The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.093
- Πόντοι
- 25.467
Έρχεται δυνατό υλικό..
Μισό να πεταχτώ μέχρι το φαρμακείο να πάρω δυο τρία κουτιά υπογλώσσια να βρίσκονται, καλού κακού.
Έρχεται δυνατό υλικό..
Βρε δε μας χεζεις στοκεΑυτό που το παίζετε στήριγμα μπας και χωθειτε ρε μάγκες μη το κάνετε... κάπου έλεος...
Η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει σε έναν τζεντλεμαν του βεληνεκούς σου. Θλιβομαι τα μάλα.
Μου τα 'χετε κάνει τσουρέκια. γράφω κριτική - Ερχετε ο ενας στόκος " είναι ΑΙ". Κάνω ενα αστείο στο φορουμ, μου στέλνει ο άλλο στοκος πμ "αντεχεις 6 ώρες sex?". Δινω μια άποψη στην κοπέλα, τρίτος στοκος να κάνει προσωπικό σχολιο, λες και με ξέρει. Ρε αντε μπλοκ από 'δω!Η συμπεριφορά αυτή δεν αρμόζει σε έναν τζεντλεμαν του βεληνεκούς σου. Θλιβομαι τα μάλα.
Εσύ κοίτα να πλύνεις τα χέρια σου που βρωμοκοπάνε ψαριλα και άσε μας εμάς, από μπάνιο σε μπάνιο είμαστε.
Δηλαδή???Αυτό που το παίζετε στήριγμα μπας και χωθειτε ρε μάγκες μη το κάνετε... κάπου έλεος...
Έτσι τέτοια αστεία κάνεις και δε πλησιάζει ούτε θηλυκή γάτα. Έτσι σε δούλευε κ η Γιολαντα κ έκλαιγες, κρίμα που δε θα μάθεις ποτέ.
Έχεις καταλάβει ότι τα χαμε ή πρέπει να στο πούμε; σε δούλευε δίπλα μου βρε φελλέ... εγώ την έστειλα χ2 μάλιστα. Ξύπνα...
Δεν κάνω θεραπείες, μου φτάνει να σου τη λέω εδώ. Γερομπισμπικη με θες και έρωτες...
Καρντάση είναι το μεγάλο βουνό καληνυχτάκιας;
Μη μου τα ζαλιζεις με σεντόνια. Όποια θέλω έχω και σε αυτήν που πραγματικά θέλω είμαι ο εαυτός μου και σωστός. Το ότι σου δίνω σφαλιάρες δε σημαίνει ότι παίρνουμε θεραπείες ή ότι έχουμε ψυχολογικά. Εσύ ήσουν αυτός που ζήλεψε τότε και έλεγε συνέχεια μαλακιες και τώρα που στο παμε ως έχει σ έπιασε αμοκ. Πίστεψε με, χάρισμα σου τέτοια ναυάγια και αν σου λέω ότι μπορω να έχω ΟΠΟΙΑ θέλω, στο λέω με σιγουριά.
Βγάλε ότι θες, όπως τότε που έκανες ομαδικό πριβε κ έκλαιγες
Ρε ανοητε... Η γιολαντα ήταν το μεγαλύτερο ναυάγιο σε εκδιδόμενη, και αυτό το ναυάγιο σε δούλευε κανονικά. Είσαι τόσο φελλός που κάθεσαι και μου λες για χρόνια πριν αν είχα χωριστούς κλπ, προφανώς και είχα και δε ξέρεις τίποτα γι αυτά. Εγώ δεν ήρθα ποτέ να πω σε καποιον κάτι για προσωπικά. Τον βλάκα τον παπαφιλιπς που κάθεται σα ζαρωμενο σκατο όταν με βλέπει, δε κάθισα να του πω και να του χωθώ σ αυτά που τον πειράζουν "βαθιά". Ενώ θα μπορούσα. Είσαι ένας παλιογερος που βγάζει χολη, είσαι στη σύνταξη και κάθεσαι και τραβολογιεσαι με τανες. Και θα την πεις σε μενα; εσύ είχες μπει σφήνα σε δύο νέα παιδιά που είχαν κάτι. Πάρε κάτσε στην ταβέρνα σου με τα κόμπλεξ σου και μη κοντραρεις.
Πες ρε τύπε με τους μπαχαλάκιδες...Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κόντρα. Μπορείτε να τα πείτε μεταξύ σας μέσω μηνυμάτων. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας. Εδώ είμαστε για να βλέπουμε και να διαβάζουμε για τα κορίτσια.
Είσαι ένας παλιογερος που βγάζει χολη, είσαι στη σύνταξη και κάθεσαι και τραβολογιεσαι με τανες. Και θα την πεις σε μενα; εσύ είχες μπει σφήνα σε δύο νέα παιδιά που είχαν κάτι. Πάρε κάτσε στην ταβέρνα σου με τα κόμπλεξ σου και μη κοντραρεις.
ΑχαχαχαχαχααΒγάλε ότι θες, όπως τότε που έκανες ομαδικό πριβε κ έκλαιγες
Ρε ανοητε... Η γιολαντα ήταν το μεγαλύτερο ναυάγιο σε εκδιδόμενη, και αυτό το ναυάγιο σε δούλευε κανονικά. Είσαι τόσο φελλός που κάθεσαι και μου λες για χρόνια πριν αν είχα χωριστούς κλπ, προφανώς και είχα και δε ξέρεις τίποτα γι αυτά. Εγώ δεν ήρθα ποτέ να πω σε καποιον κάτι για προσωπικά. Τον βλάκα τον παπαφιλιπς που κάθεται σα ζαρωμενο σκατο όταν με βλέπει, δε κάθισα να του πω και να του χωθώ σ αυτά που τον πειράζουν "βαθιά". Ενώ θα μπορούσα. Είσαι ένας παλιογερος που βγάζει χολη, είσαι στη σύνταξη και κάθεσαι και τραβολογιεσαι με τανες. Και θα την πεις σε μενα; εσύ είχες μπει σφήνα σε δύο νέα παιδιά που είχαν κάτι. Πάρε κάτσε στην ταβέρνα σου με τα κόμπλεξ σου και μη κοντραρεις.
Χω δακρύσει αδερφε.....ρε τον saint...όποτε ανοιξω το σάιτ εδω ειναι και δίνει μάδες.....ναυάγιο κανονικό ε?Με τέτοιο χιούμορ δε πας πουθενά θείο. Κάτσε στη γωνιά σου.
Κατανταει κουραστικό. Σε δύο τρία νήματα τα ίδια άτομα τσακώνονται και εμφανίζονται και νέα προφίλ και δίνουν τις μάχες τους. Δηλαδή κάπου έλεος.Πες ρε τύπε με τους μπαχαλάκιδες...