Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.274
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου οπως καταλαβες ο "κωλο δινεις" ειναι ο πανοσιοτατος @The Saint*να 'σαι καλά, πέθανα με τον κώλο...
....μαγκα μου οπως καταλαβες ο "κωλο δινεις" ειναι ο πανοσιοτατος @The Saint*να 'σαι καλά, πέθανα με τον κώλο...
....μαγκα μου οπως καταλαβες ο "κωλο δινεις" ειναι ο πανοσιοτατος @The Saint*
Να έχεις έναν υπέροχο 15Αύγουστο , η Παναγιά μαζί σου άγγελε μου...Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Στείλε τηλέφωνο μωρό..Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Επειδή έχω δει που σε λένε κάποια άτομα Μαρία θα πω το εξής...Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Καλές διακοπές κούκλα!Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Καλές διακοπές!Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Να περνας καλα και σε αναμενουμε δριμυτερηΚαλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Για σας,
που βρίσκω της κριτικές της; Καμία βοήθεια παιδιά;
Ευχάριστο!
Καλές διακοπές αγάπη μπορεις να μου στείλεις το τηλέφωνο σου;Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Φοβερά χείλη!!!οποιος τα έχει γευτεί ξέρει!!!!Καλή Κυριακή, ξανά μαζί από 19 Αυγούστου!
Malvina στη Βουλή!Καλημέρα αγαπημένοι μου!
Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου για την τραγική κατάσταση που βίωσε η Αττική εχτές καθώς υπάρχουν πολλά άτομα που μένουν στις πληγείσες περιοχές και μερικοί έχασαν τα σπίτια τους, τα ζώα τους, τις περιουσίες τους..
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία με όλο και περισσότερες απώλειες, από κάθε άποψη.
100.000 στρέμματα καμμένα με βάση τον δορυφόρο Sentinel-2.
Ο εφιάλτης συνεχίζεται..
Δίπλα μου ακριβώς . Ο μάγκας το έσωσε .Καλημέρα αγαπημένοι μου!
Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου για την τραγική κατάσταση που βίωσε η Αττική εχτές καθώς υπάρχουν πολλά άτομα που μένουν στις πληγείσες περιοχές και μερικοί έχασαν τα σπίτια τους, τα ζώα τους, τις περιουσίες τους..
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία με όλο και περισσότερες απώλειες, από κάθε άποψη.
100.000 στρέμματα καμμένα με βάση τον δορυφόρο Sentinel-2.
Ο εφιάλτης συνεχίζεται..