DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 24.109
Ρωσικής*Κλασική φωτογραφία της Ρουμάνικης πουτανοσχολης...
Μην μπερδεύεσαι..
Ρωσικής*Κλασική φωτογραφία της Ρουμάνικης πουτανοσχολης...
Για την φωτογραφία λέω όχι για σένα.Ρωσικής*
Μην μπερδεύεσαι..
Δεν ήξερα ότι κάθε χώρα έχει την "σχολή" της ακόμα και στις φωτογραφίες.Για την φωτογραφία λέω όχι για σένα.
Είναι Ρουμάνικης αισθητικής
Με άγχωσες εξ αποστάσεως.... δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα γίνει από κοντά....Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
Άντε να γυρνάμε από διακοπές σιγά σιγά..
Κορμαρα!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
Να κάνω μια μαντεψιά εδώ? Τη φωτογραφία την τράβηξες μόνη σου, σε στούντιο που έστησες μόνη σου και έχοντας βάλει timer στη DSLR. Είμαι σωστός?Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
@DiorPoison αντε μπας και σε συναντησουμεΣας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
Θα μπορούσε..Να κάνω μια μαντεψιά εδώ? Τη φωτογραφία την τράβηξες μόνη σου, σε στούντιο που έστησες μόνη σου και έχοντας βάλει timer στη DSLR. Είμαι σωστός?
Κάλεσε στο 11880 και πες την Μαλβινα θελωΚαλησπέρα έχει κάποιος το τηλέφωνο της κοπέλας;
Τυχερός ο φωτογράφος, περιμένουμε εναγωνίως τα επόμενα διαμαντάκια του photo sessionΘα μπορούσε..
Αλλά όχι.
Τι κορμί θεέ μου. . .Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα λόγια.
.....μπαααα!!! Στουντιακη σκηνοθετημενη ειναι, με studio backround, σωστα φωτισμενη ωστε να μν μεινουν σκληρες σκιες στο σωμα αλλα μονο στο πατωμα, με δυο πηγες φωτος τουλαχιστον (μια δυνατη με diffuser softbox απο πανω και αλλη μια χαμηλη απο μπροστα)!Να κάνω μια μαντεψιά εδώ? Τη φωτογραφία την τράβηξες μόνη σου, σε στούντιο που έστησες μόνη σου και έχοντας βάλει timer στη DSLR. Είμαι σωστός?
.....μπαααα!!! Στουντιακη σκηνοθετημενη ειναι, με studio backround, σωστα φωτισμενη ωστε να μν μεινουν σκληρες σκιες στο σωμα αλλα μονο στο πατωμα, με δυο πηγες φωτος τουλαχιστον (μια δυνατη με diffuser softbox απο πανω και αλλη μια χαμηλη απο μπροστα)!
Οπως και να'χει ομως, ειναι ωραια δουλεια
...αγαπητε μου πανοσιοτατε, θα διαφωνησω μαζι σου! Μια χαρα ειναι ο φωτισμος, καθολου φλατ και επισης εχει "ξεκολλησει" απο το backroundΚαλή. Αλλά λείπει η τρίτη πηγή φωτός και βγαίνει πολύ "φλάτ".
και μάλιστα σε κόκκινο/magenta gel light filter. Έτσι, επειδή είμαι γυφτομπαρόκ.Καλή. Αλλά λείπει η τρίτη πηγή φωτός και βγαίνει πολύ "φλάτ".
Ουτε εδω απανταει, ουτε σε προσωπικο τσατ... Που θα το βρουμε τελος παντωνΥπάρχει κάποιο μέσο επικοινωνίας για να κανονίσω συνάντηση με την κοπέλα;