπα..![]()
Και κάπου 2-3 σελίδες παρακάτω θα βρεθεί καποιος-οι να ρωτάνε που βρίσκουμε πληροφορίες και τηλέφωνο....Επειδή ακόμα μου στέλνετε μηνύματα, το αναρτώ εδώ ξανά να υπάρχει..
6978072406
Είμαι η Μαλβίνα, 23 ετών με ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.71 και 58kg, ρωσικής καταγωγής.
Το πρόγραμμά μου είναι:
Δεν παρέχεται incall.
150/ώρα
200/1,5
250/2
300/2,5
Όπως στρίβεις, δεξιά..Πληροφορίες μωράκι για τις υπηρεσίες σου που μπορώ να βρω?Ευχαριστώ
Δεξιά όπως κοιτάω εγω ή όπως κοιτάς εσύ??Οπως στρίβεις, δεξιά..
ΟκΕπειδή ακόμα μου στέλνετε μηνύματα, το αναρτώ εδώ ξανά να υπάρχει..
6978072406
Το πρόγραμμά μου είναι:
Δεν παρέχεται incall.
150/ώρα
200/1,5
250/2
300/2,5
Επαναληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως.Επειδή ακόμα μου στέλνετε μηνύματα, το αναρτώ εδώ ξανά να υπάρχει..
6978072406
Το πρόγραμμά μου είναι:
Δεν παρέχεται incall.
150/ώρα
200/1,5
250/2
300/2,5
Οκ
Δεν βάζεις και μια φωτογραφία σου για να ξέρουμε και με ποια έχουμε να κάνουμε ;![]()
Να δω πότε θα σε γλυψω...
Να ξεκινάς από κάτω το γλυψιμο και να μην ξερεις πότε θα σταματήσεις.
Θα συμφωνήσω με τον λαό για γλύψιμο μέχρι να μην εκκρίνουν σάλιο οι σιελογονοι αδένες......αλλά focus σε ένα σημείο.......
Εκεί που έχει βάλει το χερακι της μήπως;Θα συμφωνήσω με τον λαό για γλύψιμο μέχρι να μην εκκρίνουν σάλιο οι σιελογονοι αδένες......αλλά focus σε ένα σημείο.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Εσύ δίαιτα, είπαμε..Θα συμφωνήσω με τον λαό για γλύψιμο μέχρι να μην εκκρίνουν σάλιο οι σιελογονοι αδένες......αλλά focus σε ένα σημείο.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
καλησπερα Μαλβινα θα ηθελα νε σε ρωτησω αν τα καταπινεις??...ειναι το παθος μου....ευχαριστω!!!Επειδή ακόμα μου στέλνετε μηνύματα, το αναρτώ εδώ ξανά να υπάρχει..
6978072406
Το πρόγραμμά μου είναι:
Δεν παρέχεται incall.
150/ώρα
200/1,5
250/2
300/2,5
Δεν παχαίνει αυτό ομορφαίνειΕσύ δίαιτα, είπαμε..
Άσε μας κουκλίτσα μουκαλησπερα Μαλβινα θα ηθελα νε σε ρωτησω αν τα καταπινεις??...ειναι το παθος μου....ευχαριστω!!!
καλησπερα Μαλβινα θα ηθελα νε σε ρωτησω αν τα καταπινεις??...ειναι το παθος μου....ευχαριστω!!!