NBAZ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.809
- Πόντοι
- 3.057
Όχι είσαι στην σελίδα 346. Σε έχει προλάβει ο xgeo1234 στην σελίδα 345. Λυπάμαι.Επίσης και άλλο λάθος 8 Roodos.
Με τόσα ονόματα έιναι λογικό αδερφέ.
Όχι είσαι στην σελίδα 346. Σε έχει προλάβει ο xgeo1234 στην σελίδα 345. Λυπάμαι.Επίσης και άλλο λάθος 8 Roodos.
Με τόσα ονόματα έιναι λογικό αδερφέ.
Έχεις δίκιο αδερφέ.Όχι είσαι στην σελίδα 346. Σε έχει προλάβει ο xgeo1234 στην σελίδα 345. Λυπάμαι.
Αυτό κι αν είναι σημαδιακό!!!Το π.
Βαριέμαι να το γράψω ολόκληρο.
Κάνε κάτι να μας ζεστάνεις και να σε ζεστάνουμε και εμείς μετάΚαλημέρα με λίγο κρύο..
αν εχει κρυο σημερα.......μπας και εισαι λατινα τελικα και οχι ρωσιδα???Καλημέρα με λίγο κρύο..
Τέτοια να λεςΚαλημέρα με λίγο κρύο..
Όταν έχω απέναντί μου σωστούς και καθαρούς ανθρώπους, μόνο ωραίο αποτέλεσμα μπορεί να βγεί..Δεύτερη φορά και ένα έχω να πω.
Όποιος δεν έχει ήδη συναντήσει, καλό θα είναι να βάλει στο πρόγραμμά του το κορίτσι. Αξίζει για όλους τους σωστούς λόγους.
....για την @DiorPoison μιλαει οταν λεει ρωσικο υπεροπλο! Κανενας "πυραυλος" μας δν εχει τυχητελειωνουμε αδερφια
....δν βλεπω να αναφερεις τις συμμετοχες απο το 60 και μετα, χρεωνεις εξτρα γι αυτο?!?!Μου πήρε 1 ώρα, θέλω 150 ευρώ παρακαλώ!
+50€....δν βλεπω να αναφερεις τις συμμετοχες απο το 60 και μετα, χρεωνεις εξτρα γι αυτο?!?!
.....εεεε να τα δωσουμε (μην μεινουμε στην απ΄εξω), αξιζει ο κοπος
Το 23 υπάρχει κενό?Όσον αφορά το giveaway 2ωρο στα 150 ευρώ για 3 άτομα, η διαδικασία είναι απλή. Διαλέγετε ένα νούμερο ο καθένας από το 1 έως το 50 και αρχές Δεκεμβρίου μέσω random.org θα βγουν τα νούμερα/οι νικητές.
Όχι. το έχει ο μαικλ τζορνταν
Κάποιος ζηλιάρης μοντερέιτορ έσβησε το "υπέροχος λατινός εραστής"Όταν έχω απέναντί μου σωστούς και καθαρούς ανθρώπους, μόνο ωραίο αποτέλεσμα μπορεί να βγεί..
Θα έρχομαι από δω και πέρα τυλιγμένη με κορδελίτσα, σαν τα δώρα..Λοιπόν ραντεβού με την κοπέλα... Ένα θα πω το καλύτερο δώρο που πρέπει να κάνει ένας άντρας στον εαυτό του... Δεν θα γράψω λεπτομέρειες πέρασα τέλεια!!!!
Θα φέρνεις και μελομακάρονα?Θα έρχομαι από δω και πέρα τυλιγμένη με κορδελίτσα, σαν τα δώρα..