NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.124
- Πόντοι
- 456
Καταραμένη φάμπρικαΚαλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
Καταραμένη φάμπρικαΚαλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
Εξαιρετική παρουσία,εξαιρετικό μορφωτικό επίπεδο,ακόμη ανώτερο γνωστικό και πολυ ευγενικό πλάσμα!Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
κι ο Θεος εσπασε το καλουπι...Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
who is your Daddy babe?Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
Aσε τις λαμογιέςΚαλημερα μοναδικη μου αγαπη![]()
Καλέ γιατί να μην δεχτώ..?Εξαιρετική παρουσία,εξαιρετικό μορφωτικό επίπεδο,ακόμη ανώτερο γνωστικό και πολυ ευγενικό πλάσμα!
Δοτική επίσης στο σεξ!
Δυστυχως τα 350 χλμ απόστασης είναι ο μόνος παράγοντας που ακόμη δεν σ έχω συναντήσει (εάν φυσικά δεχόσουν κ συ για να πραγματοποιηθεί ραντεβού)
I wonder how can it be that a Poison is so sweet at the end....is it possible....there is only one way to find out....i think.Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
350km σε ευθεία ή η διαδρομή οδικώς?Εξαιρετική παρουσία,εξαιρετικό μορφωτικό επίπεδο,ακόμη ανώτερο γνωστικό και πολυ ευγενικό πλάσμα!
Δοτική επίσης στο σεξ!
Δυστυχως τα 350 χλμ απόστασης είναι ο μόνος παράγοντας που ακόμη δεν σ έχω συναντήσει (εάν φυσικά δεχόσουν κ συ για να πραγματοποιηθεί ραντεβού)
Μονο μάτι πια...και αυτο με δυσκολιαAσε τις λαμογιές
Κι η verasub τι είναι, δευτεράντζα ?
Κωλόπαιδα ..
ΥΓ
Πιτσιλάς ακόμα ?
ή σταμάτησες λόγω ηλικίας ?
Καλο σκ καυλαΚαλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
Who s your daddy??? Καλο ΣΚ!Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
την ρώτησα κι εγώ....αλλά ουδεμία απάντηση!!Who s your daddy??? Καλο ΣΚ!
Ναι σορρυ δεν το είδα, θόλωσα με την φωτό, με πρόλαβες! Εκτός αν μας θέλει όλους για daddyδες!την ρώτησα κι εγώ....αλλά ουδεμία απάντηση!!
Μάλλον είναι μυστικό...
Ας μπούμε στη σειρά!![]()
Σιγά ρε, τι σορρυ?Ναι σορρυ δεν το είδα, θόλωσα με την φωτό, με πρόλαβες! Εκτός αν μας θέλει όλους για daddyδες!
Δυσκόλεψαν πολύ οι πίστες!Εννοείται θα πρότεινα κάποιος να διαβάσει για αρχή τους Αρχαίους Έλληνες και την φιλοσοφία της τότε εποχής.
Αριστοτέλης του Καλφά, Θαυμάζειν/Απορείν/Φιλοσοφείν του Ράγκου, Ηθική η θεραπεία της Ψυχής του Επίκουρου κ.ο.κ
Από εκεί και πέρα, πάει αναλόγως με τα θέλω του κάθε ανθρώπου και τι θέλει να αποκομίσει..![]()
Το κλεβω αυτο το εγγλεζικοΣιγά ρε, τι σορρυ?
Λες? Θα μας πει.....που θα πάει?
ΥΓ: μπορεί και όχι πάντως...![]()
Για γλυψιμο κάθε σπιθαμή της φωτόΚαλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
Τι σωματάρα είναι αυτή ΘΕΈ ΜΟΥ. για πραγματικό worship.Καλό ΣΚ σε όλους, από βδομάδα πάλι μαζί.
![]()
Depends on the day..who is your Daddy babe?![]()