james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.502
- Πόντοι
- 10.395
Η ¨ομορφιά" φίλοι μου (@Xaramofais & @Spiros_73 ) . . . . γιορτάζει κάθε μέρα!!!Πότε γιορτάζει ??
(φσσσσσσσ............τι ειπα τώρα ε? )
Η ¨ομορφιά" φίλοι μου (@Xaramofais & @Spiros_73 ) . . . . γιορτάζει κάθε μέρα!!!Πότε γιορτάζει ??
ΦσσσσσΗ ¨ομορφιά" φίλοι μου (@Xaramofais & @Spiros_73 ) . . . . γιορτάζει κάθε μέρα!!!
δηλ θα κερναει καθε μερα?επισης εχω ζητησει κωλο @DiorPoison εδωΗ ¨ομορφιά" φίλοι μου (@Xaramofais & @Spiros_73 ) . . . . γιορτάζει κάθε μέρα!!!
δεν θυμαμαι κάτι! για δώσε...αν και δεν βλέπω φως!δηλ θα κερναει καθε μερα?επισης εχω ζητησει κωλο @DiorPoison εδω
Έρχεται αφιέρωσηδηλ θα κερναει καθε μερα?επισης εχω ζητησει κωλο @DiorPoison εδω
Όσο είναι ο @Spiros_73 μπροστά δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι...δεν βλέπω φως!
Πέρασε η γιορτή γενέθλια κοντεύουνμου βάζεις δύσκολα πρωί πρωί...
μήπως να το πάμε σε γενέθλια?
Τής Αγίας Μαλβίνας τύπε μου μεγάλη η χάρη της .Πότε γιορτάζει ??
ΘαυματουργήΤής Αγίας Μαλβίνας τύπε μου μεγάλη η χάρη της .
Αν δεν κάνω λάθος γιορτάζει του Αγίου Π..τσου ανήμερα και όντως ανασταίνει και νεκρούς..Τής Αγίας Μαλβίνας τύπε μου μεγάλη η χάρη της .
Αγία Μαλβίνα η Γλυκοφιλούσα, κάπου στην Πέτρα της Λέσβου..Τής Αγίας Μαλβίνας τύπε μου μεγάλη η χάρη της .
γλυκοφιλούσα ε; και γλυκοφιλημένη;Αγία Μαλβίνα η Γλυκοφιλούσα, κάπου στην Πέτρα της Λέσβου..
Δεν το γνωρίζω αγαπητή sweet kiss @DiorPoison αλλά εσείς μας τον έχετε κάνει σίγουρα ΠΕΤΡΑ ...Αγία Μαλβίνα η Γλυκοφιλούσα, κάπου στην Πέτρα της Λέσβου..
Πλακίτσα..Δεν το γνωρίζω αγαπητή sweet kiss @DiorPoison αλλά εσείς μας τον έχετε κάνει σίγουρα ΠΕΤΡΑ ...
Πλακίτσα..
Βοήθεια μαςΑγία Μαλβίνα η Γλυκοφιλούσα, κάπου στην Πέτρα της Λέσβου..