Έστειλα pm πριν λιγες μερες, δεν ελαβα αμεσως απαντηση, εγραψα ενα σχολιο εδω το ειδε, ηρθε στα pm μου ζητησε συγγνωμη που δεν ειχε δει το μηνυμα, μου εστειλε αμεσως το τηλεφωνο. Μετα, ευκολη συνεννοηση στο viber και ραντεβου χτες στο bill. Η Μαλβινα μπηκε αμεσως αναμεσα στις κορυφαιες. Εχει τρομερη σεξουαλικη ευφυια, καταλαβαινει αμεσως τι σου αρεσει και προσαρμοζεται ωστε να στο προσφερει στον μεγιστο βαθμο. Δεν χρειαζονται λεπτομερειες, αρκει αυτο για να καταλαβετε πως θα περασετε πολυ καλα. Προφανως και ειναι ωραια και στην κουβεντα, το κοριτσι φαινεται απο εδω ποσο εξυπνη και μορφωμενη ειναι. Κατι ακομα. Ολη η επικοινωνια εγινε πολυ ευκολα, ελαβα ευκολα το τηλεφωνο, εκλεισα ευκολα το ραντεβου. Οταν τη ρωτησα αν ημουν τυχερος, μου ειπε οτι ‘απλα φανηκε απο το πρωτο μηνυμα οτι εισαι ενταξει’. Στα μηνυματα - αλλα και στο κρεβατι - δεν χρειαζονται μαγκιες, φιγουρες και ‘που εισαι πουταναρα μου’. Ο βασικος κανονας ειναι ενας, οσο πιο καλα φερθεις τοσο πιο καλα θα σου φερθουν και τα κοριτσια, αλλο που η Μαλβινα απ’οτι καταλαβα προσπαθει παντα να αφηνει τον αλλο ευχαριστημενο. Και κοφτε τις ασχετες συζητησεις, το νημα εδω ειναι για να διαβαζει ο κοσμος σχετικα με τη Μαλβινα, οτιδηποτε αλλο κουραζει υπερβολικα πολυ.