DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 24.137
Καλησπέρα
΄ΤελείωσαΚαλησπέρα
ΑρχισαΚαλησπέρα
Καλησπέρα!Καλησπέρα
...για να το λες, ετσι θα'ναιΚαλησπέρα
Η υπομονή είναι αρετή... Πόση όμως ακόμα???Καλησπέρα
Θέλουμε να δούμε λίγο μουνοχειλακια γίνεται?Καλησπέρα
μωρο εισαι τρελα δες τα μηνυματα!!!Καλησπέρα
Θέλουμε να δούμε λίγο μουνοχειλακια γίνεται?
Καλησπέρα έρωτα!!Καλησπέρα
Τι μας κρατας σε αγωνία βαλε το ριμαδι το τηλΚαλησπέρα
Αχα οκ!!
Αυτά από κοντά..!
Ας γίνω ακόμη ένας που θα σχολιάσει την φωτογραφία αυτή! Επιτομή του αισθησιασμού με όμορφες καμπύλες! Ανυπομονώ να τις απολαύσω από κοντά! ;)Καλησπέρα
Εδώ λοιπόν βλέπουμε την προσωποποιηση του αισθησιακου,της ομορφιάς και της σεξουαλικοτητας πάνω σε αυτό το πλάσμα. Σταυρώστε με ελεύθερα....ξέρεις εσύ.Καλησπέρα
Σόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.Καλησπέρα
ΕγωΣόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.
Η Γυναίκα δεν παίζεται..Η λεπτομέρεια είναι αυτή που σκαλωνει το μυαλό μου . Κοιτάξτε την λεπτή μαύρη γραμμή που περικλείει το όμορφο μπούτι..Είσαι εσύ μια τρέλα μου και αμαρτία .. δεν χωράει αμφιβολία πως για σένα ζω ... Λέγε.... Ποιος τραγουδιστής; Μύστες μου.. μην πείτε το όνομα του !!!
Αραγε αυτη η λεπτη γραμμη εμποδιζει τη κυκλοφορια του αιματος;;;Σόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.
Η Γυναίκα δεν παίζεται..Η λεπτομέρεια είναι αυτή που σκαλωνει το μυαλό μου . Κοιτάξτε την λεπτή μαύρη γραμμή που περικλείει το όμορφο μπούτι..Είσαι εσύ μια τρέλα μου και αμαρτία .. δεν χωράει αμφιβολία πως για σένα ζω ... Λέγε.... Ποιος τραγουδιστής; Μύστες μου.. μην πείτε το όνομα του !!!
Ένας Γάλλος δεν είναι νομίζω?Σόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.
Και ήμουν έτοιμος να απαντήσω.Σόρρυ αλλά πρέπει να τοποθετηθω.